Ferielejligheder HobbitZadar - Zadar og dens omgivelser

priser fra € 40 per nat
Detaljeret beskrivelse

I det nye private hus i Zadar i bydelen Arbanasi er der to lejligheder (4-stjernet kategori). Hver lejlighed har en separat indgang og privatliv. Aircondition i hvert værelse. Gulvvarme i hvert værelse. På første sal er HOBBIT1 (5 2), en fuldt udstyret lejlighed med køkken. To badeværelser med toilet. Stor terrasse med spisebord. I stueetagen er HOBBIT2 (4 2) fuldt udstyret lejlighed med køkken. Rummeligt badeværelse med toilet. Stor spisestue med adgang til gårdspladsen og spisebordet. Hver lejlighed har en opvaskemaskine, vaskemaskine, strygebræt og strygejern, hårtørrer, barneseng, høj stol, badekar, toilet og natbord til babyer, satellit-tv med nationale programmer på flere verdenssprog og børneprogrammer, internet WIFI. Købmand i umiddelbar nærhed - 40 m. Bybus til centrum i nærheden - 20 m. Gå ved havet til centrum ca. 20 min. Strande efter eget valg i nærheden - 4 minutters gang.

Indkvarteringsenheder
Mere information
Betaling og betingelser
For længere ophold (en måned og mere) en stor rabat i prisen efter aftale. Overnatningsreservation med forskud på 30% af det aftalte beløb.
Turistskat er inkluderet i prisen.
Afbestillingspolitik
Forskuddet refunderes kun fuldt ud i tilfælde af umulighed for at forbruge tjenesten på grund af force majeure, ekstraordinære forbudsmæssige foranstaltninger og rejsebegrænsninger til Kroatien.
Afstande
 • Hav: 200 m
 • Strand: 200 m
 • Bycentrum: 2 km
 • Dagligvarer: 40 m
 • Restaurant: 900 m
 • Læge: 1 km
 • Apotek: 1 km
 • Bank: 500 m
 • Posthus: 1.5 km
 • Tankstation: 600 m
 • Busstation: 500 m
 • Lufthavn: 6 km
 • Lystbådehavn: 400 m
Strandtype/Kysttype
Sandstrand, Småstenstrand, Betonstrand, Klippestrand,
Ekstra tilbud
Privat parkering ved siden af lejligheden er inkluderet i prisen. I gården af huset er en taverna med en grill og ovn til brug. Strandhåndklæder er inkluderet i prisen. Mulighed for overførsel fra lufthavnen eller busstationen efter aftale. Mulighed for at arrangere udflugter og forskellige aktioner i samarbejde med afprøvede arrangører og virksomheder efter aftale Handlinger skræddersyet til gæsternes personlige interesser efter aftale.
Kortoversigt / Vis kort/ Kortvisning
Interessepunkter i nærheden Ferielejligheder Hobbit
Gæstevurderinger
Fantastisk! 5/5
Gæstevurdering Baseret på 1 anmeldelser
Har du boet her?
Skriv en anmeldelse!
Križevci,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind A4+2, Oktober 2020
Podgajski-familien

Fantastisk indkvartering, meget venlig og dejlig værtinde! Lejligheden er smuk, meget pæn og indeholder alt hvad du behøver for en topferie. Placeringen er fremragende, tæt på stranden, byens centrum og alle andre faciliteter. Vi kan varmt anbefale!

Anbefalet for : Aktiv ferie, Natteliv, Til dem der leder efter en fredelig ferie, Ældre personer, Familier med børn, Turister uden bil, Romantikere,
Anmeldelsen er oversat fra kroatisk - Vis original
Senka Bojić
Taler:
Kroatisk, Engelsk, Tjekkisk,
Mere om ejeren

Mit navn er Senka og jeg blev født i Zadar, en magisk by. Jeg bor skiftevis i Zadar og Prag. Jeg kan godt lide at møde mennesker fra forskellige dele af verden med hjemmelavede retter og et glas vin. Bøger er min store kærlighed og hjælper mig med at opretholde livsoptimisme. Jeg ønsker, at mine gæster glæder sig over at komme tilbage og finde solskin og venskaber i mit hjem. Jeg taler kroatisk, tjekkisk, engelsk.