Ferielejligheder Sea viewSveti Juraj (Jurjevo) - Kvarner

priser fra € 50 per nat
Detaljeret beskrivelse

Lejligheder med havudsigt ligger i en rolig landsby Zakos. De ligger mellem Senj og St. George i en sublim position, der giver en perfekt udsigt over havet og de omkringliggende øer. Hver lejlighed (4 1) har to soveværelser med dobbeltsenge, et badeværelse (bruser, toilet) og et fuldt udstyret køkken. Køkken, spisestue og stue er åbent koncept. Stuen har en udtrækssofa! Lejlighed 4 2 er 130 m2 i størrelse, med to soveværelser, 2 badeværelser, garderobeskabe. Gæsterne på denne lejlighed har en parkeringsplads i gården, et indhegnet soldæk ved poolen og en stor gård. Alle lejligheder har en overdækket terrasse med siddemøbler, og alle har udsigt over havet og poolen. Poolen er tilgængelig for alle gæster i størrelse 64 m2, gæsterne kan også bruge vores liggestole og parasol (2 liggestole og 1 parasol pr. App)

Indkvarteringsenheder
Mere information
Betaling og betingelser
Der kræves et forskud for at bekræfte din reservation! Forskuddet er 30% af den samlede pris på boligen. Reservationen kan annulleres 60 dage før den planlagte ankomstdato, for alle afbestillinger efter denne frist refunderes depositum fuldt ud. Ved ophold på 14 dage eller mere tilbyder vi 10% rabat. Check ind: 15: 30-21: 00 Tjek: 08: 00-10: 00
Turistskat er inkluderet i prisen.
Afstande
  • Hav: 300 m
  • Bycentrum: 3 km
  • Restaurant: 3 km
Strandtype/Kysttype
Småstenstrand,
Ekstra tilbud
Aircondition er inkluderet i prisen på lejligheden, men vi beder gæsterne om, at når klimaanlægget fungerer, skal alle vinduer og døre også lukkes, så enheden går ud, når de forlader lejligheden! Poolen er tilgængelig for alle gæster, 64 m2 i størrelse. Gæster kan også bruge vores liggestole og paraply (2 liggestole og 1 parasol pr. Lejlighed).
Kortoversigt / Vis kort/ Kortvisning
Interessepunkter i nærheden Ferielejligheder Sea view
Gæstevurderinger
Fantastisk! 5/5
Gæstevurdering Baseret på 3 anmeldelser
Har du boet her?
Skriv en anmeldelse!
Mariazell,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind A4+1, Juli 2019
Ideel til børn

Jeg var her med min familie inklusive mine 2 børn (4 og 8 år), det var perfekt! Ingen stress, morgen ved poolen, eftermiddage på stranden! Lejligheder rummelige, rene og veludstyrede! Vi opholdt sig 15 dage, og næste år kommer vi tilbage i juli i 18 dage! Kan ikke vente !!!

Anbefalet for : Til dem der leder efter en fredelig ferie, Familier med børn, Romantikere,
Anmeldelsen er oversat fra engelsk - Vis original
Ljubljana,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind Ferielejligheder Sea view, Juni 2019
Vidunderlig udsigt, forfriskning i poolen og yderst venlige ejere. Все супер!

Ekstremt smuk lejlighed med en fantastisk udsigt over havet. Og super poolen, som giver nattelysbelysning til en ekstraordinær atmosfære på terrassen. Ejerne tilbød os en privat kro, som vi simpelthen forberedte middagen og senere behandlet dem. Great - vi kommer tilbage.

Anbefalet for : Aktiv ferie, Sightseeing,
Anmeldelsen er oversat fra slovensk - Vis original
Augsburg,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind Ferielejligheder Sea view, August 2018
Super ferie

Apartment var meget rent og pænt dekoreret! Udsigten fra lejligheden er vidunderlig og swimmingpoolen er stor og holdes meget ren! Vi vender tilbage til denne lejlighed i 5 år nu! Værten Mirna vil give dig alle de oplysninger, du har brug for, og er altid glad for at hjælpe!

Anbefalet for : Til dem der leder efter en fredelig ferie, Familier med børn,
Anmeldelsen er oversat fra engelsk - Vis original
Ejernes svar
tak skal du have

Tak Vico, du er altid velkommen tilbage!

Mirna Prpić
Taler:
Kroatisk, Engelsk, Tysk, Italiensk,