DilnicaIlovik - Kroatiske øer

priser fra € 50 per nat
Detaljeret beskrivelse

Selvom vores hus ligger 5 minutters gang fra centrum af den idylliske by Ilovik, er det specielt og et besøg værd. Den eneste inden for gården har vi en rummelig, luksuriøst indrettet lejlighed kategoriseret med 4 solsenge, som du ikke let finder på øerne. Trægulve, en kombination af moderne og antikke træmøbler, som vi for det meste gendanner os selv, vil overraske dig med deres komfort og skønhed. Fra soveværelset har du en smuk udsigt over hele havnen og de omkringliggende øer Sv. Peter og Orjule. Og vigtigst af alt, om natten har du stilhed og udsigt over stjernehimlen. Lejligheden opfylder alle moderne menneskers ønsker, men tilbyder også mere end det. Vi er forfattere til en monografi om Ilovik, her kan du finde ud af alt hvad du behøver at vide om øens historie, natur, skikke, der er et stort bibliotek til din rådighed. Vi er dyreelskere, vi opdrætter får og geder, som du kan hænge ud med, såvel som vores hunde, katte, ænder (vi er trods alt en gård!). På den store overdækkede terrasse kan du bruge et stort træbord.

Indkvarteringsenheder
Mere information
Betaling og betingelser
Ved reservation betales en forskud på 25% af opholdets pris. Før reservationen foretages, foretages reservationen ikke. Resten af prisen betales, når gæsten kommer til lejligheden. Ved ankomsten til lejligheden betales et depositum for eventuelle skader, som gæsten måtte begå med et beløb på 200 EUR. Depositummet refunderes, når gæsten forlader lejligheden (hvis der ikke er skader), og hvis lejligheden efterlades i en anstændig stand, så den ikke kræver ekstraordinær, usædvanlig rengøring. Regelmæssig rengøring er gratis. Rygning er ikke tilladt i lejligheden, så alle rygere bliver bedt om at tilfredsstille deres behov for at ryge uden for lejligheden. Vi ønsker at give vores gæster maksimal komfort og service, at føle sig komfortable og smukke, men vi appellerer til at beholde vores lejlighed, for på den måde bli
Turistskat er inkluderet i prisen.
Afbestillingspolitik
Når udbetalingen er betalt, og dermed reservationen foretages, i tilfælde af aflysning af gæst, refunderes udbetalingen ikke. Derfor beder vi gæsterne om at booke, når de er sikre på, at de vil komme. Hvis gæst annullerer den reserverede ankomst, vil vi altid forsøge at tilbyde ham indkvartering i en anden gratis periode, og det er op til gæst at beslutte, om han vil bruge det eller miste forskuddet.
Afstande
Strandtype/Kysttype
Sandstrand, Småstenstrand, Betonstrand, Klippestrand,
Ekstra tilbud
Vores hovedaktivitet er landbrug - opdræt af får og geder og produktion af premium fårost, hytteost, gedeyoghurt og andre delikatesser. Her kan du spise morgenmad eller aftensmad med vores produkter, du vil næppe modstå hjemmelavet syltetøj, grøntsager fra vores have eller vores saftige vandmeloner og meloner. Vi producerer alle ovenstående helt naturligt uden brug af pesticider eller gødning. Men på Ilovik vil du ikke kun nyde vores gode mad og smukke lejlighed. Ilovik tilbyder fred, adskillige stille og fredelige bugter uden travlhed af turister, smukke gåture, smuk udsigt og stjernehimmel, som du kun kan opleve i uberørt natur. Vi er her for at tage dig rundt på øen (hvis du ønsker det), vise dig øens stier og bugter og vise dig vores livsstil i harmoni med naturen og dyrene.
Kortoversigt / Vis kort/ Kortvisning
Har du boet her?
Skriv en anmeldelse!
Ladislav Radoslović
Taler:
Kroatisk, Engelsk, Italiensk,
Mere om ejeren

Vi er en ung familie, der byggede et hus på Ilovik i 2017 og dermed formelt flyttede fra Rijeka til øen. Vi besluttede at beskæftige os med landbrug, primært fåreavl, men også gede-, frugt- og grøntsagsdyrkning. Ud over dette grundlæggende job ønsker vi at modtage gæster, så vi kan dele øens skønhed og fred og tilbyde dem vores naturlige produkter.