Ferielejligheder Tina Žuljana - Dubrovnik region

priser fra € 45 per nat
Detaljeret beskrivelse

Fuldt og moderne udstyrede lejligheder i Žuljana på Pelješac-halvøen ligger i første række til havet ved den lokale havnefront.

Indkvarteringsenheder
Mere information
Betaling og betingelser
Forudbetaling er 10% af den samlede pris, og resten ved ankomst til lejligheden. Det ideelle ankomsttidspunkt er kl. 14.00 og afgang kl. 10.00.
Turistskat er inkluderet i prisen.
Afstande
  • Hav: 10 m
  • Strand: 10 m
  • Bycentrum: 10 m
  • Dagligvarer: 10 m
  • Restaurant: 10 m
  • Posthus: 60 m
  • Sportsaktiviteter: 60 m
Strandtype/Kysttype
Sandstrand, Småstenstrand, Klippestrand,
Ekstra tilbud
Mulighed for leje af båd.
Kortoversigt / Vis kort/ Kortvisning
Interessepunkter i nærheden Ferielejligheder Tina
Gæstevurderinger
Fantastisk! 5/5
Gæstevurdering Baseret på 2 anmeldelser
Har du boet her?
Skriv en anmeldelse!
Sveti Martin pod Okićem,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind A3+2, Juni 2023
Hvil for sjæl og krop

Jeg anbefaler helhjertet Tina-lejlighederne, fordi de gav os en ferie, som vi aldrig har haft før. Huset ligger bogstaveligt talt lige ved stranden, vi var placeret i stueetagen, og det viste sig at være ideelt for os med to børn, fordi der ikke er nogen grund til at bekymre sig om at pakke ting, gå til stranden, børnene kan svømme når de vil, og vi ser dem fra terrassen, mens vi laver frokost eller drikker kaffe. Lejligheden er stor, rummelig og udstyret med alt nødvendigt tilbehør, og jeg giver et stort plus til, at den også har opvaskemaskine. Der er flere andre smukke strande i nærheden, som er et par minutters gang væk. Stedet er roligt og har alle de nødvendige faciliteter til en perfekt ferie.

Anbefalet for : Aktiv ferie, Til dem der leder efter en fredelig ferie, Ældre personer, Familier med børn, Romantikere,
Anmeldelsen er oversat fra kroatisk - Vis original
Vinkovci,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind A2+2, August 2021
Hvis vi havde søgt, havde vi ikke fundet bedre!

Jeg hørte om byen Žuljan fra min kusine fra Split, som fortalte mig, at der er de bedste strande der. Efter at vi var blevet bedraget i Slano angående den bolig, vi reserverede gennem Booking.com, var vi udmattede, og det dræbte vores vilje til at hvile, vi måtte omgående finde en anden bolig, og intet bandt os til Slano. Da vi tænkte på at lave et par udflugter i nærheden af den sydlige kyst (Dubrovnik, Korčula ...), besluttede jeg at gå til Apartmanija.hr hjemmesiden for første gang og skrive i stedet for Žuljan. Jeg stødte på lejligheder Tina og så billeder af lejlighederne og en ganske god pris. Jeg ringede til hr. Davor og bad om lejlighedens frihed. De billigere lejligheder var optaget, men se på skæbnen for en, der har opsagt en lidt større lejlighed og lige i den periode, der passer os. Vi blev enige, fordi vi ikke længere havde kræfter til at bede om andet. Vi aftalte telefonisk med hr. Davor at vente på os og komme om morgenen så hurtigt vi kunne. Af frygt for, at vi ikke ville opleve en ubehagelig overraskelse igen, ønskede vi at komme til Žuljan så hurtigt som muligt. Mr. Davor holdt sit ord og viste os lejligheden, der glædede os, samt udsigten fra terrassen, som kun kan ses i filmene. For at lære Žuljana og dens strande at kende, indså vi, at efter at vi er blevet trætte af at rejse rundt i verden mindst én gang, vil vi vende tilbage til Žuljana og hvile vores sjæl. Dette var min første sommerferie sammen med Ana og mig, og ved skæbnens spil fandt vi et sted, hvor vi forhåbentlig vil vende tilbage og nyde mange flere gange. Tak til hr. Davor og hans familie for den vidunderlige husholdning og service.

Anbefalet for : Til dem der leder efter en fredelig ferie, Familier med børn, Romantikere,
Anmeldelsen er oversat fra kroatisk - Vis original
Davor Lopin Annoncering idet 2019
Taler:
Kroatisk, Engelsk, Tysk,
Ferielejligheder Tina annonce er blevet set 48318 gange siden 26.11.2019.