Ferielejligheder IvaZadar - Zadar og dens omgivelser

priser fra € 25 per nat
Detaljeret beskrivelse

Ferielejligheder Iva er beliggende i et let forhøjet sted, i en moderne villa sekund 5 km fra den gamle bydel. Tilbuddet, ud til gratis Wi-Fi og privat parkering, i yderligere 2 lejligheder vil du finde stilfulde værelser, med air condition i hver af dem (3 Klima per person), stue / køkken indrettet med stil og LCD-tv, rummelig terrasse, hvor du kan slappe af og nyde udsigten, moderne badeværelse med bruser, osv Større lejligheder består af to soveværelser, en dobbeltseng i et og senge til en person, der strækker sig ind i en seng for 2 personer i det andet soveværelse. Sofa i stuen, hvis det er nødvendigt, blive forvandlet til en seng til 2 personer. Køkkenet er udstyret med alt det nødvendige for komfortabel hvile: køleskab, ovn, opvaskemaskine (1 suite) ... Studio er et mindre rum på 25m2, som strækker sig over 2 etager, og er tilpasset overnatning for 2 personer. Den består af 1 soveværelse med dobbeltseng på øverste etage, og køkken og badeværelse på bunden. Alle lejligheder er nyrenoverede.

Indkvarteringsenheder
Mere information
Betaling og betingelser
Når booking er forpligtet til at betale et depositum på 30% af det samlede beløb til det kontonummer IBAN eller via PayPal. Det resterende beløb, du betaler ved check-in. Også, efterspørgsel og deponering af 200EUR-og som forsikring mod potentielle skader i lejligheden. Depositum returneres ved check-out, på dagen for afrejsen. Også, skal du huske på, at du befinder dig i en villa med flere lejligheder, og de andre gæster, og overholde husordenen. Nyd den lejlighed, som om du er hjemme, men med den samme respekt og respekt for de andre lejere. Desuden kan du nyde din ferie og have det sjovt! Tak! :)
Turistskat er inkluderet i prisen.
Afstande
  • Hav: 2 km
  • Strand: 3 km
  • Bycentrum: 2 km
  • Dagligvarer: 50 m
  • Busstation: 4 km
  • Jernbanestation: 4 km
  • Lufthavn: 23 km
  • Lystbådehavn: 2 km
  • Nationalpark: 25 km
Strandtype/Kysttype
Sandstrand, Småstenstrand, Betonstrand, Klippestrand,
Ekstra tilbud
Ud over privat parkering og gratis wifi Endvidere er der gratis brug af vaskemaskiner. Lejlighederne ligger 5min køre til den gamle bydel, og 6-7min køre til stranden. Vi tilbyder også mulighed for at leje en båd, med eller uden en kaptajn, og organisere turen, samt organiseringen af ​​private overførsler til / fra lufthavnen, busstationen, etc. Med vores kontakter i rejsebureauet, udflugter til Kornati, Krka vandfald og Plitvice kan også arrangeres. Bortset fra kroatisk, taler flydende engelsk, hvis der er noget vi kan hjælpe, eller hvis du har brug for noget, er du velkommen til at kontakte os når som helst! :)
Kortoversigt / Vis kort/ Kortvisning
Interessepunkter i nærheden Ferielejligheder Iva
Gæstevurderinger
Fantastisk! 5/5
Gæstevurdering Baseret på 2 anmeldelser
Har du boet her?
Skriv en anmeldelse!
Zagreb,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind Ferielejligheder Iva, Juni 2015
Great!

Lejlighederne er veludstyrede og immaculately ren, og arrangementet af lejligheden og placeringen til at skabe en hyggelig og romantisk atmosfære. Alle beskrivelser og billeder fuldt matche dem i denne annonce. Venlige ejer altid villige til at hjælpe. Personligt har jeg ingen indvendinger til indkvartering, og jeg anbefaler det til alle.

Anbefalet for : Til dem der leder efter en fredelig ferie, Romantikere, Sightseeing,
Anmeldelsen er oversat fra kroatisk - Vis original
Zagreb,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind Ferielejligheder Iva, Juni 2015
:)

Værterne er hilses velkommen! Tak for en hyggelig familieferie!

Anbefalet for : Familier med børn, Sightseeing,
Anmeldelsen er oversat fra kroatisk - Vis original
Marko Ivandić Annoncering idet 2015
Taler:
Kroatisk, Engelsk,