Sommerhus Dido IveUgljan - Kroatiske øer

priser fra € 100 per nat
Detaljeret beskrivelse

Feriehuset Dido Ive ligger på øen Ugljan i Čeprljanda. Det er omgivet af store olivenlunde, vinstokke og traditionelle middelhavsplanter og 300 m fra havet og stranden Huset har et veludstyret køkken (komfur, opvaskemaskine, emhætte, mikroovn, kaffemaskine), stue (TV, aircondition). , sovesofa), tre soveværelser og to badeværelser (vaskemaskine, strygejern, hårtørrer). Der er to parkeringspladser ved siden af bygningen. Den rummelige terrasse med grill er ideel til at nyde et sundt miljø og et behageligt klima. Færgehavnen ligger 13 km væk, og der afgår en færge og en båd til Zadar hver dag med jævne mellemrum på en time, og turen tager 20 minutter. Øen Pasman ligger 35 km væk og er forbundet med Ugljan via en bro. Øen Ugljan er kendt for sin frodige middelhavsvegetation, smukke bugter og strande, havet af ekstraordinær renhed og forskellige sportsfaciliteter (cykling, vandreture). Mulighed for leje af cykler og surfbrætter

Indkvarteringsenheder
Mere information
Betaling og betingelser
Ankomst: fra kl. 15.00 Afrejse: indtil kl. 09.00 Tre dage efter reservation er det nødvendigt at betale 30% af det samlede beløb, og den første dag efter ankomst betales det fulde beløb. På gæstens anmodning er det muligt at sætte en ekstra seng på værelset, som betales 8 euro pr. dag. På gæstens anmodning er det muligt at sætte en barneseng, servicen er gratis. Kæledyrsgebyr er 8 euro pr. dag.
Turistskat er inkluderet i prisen.
Afstande
  • Hav: 300 m
  • Strand: 200 m
  • Bycentrum: 700 m
  • Dagligvarer: 700 m
  • Restaurant: 700 m
  • Læge: 700 m
  • Apotek: 10 km
  • Bank: 10 km
  • Posthus: 700 m
  • Tankstation: 10 km
  • Lufthavn: 30 km
  • Lystbådehavn: 6 km
  • Sportsaktiviteter: 600 m
  • Diskotek: 700 m
Strandtype/Kysttype
Sandstrand, Småstenstrand, Betonstrand, Klippestrand,
Ekstra tilbud
For at gøre vores gæsters ophold så behageligt som muligt, bliver de mødt med en velkomstdrink. Vi tilbyder mulighed for at leje cykler. På øen Ugljan er der fem cykelstier, af forskellig sværhedsgrad. I umiddelbar nærhed af feriehuset Dido Iva (500 m) er der tennisbaner og en fodboldbane og dykkerskole (700 m), som arrangerer dykkerkurser og dagsture til den lokale undervandsverden med et professionelt hold af dykkerinstruktører. Byen Ugljan er den eneste overvejende lavlandsby på øen Ugljan, hvilket gør den velegnet til vandre- og gåture. På den smukke sandstrand Mostir (afstand: 700 m) kan du spille beachvolley, og den er ideel for ikke-svømmere og børn. Nær øen er der naturlige skønheder såsom NP Kornati.
Kortoversigt / Vis kort/ Kortvisning
Interessepunkter i nærheden Sommerhus Dido Ive
Gæstevurderinger
Fantastisk! 5/5
Gæstevurdering Baseret på 7 anmeldelser
Har du boet her?
Skriv en anmeldelse!
Zagreb,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind A6+2, August 2023
Fremragende

Et meget flot, rent og komfortabelt hus i rolige omgivelser, få minutter fra stranden, med en vidunderlig rummelig terrasse, grilludstyr og alt hvad du behøver for en behagelig ferie. Værtinden er meget venlig og hjælpsom. Det var en fornøjelse at bo, både i huset og i selve byen Čeprljanda.

Anbefalet for : Aktiv ferie, Til dem der leder efter en fredelig ferie, Familier med børn, Personer med kæledyr,
Anmeldelsen er oversat fra kroatisk - Vis original
Zagreb,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind A6+2, Juni 2022
Ros

Rummelig, ren, udstyret, stor smuk terrasse. Du er et par minutter væk i bil fra fantastiske strande for børn. Varm anbefaling.

Anbefalet for : Aktiv ferie, Familier med børn,
Anmeldelsen er oversat fra kroatisk - Vis original
Ejernes svar
Besvar kommentar

Kære hr. Pavao, mange tak for anbefalingen om en ferie i vores hus Dido Ive! Hilsen dig og dine venner! Mirjana

Orešje, Strmec samoborski,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind A6+2, August 2021
Smuk!

Vi tilbragte en af de smukkeste ferier i Dida Ivas hus. På billederne kunne vi virkelig godt lide huset, og live det er endnu smukkere. Meget pænt og rent, behageligt og det var en fornøjelse at blive i det. Vi anbefaler bestemt at besøge Činta Bay og Suha Beach. Vi ser frem til at blive igen. Alle anbefalinger til en rolig og afslappende ferie. Tak til værterne.

Anbefalet for : Til dem der leder efter en fredelig ferie, Familier med børn,
Anmeldelsen er oversat fra kroatisk - Vis original
Vis alle anmeldelser
Mirjana Šlosar Annoncering idet 2017
Taler:
Kroatisk, Engelsk, Italiensk, Slovensk,
Sommerhus Dido Ive annonce er blevet set 37397 gange siden 03.07.2017.