Ferielejligheder D & KVodice - Šibenik og dens omgivelser

priser fra € 35 per nat
Ups, ser ud til at denne ejendom ikke længere er tilgængelig Bliv ikke panik, vi har fået dig dækket med et godt tilbud om lignende indkvartering i Vodice og Šibenik og dens omgivelser!
Detaljeret beskrivelse

Vores lejligheder ligger i centrum af byen, 3 minutters gang fra centrum og 7-8 minutters gang til stranden. Meget pænt indrettede lejligheder med aircondition ligger i en familie hus i centrum af byen. Lejligheder kan rumme fra 4 til 6 personer, hver lejlighed har en parkeringsplads, og den eventuelle brug af grill (på forhånd) i gården. Den umiddelbare nærhed af den gamle bymidte og nærheden af ​​mange butikker (supermarked i stueetagen) udelukker brugen af ​​biler i sommer skarer. Ser frem til værterne med en velkomstdrink vil introducere dig til attraktive steder og en række interessante begivenheder i Vodice.

Indkvarteringsenheder
Mere information
Betaling og betingelser
Hvis du beslutter dig for at tilbringe din ferie med os, er du nødt til at betale en reservation på anmodning. Betaling af restbeløbet sker ved ankomst. Ideelle ankomsttidspunkt efter 12 timer, en tid går op til 10 timer.
Turistskat er inkluderet i prisen.
Afstande
  • Hav: 200 m
  • Strand: 200 m
  • Bycentrum: 80 m
  • Dagligvarer: 10 m
  • Restaurant: 50 m
  • Læge: 100 m
  • Apotek: 100 m
  • Bank: 70 m
  • Posthus: 100 m
  • Tankstation: 300 m
  • Busstation: 100 m
  • Jernbanestation: 13 km
  • Lufthavn: 60 km
  • Lystbådehavn: 100 m
  • Sportsaktiviteter: 200 m
  • Diskotek: 100 m
  • Kasino: 300 m
  • Nationalpark: 23 km
Strandtype/Kysttype
Sandstrand, Småstenstrand, Betonstrand, Klippestrand,
Kortoversigt / Vis kort/ Kortvisning
Interessepunkter i nærheden Ferielejligheder D & K
Gæstevurderinger
Meget godt 4/5
Gæstevurdering Baseret på 6 anmeldelser
Vodice,
Meget godt (4/5) Opholdt sig ind Ferielejligheder D & K, September 2017
gennemgang

Værten og lejligheden er øverste. Bare at internettet er lidt bedre, men alt er superkølet. Absolut komme igen.

Anbefalet for : Aktiv ferie, Natteliv, Til dem der leder efter en fredelig ferie,
Anmeldelsen er oversat fra kroatisk - Vis original
Beč,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind Ferielejligheder D & K, April 2018
Tak !!

Meget behagelige og venlige værter, nærhed til centrum og unødvendig brug af bilen - et godt plus!

Anbefalet for : Ældre personer, Familier med børn, Turister uden bil, Personer med kæledyr, Sightseeing,
Anmeldelsen er oversat fra kroatisk - Vis original
Vodice ,
Så som så (2/5) Opholdt sig ind Ferielejligheder D & K, August 2017
Venlig hilsen!

Således forklarede sin vurdering af, at jeg har valgt. Den første dag, værter hilste os ganske godt og rart, men den første dag blev straks var der en lille uenighed om klima, som er desuden nødt til at betale € 7 per dag, i samtale med værtinden var ikke et ord om det. Som for de indtryk rundt i lejligheden, vi var noget skuffet, lejlighed er ret gamle, og ikke som de billeder, har en masse ting er blevet indsat, eller mangler helt, ryddelige lejlighed også. Lejligheden er anslået til at være værd € 100 per dag, min personlige mening, og føler, at over € 60 ikke finder anvendelse. Også, beroligende og afsendelse af beskeder ved værtinden dog ikke helt støj end vi har i de sene timer smukt talte og talte på terrassen, så desværre ikke anbefale det til yngre mennesker, der har at gå ud og hjem sammenkomster. Han ville ikke forlade ellers kometar, men da værtinden personligt bedt om at forlade dine meninger og kommentarer så her.

Anbefalet for : Ældre personer,
Anmeldelsen er oversat fra kroatisk - Vis original
Ejernes svar
Hilsen :)

Kære, lad os gå fra starten :) I samtale med værtinden, klart, at klimaet betales separat, og det er grunden til, fordi der er gæster, der ikke ønsker aircondition (tro det eller ej, af forskellige årsager), men naturligvis ikke den bedste forstået, og til allersidst får du er GRATIS. Lejligheden som det var i begyndelsen, er der absolut intet at gøre med den aktuelle situation på stedet, fordi vi hvert år forsøger at forbedre noget, og gøre det muligt for gæsterne et behageligt ophold, kan jeg bekræfte vores stamgæster, der kommer regelmæssigt, og orden jeg vil ikke engang kommentere, fordi du den eneste gæst i de sidste 30 år for at leje, som havde modsat sig det. Lad on.If du føler, der skifter farve væg og fokusere på sengen på den anden side, opførelsen af ​​galleriet i rummet og en række andre forbedringer, som du anser manglen på --- så jeg er enig. Med hensyn til den sendte meddelelse, der lyder: Hej, jeg vil gerne have dig til at være lidt TIŠE.HVALA ,, Jeg synes, det er helt normalt, alarm besøgende til det, selv om det var klokken 2 om morgenen, kunne man kun komme ind i lejligheden lukket NEW PVC stolariu tænd Free to Air og ingen du ikke er blevet hørt, hvis du eller nogen andre du føle anderledes så er dette ingen kommentar. I sidste ende, bare for at sige, jeg er meget ked af, at du er så "udholdt lidelser" på "gammel" tre-værelses lejlighed, på 100 m2, og en ny terrasse. Venlig hilsen fra familier Španja

Vis alle anmeldelser
Denis Španja Annoncering idet 2015
Taler:
Kroatisk, Engelsk,
Ferielejligheder D & K annonce er blevet set 35436 gange siden 23.06.2015.