Ferielejlighed AmiZadar - Zadar og dens omgivelser

priser fra € 80 per nat
Ups, ser ud til at denne ejendom ikke længere er tilgængelig Bliv ikke panik, vi har fået dig dækket med et godt tilbud om lignende indkvartering i Zadar og Zadar og dens omgivelser!
Detaljeret beskrivelse

Lejlighed Ami er beliggende på første sal af huset i en rolig beliggenhed i Zadar med en smuk havudsigt. Det ligger kun få meter fra den smukkeste bypromenade, som er et yndlingsmål for turister og indenlandske for nemme gåture, løb osv. Lejligheden har 80 m2, 2 soveværelser, 1 badeværelse med toilet og et ekstra toilet, spisestue, stue og terrasse med havudsigt.

Indkvarteringsenheder
Mere information
Betaling og betingelser
Lejligheden har 1 soveværelse med dobbeltseng, 1 værelse med to senge og en sovesofa til 2 personer. Hvis du har brug for en barneseng og en fodringsstol, er det nødvendigt at annoncere det tidligere. Der er gratis trådløs internetadgang på stedet, som er tilgængelig i hele ejendommen og privat parkering. Lejligheden indeholder også aircondition, android TV, fuldt udstyret køkken og vaskemaskine Lejligheden er tilgængelig for gæster fra 01.07.2017. Reservation af objektet er 50% af prisen. Ankomsttid efter kl. 15.00 og check-out tid til kl. 10.00.
Turistskat er inkluderet i prisen.
Afstande
  • Hav: 40 m
  • Strand: 20 m
  • Bycentrum: 1 km
  • Dagligvarer: 100 m
  • Restaurant: 500 m
  • Læge: 200 m
  • Apotek: 600 m
  • Bank: 300 m
  • Posthus: 900 m
  • Tankstation: 400 m
  • Busstation: 300 m
  • Lufthavn: 1.8 km
  • Sportsaktiviteter: 100 m
  • Nationalpark: 40 km
Strandtype/Kysttype
Småstenstrand, Betonstrand,
Ekstra tilbud
I nærheden af ​​lejlighederne er der busstation (800 m), Gaženica færgehavn (2 km), supermarked Bakmaz (60 m), hospital og apotek (700 m), restaurant Kužina (500 m), McDonald s (0, 3 km) Relja Market Square (0, 4 km), den gamle bydel kerne (1, 8 km) Der er mange naturlige skønheder i nærheden: - Zrmanja-floden (20 km), Vransko Sø (30 km), Paklenica National Park på Velebit. Zemunik Lufthavn ligger 9 km væk.
Kortoversigt / Vis kort/ Kortvisning
Interessepunkter i nærheden Ferielejlighed Ami
Gæstevurderinger
Fantastisk! 5/5
Gæstevurdering Baseret på 2 anmeldelser
Mauves sur Loire,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind Ferielejlighed Ami, Juli 2017
Smuk!

Vi holdt 4 nætter i denne helt nye lejlighed, meget rummelige, meget godt udstyret og meget ren. Udsigten over Adriaterhavet, fra stuen og terrassen er betagende! Adgang til stranden er beliggende ved foden af ​​lejligheden og lad os så komme der på mindre end to minutter. Vejen mellem havet og lejligheden er forbeholdt fodgængere og cykler, stedet er meget stille, ideel til en afslappende ferie. Zadar, med sit marked og sine turistattraktioner, er inden for gåafstand på den måde, så man undgår trafikpropper og parkeringsproblemer. Desuden er et lille supermarked i nærheden. Ejeren er sød og har altid været meget lydhøre at besvare vores spørgsmål. Vi anbefaler meget stærkt!

Anbefalet for : Til dem der leder efter en fredelig ferie, Familier med børn, Sightseeing,
Anmeldelsen er oversat fra fransk - Vis original
Zagreb,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind Ferielejlighed Ami, Juli 2017
perfekt

For første gang siden sommerferien som en familie. Vi holdt i den lejlighed, der er den samme som i annoncen. Absolut ingen skjulte Manna, og vil ikke vildlede dig. Rengøring lejlighed er på et højt niveau og er udstyret med flere ting i køkkenet end nødvendigt. Smuk balkon, hvor vi normalt opholdt sig, da vi var i lejligheden, en udsigt, der lindrer. Værterne er meget venlige og diskret, og hvis de har brug for noget umiddelbart tilgængelige. Stranden er ren og meget tæt på lejligheden. Centrum af Zadar ligger 15 minutters gang fra lejligheden. Vores anbefaling er, at gæsterne bestemt ikke vil gå galt, hvis du vælger Lejlighed Ami.

Anbefalet for :
Anmeldelsen er oversat fra kroatisk - Vis original
Ejernes svar
Tak

Tak gudinden for de venlige ord! Hilsen til dig og din familie :)

Mihaela Perović Annoncering idet 2017
Taler:
Kroatisk, Engelsk,
Mere om ejeren

Jeg hedder Michael. Jeg bor i Zadar, delvist Arbanasi. Jeg har en mand og et barn. I år starter vi med udlejning og håber, at vores gæster vil nyde alt det, lejligheden byder. Lejligheden ligger i en rolig beliggenhed, kun få meter fra havet. Ideel til hvile krop og sjæl. Vi glæder os til at se dig!

Ferielejlighed Ami annonce er blevet set 13726 gange siden 22.05.2017.