Ferielejlighed City CenterZadar - Zadar og dens omgivelser

priser fra € per nat
Ups, ser ud til at denne ejendom ikke længere er tilgængelig Bliv ikke panik, vi har fået dig dækket med et godt tilbud om lignende indkvartering i Zadar og Zadar og dens omgivelser!
Detaljeret beskrivelse

Lejlighed (lejlighed) er beliggende i en førsteklasses beliggenhed i centrum af byen, lige ved siden af ​​den vigtigste firkant. Beliggende på første sal og består af et soveværelse, badeværelse, køkken, spisestue og stue. Lejligheden er fuldt udstyret: opvaskemaskine, vaskemaskine, aircondition, satellit-tv, gratis trådløs internetadgang ... Enhed er ideel til to personer, da det har en dobbeltseng til to. Også i stuen har en sofa. Lejligheden er beliggende i gågaden og alle historiske og kulturelle seværdigheder, museer, kun en kort gåtur væk. Ligeledes, restauranter, barer, bank, apotek ... Den turistområde er kun et minut væk. Busstationen ligger 3 minutters gang fra lejligheden og offentlig parkering (mod betaling) samt taxaholdeplads af lejligheden er kun et minut væk. Lejligheden er i en fantastisk beliggenhed og gør udforske Zadar og dens skønhed enkel og nem.

Indkvarteringsenheder
Mere information
Betaling og betingelser
For at bekræfte en reservation, depositum er 20% af den samlede pris. Resten af ​​prisen af ​​gæster betales ved ankomst eller på forhånd på grund. Hvis boligen er betalt på forhånd, i tilfælde af aflysning 7 dage før ankomst vender indkvartering pris, bortset fra depositum. Ankomst tid: 15:00 Afgang tid: 00:00 (middag)
Turistskat er inkluderet i prisen.
Afstande
  • Restaurant: 10 m
  • Busstation: 1.5 km
  • Lufthavn: 12 km
Kortoversigt / Vis kort/ Kortvisning
Interessepunkter i nærheden Ferielejlighed City Center
Pero Anić Annoncering idet 2016
Taler:
Kroatisk, Engelsk, Spansk,
Ferielejlighed City Center annonce er blevet set 3624 gange siden 09.05.2016.