Ferielejlighed NevenŽirje - Kroatiske øer

priser fra € 40 per nat
Detaljeret beskrivelse

Du kan komme til Zirje fra Sibenik med færge eller katamaran. Huset ligger i bugten Muna (båd dock og færge), 10 m fra havet. Lejligheden ligger i stueetagen. Det har et areal på 30 m². Foran indgangen er en 16 m² stor terrasse med markise og havudsigt. På den samme terrasse ved siden af indgangen til studielejligheden er der en separat indgang til badeværelset og toilet, som udelukkende hører til lejligheden. Lejligheden har aircondition, Wi-Fi, tv, opvaskemaskine, køleskab med fryser, el-komfur til madlavning og bagning, dobbeltseng, garderobe og sovesofa Sengelinned og håndklæder skiftes en gang om ugen (inkluderet i prisen). Du kan også bruge den udendørs grill. Huset er tilgængeligt i bil, og der er gratis parkering 100 m væk. . En butik (hvor du kan købe alt undtagen frisk kød) er 100 meter væk. Der er fire restauranter på øen i andre bugter, der tilbyder god lokal mad.

Indkvarteringsenheder
Mere information
Betaling og betingelser
For at booke en studiolejlighed skal du betale et forskud på kontoen til 30% af den samlede pris for indkvartering. Vi står til din rådighed for yderligere oplysninger.
Turistskat er inkluderet i prisen.
Afstande
  • Hav: 10 m
  • Strand: 10 m
  • Bycentrum: 50 m
  • Dagligvarer: 100 m
  • Posthus: 1 km
  • Nationalpark: 10 km
Strandtype/Kysttype
Småstenstrand, Klippestrand,
Ekstra tilbud
Der er mulighed for at leje en båd og quad på Žirje. Der er også en cykelsti over hele øen samt en vandresti til de 7 største toppe på Zirje. På Žir kan du købe frisk fisk, olivenolie, honning, hjemmebagt brød og desserter. Båd fortøjning findes foran lejligheden.
Kortoversigt / Vis kort/ Kortvisning
Interessepunkter i nærheden Ferielejlighed Neven
Gæstevurderinger
Fantastisk! 5/5
Gæstevurdering Baseret på 1 anmeldelser
Har du boet her?
Skriv en anmeldelse!
Zagreb,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind Studiolejlighed+1, August 2020
En vidunderlig ferie

I det udfordrende år 2020 tilbragte vi de smukkeste 7 dage her. Rent og pænt anlæg ved kysten, værten er ekstremt hjertelig og til din tjeneste tillod det os også at smage lokale specialiteter. Vidunderligt for elskere af fred og vandreture i naturen.

Anbefalet for : Til dem der leder efter en fredelig ferie,
Anmeldelsen er oversat fra kroatisk - Vis original
Neven Pašara
Taler:
Kroatisk, Engelsk,
Mere om ejeren

Velkommen!