Kućica Parma Bilice - Šibenik og dens omgivelser

Detaljeret beskrivelse

Dette lille, uimodståelige hus ligger i landsbyen Bilice Vrulje, kun 15 minutters kørsel fra centrum af Sibenik, men langt nok væk fra byens støj og travlhed. Placeringen gør dette sommerhus til det perfekte valg for dem, der har brug for ro og afslapning i naturen. Og bortset fra beliggenheden, vil du blive henrykt over det ydre af denne charmerende lille villa såvel som dens fabelagtige, omhyggeligt indrettede interiør. Huset består af køkken / spisestue, stue, badeværelse og soveværelse på galleriet. Den udendørs plads strækker sig over 100 m2; en terrasse med panoramaudsigt er det perfekte sted at nyde solnedgange eller opdatere dig i poolen. Der er også en pergola, hvor du kan beskytte dig mod solen og nyde grillede retter. Kun en 5-minutters gang væk ligger en privat strand i skyggen af fyrretræer. Der er et træopbevaringsrum på stranden, hvor du kan opbevare dine ejendele, mens du nyder en svømmetur eller padle i en kajak, der også er til din rådighed. Stranden kan nås i bil.

  • Overnatning: 4 personer
  • Område: 45 m2
  • Have: 500 m2
Mere information
Betaling og betingelser
Check ind: 16:00 Check ud: 10:00 I juni, juli og august tjekker vi kun ind på lørdage! I juni, juli og august tjekkes modtagere kun på lørdage. Elektriciteten i huset fås udelukkende via solcellepaneler, derfor er elektricitet begrænset (det er ikke tilladt at medbringe egne apparater). Bemærk venligst, at huset kun drives af solcellepaneler. Den elektriske energi er derfor begrænset (brugen af andre enheder end dem, der leveres af ejeren, er ikke tilladt).
Turistskat er inkluderet i prisen.
Afstande
  • Hav: 200 m
  • Strand: 200 m
  • Dagligvarer: 7 km
  • Restaurant: 7 km
  • Lufthavn: 85 km
  • Nationalpark: 13 km
Strandtype/Kysttype
Småstenstrand,
Ekstra tilbud
I tilfælde af at du beslutter at forkæle dig selv med den berømte Vidrovača-restaurant, vil personalet med glæde tage dig dit med båd, og på kun 3 minutter finder du dig selv i en idyllisk ramme og vil nyde fremragende mad.
Kortoversigt / Vis kort/ Kortvisning
Interessepunkter i nærheden Kućica Parma
Har du boet her?
Skriv en anmeldelse!
Zdravka Milković
Taler:
Kroatisk, Engelsk, Italiensk, Fransk,