Ferielejligheder Vila RužicaŽaborić - Šibenik og dens omgivelser

priser fra € 35 per nat
Ups, ser ud til at denne ejendom ikke længere er tilgængelig Bliv ikke panik, vi har fået dig dækket med et godt tilbud om lignende indkvartering i Žaborić og Šibenik og dens omgivelser!
Detaljeret beskrivelse

Žaborić, solrige oase af fred! Kom til at nyde !! Familie hus Komadina, ligger i Zaboric nær Sibenik. . Huset blev bygget i typisk middelhavsstil med naturlig hvid sten. Væk fra havet-stranden 20 m, (2 række fra havet) fra centrum og vigtigste strand 100 m. Der er også en sandstrand lemmer. 500 m. Huset har 6 lejligheder fuldt udstyret med smuk udsigt over havet og de nærliggende øer. . Lejligheder med 6 senge er udstyret med to badeværelser og to terrasser. Det har gratis wi-fi, gratis kajplads og gratis parkering (undertiden garage). Specielle: to pladser til både, personlige vinmarker og olivenlunde, fremragende vin og olivenolie, unikke souvenirs, venlige værter, 20m fra stranden (beton, grus, sand). I maj, på grund af sin beliggenhed ideel for surfing i efteråret for cyklister. Apart. Marin2 egnet til handicappede. Særordninger forberedelse specialiteter,

Indkvarteringsenheder
Mere information
Betaling og betingelser
Depositum betales 30% ved booking og resten ved ankomst ved indgangen til lejligheden. Vi accepterer ikke kort. Tidspunkt for ankomst til lejligheden efter 14 timer på afrejsedagen lejlighed skal være fri indtil 09:00. Apart. Mani har håndklæder og klima betales separat. For mere information om bestilling bedes du kontakte os via e-mail ante. Luns @ dig. t-com. com eller telefonnummer 385 915293403 Adresse: Žaborić Krapanjska 22000Šibenik-100
Turistskat er inkluderet i prisen.
Afstande
  • Hav: 20 m
  • Strand: 20 m
  • Bycentrum: 100 m
  • Dagligvarer: 500 m
  • Restaurant: 100 m
  • Læge: 3 km
  • Apotek: 3 km
  • Bank: 3 km
  • Posthus: 3 km
  • Tankstation: 4 km
  • Busstation: 500 m
  • Jernbanestation: 5 km
  • Lufthavn: 70 km
  • Lystbådehavn: 4 km
  • Sportsaktiviteter: 100 m
  • Diskotek: 17 km
  • Kasino: 4 km
  • Nationalpark: 27 km
Strandtype/Kysttype
Sandstrand, Småstenstrand, Betonstrand, Klippestrand,
Ekstra tilbud
Tilbuddet omfatter en gratis kaj, parkering (undertiden garage), udendørs bruser, grill, velkomstdrink, mulighed for at købe unikke souvenirs og oliemalerier. barneseng, parasol, Særordninger nævnes: udarbejdelse af specialer, den oprindelige olivenolie, vin, cognac, plukning. 3 km fra Žaborić er et hotelkompleks Solaris med aqvaparkom samt med centrum for dykning. , Tennisbaner. Sibenik den ældste kroatiske by er kun 5 km, hvilket giver en rig kulturel og gastronomiske tilbud. grøntsager og fisk marked i løbet af året med festivaler (Børn festival, rockfestival, haven festival, ultra festival). Tæt ved er også 3 nationalparker Krka, Kornati og Paklenica.
Kortoversigt / Vis kort/ Kortvisning
Interessepunkter i nærheden Ferielejligheder Vila Ružica
Gæstevurderinger
Fantastisk! 5/5
Gæstevurdering Baseret på 27 anmeldelser
Silůvky,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind Ferielejligheder Vila Ružica, Juli 2017
Vi anbefaler det helt sikkert

Vi blev indkvarteret i juli 2017 og vi husker nostalgisk denne ferie. Børnene var for første gang på havet - Žaboric er et ideelt sted for familier med små børn. Vi kunne godt lide indkvartering, smukke, rene, rummelige og veludstyrede. Ejere er meget hyggelige mennesker. Vi anbefaler det helt sikkert.

Anbefalet for : Til dem der leder efter en fredelig ferie, Ældre personer, Familier med børn,
Anmeldelsen er oversat fra tjekkisk - Vis original
Šibenik,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind Ferielejligheder Vila Ružica, Juli 2018
Fredelig indkvartering

Vi var her for det første år, værter Ante & Ružica er meget venlige. Lejligheden er pæn og pæn og helt ny. Havet er rent og komfortabelt. Hver dag foran lejligheden kommer en varebil med bagværk og fisk. Indkvartering og omgivelser er fredelige og behagelige. Der er mange caféer restauranter og butikker langs stranden. Hvem er ivrig efter fred og ro er et meget godt sted for fred, ro og nydelse. Ingen støj og rod. Stedet er meget rart og rart for hvile og fred. Det er værd at prøve for enhver pris. Mange gange tror jeg at komme, fordi det simpelthen er smukt og beroligende. Den smukkeste oase nogensinde.

Anbefalet for : Til dem der leder efter en fredelig ferie, Ældre personer, Familier med børn, Bevægelseshæmmedde personer,
Anmeldelsen er oversat fra kroatisk - Vis original
Zlín-Lužkovice,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind Ferielejligheder Vila Ružica, August 2018
Cool, luksus

Vi var her for første gang i år, og det gjorde vi godt. Vi blev overrasket over den rummelige, rene og fuldt udstyrede lejlighed. Alt nyt og smukt. Vi var mest imponeret over den storslåede udsigt over den store balkon. Omgivelserne i lejligheden er også rene og rene, alt er pænt arrangeret, alt har sin plads. Hver morgen kommer kager foran huset, havet er et par skridt væk, strandene rene og havet klar! Bare luksus. Fru Ružica og Mr. Ante er meget hyggelige og venlige, altid med råd og chat. Der er to butikker i landsbyen, hvor du kan få alt hvad du behøver. Vi var der så godt, at vi ikke gik til Zaboric i en hel uge, og der er så mange smukke steder i nærheden! (måske vil jeg gøre det næste gang!)

Anbefalet for : Til dem der leder efter en fredelig ferie, Ældre personer, Familier med børn, Turister uden bil, Romantikere,
Anmeldelsen er oversat fra tjekkisk - Vis original
Vis alle anmeldelser
Ružica Komadina Annoncering idet 2015
Taler:
Kroatisk, Tysk, Tjekkisk, Sovakisk, Slovensk, Polsk, Russisk,
Mere om ejeren

Ejere af Villa Ruzica er Ante og Ruzica. Ejerne står til rådighed for gæsterne i 24 timer og er meget glade for at tilbringe tid med dem. Du vil altid blive mødt med fremragende kaffe og vin og glade for at tale om Kroatien og Sibenik. Det fører dig til olivenlunde og vinmarker og hjælper dig med at grille frisk fisk. Du vil nyde Ruzics kunstneriske malerier af smukke landskaber.

Ferielejligheder Vila Ružica annonce er blevet set 52575 gange siden 14.08.2015.