Ferielejlighed Villa GenovevaSrima - Šibenik og dens omgivelser

priser fra € 80 per nat
Detaljeret beskrivelse

Det moderne og moderne lejlighed på gulvet i huset i et lille og roligt sted Srima. Anden række til havet, 100 m fra den smukke sandstrand (Blå Flag). Lejligheden har 80 m2 (toilet og badeværelse, to soveværelser, køkken, spisestue og stue) galleri med bad og toilet og et halvt overdækket terrasse 14 m2. Den forventede antal mennesker er 6 (4 værelser, galleri 2) er fuldt møbleret med nye og kvalitet møbler og udstyr (satellit-tv, Internet, LCD TV, radio, opvaskemaskine og vaskemaskine, hårtørrer, mikroovn, vandvarmer, 2 aircondition) vil tilfredsstille gæster, der ønsker mere. På grund af sin størrelse er ideel til ferie på to familier. Srima ligger nær centrum af byen, berømt feriested med alle nødvendige faciliteter til fritid og rekreation samt to nationalparker: Kornati og Krka.

Indkvarteringsenheder
Mere information
Betaling og betingelser
Betaling: 30% forudbetaling på grund og resten kontant ved ankomsten. Priserne er for 6 personer. Ønsket tidspunkt for ankomst og afgang på lørdage - Ankomst fra 14 pm, afgang med 10 timer. For 2 uger eller mere rabat på 5 € per dag!
Turistskat er inkluderet i prisen.
Dokumentation for reservationsbekræftelse ved reservation
Afstande
 • Hav: 100 m
 • Strand: 100 m
 • Bycentrum: 200 m
 • Dagligvarer: 100 m
 • Restaurant: 200 m
 • Læge: 3 km
 • Apotek: 3 km
 • Bank: 3 km
 • Posthus: 3 km
 • Tankstation: 2 km
 • Busstation: 3 km
 • Jernbanestation: 11 km
 • Lufthavn: 70 km
 • Lystbådehavn: 2 km
 • Sportsaktiviteter: 1.5 km
 • Diskotek: 2 km
 • Kasino: 2 km
 • Nationalpark: 20 km
Strandtype/Kysttype
Sandstrand, Småstenstrand,
Ekstra tilbud
Gave dobrodošlice- inkluderet.
Kortoversigt / Vis kort/ Kortvisning
Interessepunkter i nærheden Ferielejlighed Villa Genoveva
Gæstevurderinger
Fantastisk! 5/5
Gæstevurdering Baseret på 8 anmeldelser
Har du boet her?
Skriv en anmeldelse!
Legnica,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind A6, Juni 2019
Super!

Komfortabel, velplejet, ren lejlighed. Fuldt udstyret. Dejlig og meget hjælpsom ejer. Meget tæt på stranden. Jeg anbefaler hjerteligt. Vi er meget glade for at blive.

Anbefalet for : Familier med børn,
Anmeldelsen er oversat fra polsk - Vis original
Ejernes svar
moderfår

Kære Ewe, vi er glade for, at du var meget glad for at bo i vores lejlighed i vores smukke Srima. Jeg tror, at vi vil have mulighed for at være vært for dig igen i den nærmeste fremtid.

Speichersdorf,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind A6, Juni 2019
Super - Her er bare ret

Lejligheden var ren og som set på billederne på forhånd. Aircondition inkluderet. Særligt bemærkelsesværdige var de mange funktioner i lejligheden på plader, briller, bestik mv. Det er alt i tilstrækkeligt antal til rådighed, hvad du har brug for. Opvaskemaskine og vaskemaskine letter opholdet. Velkommen var øl, specielt produceret af værten vin og schnapps godt forberedt i køleskabet klar. Der var to cykler til rådighed, den 3,5 kilometer lange vej til promenaden til Vodice synes kortere. Jeg blev endda tilbudt sin scooter til brug. Den nærliggende strand var perfekt til børn, da det havde sand i vandet efter ca. en meter. Udlejer var meget venlig. Hans ærlighed og hjælpsomhed afrundede hans opmærksomhed. Det var en meget flot ferie, som du gerne vil gentage i disse værelser. , ,

Anbefalet for : Til dem der leder efter en fredelig ferie, Familier med børn,
Anmeldelsen er oversat fra tysk - Vis original
Ejernes svar
Hilsen til Marco

Kære Marco, Jeg er meget glad for at du var tilfreds med betingelsen og udstyret i vores lejlighed. Du forlod det meget rent og ryddeligt. Sådanne gæster, som din familie var, ville everibody gerne have. Vi vil fortsat forsøge at gøre vores bedste for at gøre opholdet i vores lejlighed mere conveniet og vi kan fortsætte med at forsøge at yde den bedst mulige service og indhold til vores gæster. Jeg håber, at du får mulighed for at være vært for dig igen i vores lejlighed. I.Srdelic

Zagreb,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind A6, August 2018
Rent kæledyr!

Smuk lejlighed, udstyret til de mindst små og yderst komfortable til to familier med børn og en smuk terrasse i naturlig skygge fuldender det perfekte indtryk. Bortset fra dette, fra lejligheden til stranden, som er virkelig smuk, er der bogstaveligt talt et par minutters gang. Jeg anbefaler det til hjertet og de venlige værter, Mrs. Nadi og Mr.Ivici, mange tak for venlighed og gæstfrihed, og vi vil helt sikkert se dig igen i Srima! Hej fra familien Kovačić og Željković!

Anbefalet for : Til dem der leder efter en fredelig ferie, Familier med børn, Turister uden bil,
Anmeldelsen er oversat fra kroatisk - Vis original
Vis alle anmeldelser
Ivica Srdelić Annoncering idet 2014
Taler:
Kroatisk, Engelsk,
Mere om ejeren

For at gøre dit ophold i vores lejlighed så behageligt som muligt, er du velkommen til at kontakte værten for alle forespørgsler og anbefalinger. Vi hjælper dig med at gøre dit ophold i Srima så lykkeligt som muligt og få mest muligt ud af din ferietid. Værterne taler kroatisk og engelsk. . Mr. Srdelić er en B.Sc. Econ. , pensioneret banksjef.