Ferielejligheder TamaraSukošan - Zadar og dens omgivelser

priser fra € 100 per nat
Ups, ser ud til at denne ejendom ikke længere er tilgængelig Bliv ikke panik, vi har fået dig dækket med et godt tilbud om lignende indkvartering i Sukošan og Zadar og dens omgivelser!
Detaljeret beskrivelse

Lejlighed Tamara (6 2) er placeret på stranden ved havet. I landsbyen Sukosan, 10 km væk fra Zadar. Afstand fra centrum 5 min gåtur. I nærheden ligger den største yacht marina i Adriaterhavet Marina Dalmacija. Fredelige omgivelser og smuk udsigt over havet, vil gøre din ferie mere behageligt. Om aftenen kan du gå til byen Zadar eller Biograd. Kapaciteten er til 8 personer. Lejligheden indeholder: 3 soveværelser, stue, køkken, to badeværelser, to altaner, TV. Muligheden for at anvende en rist. Brugen af ​​privat parkering. Lejlighed 4 3 ligger i Rijeka, nabolag Podvežica. Fra byens centrum er 10 minutter. I nærheden er Marian skrin af Trsat. Alle faciliteter er meget tæt - TOWER CENTER, apotek, klinik, marked, supermarked, forskellige butikker. Derfor er det et ideelt sted for en behagelig ferie. Havet er 10 minutter i bil (stranden Caves). I nærheden er Abbey, en smuk turistmål, er også ideel til svømning.

Indkvarteringsenheder
Mere information
Betaling og betingelser
Ideel ankomsttid på 14 timer, og går op til 10 timer. Betaling kontant ved ankomst. Depositum er 30% af den samlede pris.
Turistskat er ikke inkluderet i prisen.
Afstande
  • Hav: 10 m
  • Strand: 10 m
  • Bycentrum: 500 m
  • Dagligvarer: 200 m
  • Restaurant: 20 m
  • Læge: 700 m
  • Apotek: 1 km
  • Bank: 10 km
  • Posthus: 800 m
  • Tankstation: 2 km
  • Busstation: 10 km
  • Jernbanestation: 10 km
  • Lufthavn: 7 km
  • Lystbådehavn: 1.5 km
  • Sportsaktiviteter: 200 m
  • Diskotek: 10 km
  • Kasino: 10 km
  • Nationalpark: 12 km
Strandtype/Kysttype
Sandstrand, Småstenstrand, Betonstrand,
Kortoversigt / Vis kort/ Kortvisning
Interessepunkter i nærheden Ferielejligheder Tamara
Gæstevurderinger
Katastrofe 1/5
Gæstevurdering Baseret på 3 anmeldelser
Budapest,
Katastrofe (1/5) Opholdt sig ind Ferielejligheder Tamara, Juli 2019
Aldrig her!

Hvis du vil feriere mellem mugne, muggen, beskidte, ildelugtende og fugtige vægge, er dette stedet at gå. Gården er som et lagerrum til lejligheden, og skabene er fulde af personlige ejendele og gammelt tøj. Ejeren er arrogant, ingen forskud sendes, fordi han ikke længere kan se det. Undgå denne lejlighed.

Anbefalet for :
Anmeldelsen er oversat fra ungarsk - Vis original
Sukošan,
Katastrofe (1/5) Opholdt sig ind Ferielejligheder Tamara, Juli 2019
katastrofale forhold

NNikomu anbefaler denne lejlighed !!! I lejligheden er der skimmel på væggene, gamle muggen tøj overalt i frysere. Følelse skimmelsvamp overalt og forældet. Nogle strøelse strækkes på gamle og velplejede møbler. Alt er fyldt med personlige ting, der er støvede. Værftet ser ud som et lagerhus. Havudsigt terrassen er brugt af hjemmet. Hvad der er på billederne er vildledende. Vi foretrak at forlade lejligheden, fordi lejligheden ikke opfylder de mindste hygiejnekrav. Ejeren er ikke tilgængelig for noget kompromis. Desværre betalte vi et depositum på € 390, som er ikke villig til at vende tilbage til os ingen del af det Vi havde også betydelige omkostninger for at finde en ny lejlighed med et lille barn. Undgå denne lejlighed !!

Anbefalet for :
Anmeldelsen er oversat fra sovakisk - Vis original
Dugo Selo,
Katastrofe (1/5) Opholdt sig ind Ferielejligheder Tamara, Februar 2019
Katastrofe !!!

Indkvarteringen var kort katastrofal. Der var ikke varmt vand og husholdningsapparater og fjernsyn var defekte. Værftet er ubevæget og farligt for børn. I de foregående billeder kunne terrassen mod havet ikke bruges (værter optaget). Lejligheden følte sig i fugt, der drev ind i antikke møbler. Lejligheden er fuld af personlige ejendele, personlige billeder og nogle figurer. Ikke at bruge længere, forfærdelige overnatningssteder. Ærligt, så snart vi fandt en anden indkvartering, eller efter en nat forlod vi og forlod lejligheden. Værtinden viste sig ikke på vores insisterende og gentagne vokal over telefonen. Vores homemaker forlod os en del af de penge, vi betalte på forhånd. Jeg vil ikke anbefale denne indkvartering !!!

Anbefalet for :
Anmeldelsen er oversat fra kroatisk - Vis original
Tamara Smolić Annoncering idet 2015
Taler:
Kroatisk, Engelsk, Italiensk,
Mere om ejeren

Velkommen til vores lejlighed Tamara. Som vores gæster, vil vi gøre alt for at få en dejlig hvile og tilbringe både i vores enhed, og i Sukošanu. Venlig hilsen!

Ferielejligheder Tamara annonce er blevet set 25885 gange siden 01.04.2015.