Ferielejligheder SunčaniVir - Kroatiske øer

priser fra € 40 per nat
Ups, ser ud til at denne ejendom ikke længere er tilgængelig Bliv ikke panik, vi har fået dig dækket med et godt tilbud om lignende indkvartering i Vir og Kroatiske øer!
Detaljeret beskrivelse

Kære gæster, velkommen til siden af Sunčani Vir. Vi tilbyder dig en fuldstændig renoveret og udstyret lejlighed til op til 6 personer (4 2). Den består af to soveværelser (hver med dobbeltseng), køkken med spisestue, efterfulgt af stue med tv og sovesofa og badeværelse. Køkkenet indeholder en indbygget ovn, en komfur (2 gas, 2 elektriske), en vask, et køleskab med fryser, et komplet køkkenudstyr og en kedel. Der er brusebad på badeværelset, mens der er en ekstra udendørs bruser på gården. Ren linned, hårtørrer, strygejern og grill er til rådighed, og lejligheden selv har en stor overdækket terrasse. Lejligheden ligger i en meget bekvem beliggenhed, beliggende i en stille gade og tæt på fyrreskoven. Stranden og centrum af øen Vira giver dig kun et par minutters lyse vandreture. Det er bemærkelsesværdigt, at du er i nærheden af lejlighederne på ambulancen, turistkontoret, markedet, fiskemarkedet, apoteket, posthuset, kirken, souvenirbutikkerne og andre faciliteter.

Indkvarteringsenheder
Mere information
Betaling og betingelser
Forudbestilling 40% af det samlede beløb for reservationen. Resten betales ved ankomsten til lejligheden. Ankomst til lejlighed efter kl. 13.00 og udgang fra lejlighed til kl. 09.00.
Turistskat er inkluderet i prisen.
Afstande
  • Hav: 600 m
  • Strand: 600 m
  • Bycentrum: 600 m
  • Dagligvarer: 400 m
  • Restaurant: 600 m
  • Læge: 800 m
  • Apotek: 1 km
  • Posthus: 1.2 km
  • Tankstation: 6 km
  • Busstation: 1.6 km
  • Diskotek: 700 m
Strandtype/Kysttype
Sandstrand, Småstenstrand, Betonstrand,
Ekstra tilbud
Fri brug af cykler.
Kortoversigt / Vis kort/ Kortvisning
Interessepunkter i nærheden Ferielejligheder Sunčani
Gæstevurderinger
Fantastisk! 5/5
Gæstevurdering Baseret på 1 anmeldelser
Osijek,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind Ferielejligheder Sunčani, Oktober 2018
Vi kommer tilbage til dig

Alle anbefalinger til en vidunderlig lejlighed og vidunderlige værter. Pas på gæsten som en dråbe vand i håndfladen. Meget kære og vi savnede ikke noget. Lejlighed i et familiehus omgivet af fred. Ingen støj. Nice ferie. Alt er meget tæt på. Vi brugte de cykler, der var tilgængelige for os. Du har vores anbefalinger. Hej alle sammen.

Anbefalet for : Aktiv ferie, Natteliv, Til dem der leder efter en fredelig ferie, Ældre personer, Familier med børn, Turister uden bil, Sightseeing,
Anmeldelsen er oversat fra kroatisk - Vis original
Marica-Marijana Ivičinec Annoncering idet 2018
Taler:
Kroatisk,
Ferielejligheder Sunčani annonce er blevet set 9289 gange siden 07.08.2018.