Ferielejligheder EmaZadar - Zadar og dens omgivelser

priser fra € 45 per nat
Detaljeret beskrivelse

Moderne og veludstyrede lejligheder 40 m fra stranden i Zadar, Diklo. Huset ligger i et roligt sted, men også en to minutters gang væk fra supermarkedet, bageri, restaurant, café og busstation. Huset har privat parkering. Lejlighederne har WIFI, aircondition, og hver har havudsigt. Gæsterne har til rådighed en swimmingpool med opvarmet vand og svømning mod strøm, wellness (med et lille fitnesscenter, jacuzzi og sauna), en udendørs gasgrill og en lille legeplads. Brug af det samme er i prisen for lejligheden. A1 (ID: 50994) har et soveværelse, stue, badeværelse, toilet, køkken og balkon (14 m2). Duplex A2 (ID: 49620) har to soveværelser, stue, to badeværelser, toilet, køkken og to altaner på 14 m2 hver. A3 (ID: 49619, 1. sal) og A4 (ID: 49042, 2. sal) har to soveværelser, stue, to badeværelser, toilet, køkken og balkon (20 m2). Ferier hos os lover uforglemmelige minder og fulde af energi i hele året. Vi ser frem til at se dig!

Indkvarteringsenheder
Mere information
Betaling og betingelser
Betaling: betaling af 25% forskud ved reservation (bankoverførsel), resten ved ankomst kontant. Et depositum på 100 € betales ved ankomst og tilbagebetales ved afrejse. Check ind fra kl. 15 og frem. Check ud inden 10:00.
Turistskat er inkluderet i prisen.
Afbestillingspolitik
Afbestillingspolitik for 2020: 100% refusion ved afbestilling op til 15 dage før ankomst
Afstande
 • Hav: 40 m
 • Strand: 40 m
 • Bycentrum: 3 km
 • Dagligvarer: 100 m
 • Restaurant: 100 m
 • Læge: 1 km
 • Apotek: 1 km
 • Posthus: 3 km
 • Tankstation: 1.5 km
 • Busstation: 4 km
 • Lufthavn: 17 km
 • Lystbådehavn: 1.5 km
 • Sportsaktiviteter: 1 km
 • Diskotek: 2 km
 • Nationalpark: 40 km
Strandtype/Kysttype
Småstenstrand, Betonstrand,
Ekstra tilbud
Den opvarmede pool omdannes let til en indendørs pool, som er meget behagelig i koldere vejr. Wellness (jacuzzi, sauna, fitnesscenter) bruges i henhold til den daglige plan, 150 minutter pr. Dag pr. Lejlighed, hvilket sikrer gæsterne privatliv og også wellnesshygienen. Sofaen i stuen kan udvides til en dobbeltseng. Vi leverer en barneseng gratis. Køkkenudstyr: opvaskemaskine, mikroovn, ovn, induktionskomfur, køleskab med fryser, kedel, filterkaffe. Lejlighederne har vaskemaskine. Brødrister og strygejern er tilgængelige efter anmodning. Sengetøj, håndklæder og forsyninger (tabletter til opvaskemaskine og vaskemaskine, toiletpapir, flydende sæbe, shower gel) er inkluderet.
Kortoversigt / Vis kort/ Kortvisning
Interessepunkter i nærheden Ferielejligheder Ema
Gæstevurderinger
Fantastisk! 5/5
Gæstevurdering Baseret på 18 anmeldelser
Har du boet her?
Skriv en anmeldelse!
SARAJEVO,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind A4+2, September 2019
Balkon -Sun-Sea

Bare sad på balkonen, mens solen skinner på dig, som om tiden er stoppet. Faciliteten er ny, ryddig, og ejeren er en streng professionel, den er der, og den er ikke der Så diskret men altid tilgængeligt. Den store fordel ved ejendommen er pool, sauna osv. hvad der adskiller det fra konkurrencen.

Anbefalet for : Aktiv ferie, Til dem der leder efter en fredelig ferie, Romantikere,
Anmeldelsen er oversat fra kroatisk - Vis original
Ejernes svar
svar

Tak for at være mine gæster, og jeg er glad for, at du nød at bo i vores lejlighed. Mit mål er, at gæsterne virkelig skal nyde ferien, og det er en stor fornøjelse for dem at gøre det. Tak for de gode kommentarer.

Kranj,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind A2+2, September 2019
Fantistično!

Min ven og jeg boede her 8 nætter, og alt var fantastisk lejlighed på et meget højt niveau meget ren butik bagerestaurant alt er meget tæt også stranden er meget tæt pengeskabet er meget venligt. Jeg anbefaler det meget varmt, fordi det er rigtig godt, hvis det er for blæsende til at have en jacuzzi-sauna, det er gas, hvor du kan stege i fred, og det er et meget fredeligt miljø. Jeg kan varmt anbefale det

Anbefalet for : Aktiv ferie, Familier med børn,
Anmeldelsen er oversat fra slovensk - Vis original
Ejernes svar
Re: Fantastisk!

Tak for at være mine gæster, og jeg er glad for, at du nød at bo i vores lejlighed. Tak for kommentarer og anbefaling også!

Ruda Śląska,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind A4+2, Juli 2019
Fantastisk !!!

Fantastisk lejlighed i et smukt sted! Vi tilbragte 11 dage i en smuk, ren, perfekt møbleret lejlighed A4 + 2. Etage, har en stor stue med køkken, to soveværelser, to badeværelser. Alt meget godt udstyret: TV, opvaskemaskine, mikroovn, komfur, kaffemaskine, køleskab, pengeskab, salgsautomat, aircondition, komplet køkkenudstyr: bestik og tallerkener, to altaner. Udenfor en fantastisk, velholdt swimmingpool, minispa: sauna, jacuzzi, mini-fitnesscenter, legeplads og grillplads, liggestole til rådighed til stranden. Et godt sted for familier med børn og meget mere. Ejer super høflig, hjælpsom, meget flot, pleje alt. Fremragende kontakt både før ankomst og under dit ophold. Lejligheden ligger meget tæt på stranden, smuk udsigt fra balkonen, især om aftenen ved solnedgang. Vi er glade for at bo i Zadar !! Jeg anbefaler !!

Anbefalet for : Familier med børn,
Anmeldelsen er oversat fra polsk - Vis original
Ejernes svar
Re: Fantastyczny !!!

Tak for at være vores gæster og tak for dine kommentarer og anbefalinger. Vi er meget glade for, at du nød dit ophold i vores lejlighed.

Vis alle anmeldelser
Boris Šćulac Annoncering idet 2016
Taler:
Kroatisk, Engelsk, Tysk, Italiensk,
Mere om ejeren

Ferie med os lover uforglemmelige minder og opladning energi for hele året. Vi glæder os til at se dig! Venlig hilsen, Boris