Værelser Luxury MariotySplit - Split og dens omgivelser

priser fra € 75 per nat
Detaljeret beskrivelse

I en rolig del af byens centrum, i udkanten af gågaden, ligger 5 moderne, nyrenoverede luksusværelser med hver sit badeværelse (hårtørrer, badeværelsestilbehør - hotelværelsestype) på bygningens 1. sal. Værelserne er fuldt airconditionerede, smart-tv, minibar, pengeskab, USB, LAN, superhurtig Wi-Fi, indrettet og udstyret til at give dig maksimal komfort under dit ophold. (Værelser er uden køkken). Sengene måler 2,05 x 1,8 meter. Lejer er særlig opmærksom på hygiejnen og renligheden af værelserne. Afstanden fra Riva er 400 meter og fra Diocletians Palads og St. Dujas katedral 350 meter. Riva er hovedpromenaden og stedet for afslapning i Split, med mange kaffebarer, kaffeværelser, pubber, taverner, klubber, restauranter, samt mange kulturelle begivenheder, som alle er gågade. Afstanden til den berømte hovedstrand "Bačvice" er 1000 meter. "Luksusværelser MARIOTY" er i umiddelbar nærhed af alle vigtige nødvendige faciliteter, og i en stille og stille gade uden trængsel og støj på kanten af gågaden

Indkvarteringsenheder
Mere information
Betaling og betingelser
For reservation, forudbetaling af 30% af det fulde beløb til bankkontoen, og resten ved ankomst. Reservationen er først gyldig efter den synlige forudbetaling. Reservationsanmodninger modtages via e-mail. For al anden information, kontakt mig venligst. Det ideelle ankomsttidspunkt er fra 15.00 til 21.00, og afgang er fra 08.00 til 10.00, og det er også muligt efter aftale. I weekenden, fra 01.10.-31.05, pris €150/nat. Kæledyr er ikke tilladt. Fester og fester er forbudt. Prisen for mindre end 3 nætter forhøjes med 50%. Slutrengøring €40. € 200 depositum ved ankomst i tilfælde af lagerskade, hvilket depositum returneres ved afrejse efter inspektion, hvis der ikke er nogen skade.
Turistskat er inkluderet i prisen.
Dokumentation for reservationsbekræftelse ved reservation
Afbestillingspolitik
Ved annullering af indkvarteringsreservationen op til 15 dage før ankomst refunderes 50 % af beløbet, bortset fra den første nats ophold og bankgebyrer, eller der vil blive arrangeret en ny overnatningsdato afhængigt af tilgængeligheden/reservationerne af boligenhederne .
Afstande
  • Hav: 400 m
  • Strand: 1 km
  • Bycentrum: 100 m
  • Dagligvarer: 100 m
  • Restaurant: 100 m
  • Læge: 100 m
  • Apotek: 100 m
  • Bank: 100 m
  • Posthus: 200 m
  • Tankstation: 1 km
  • Busstation: 600 m
  • Jernbanestation: 500 m
  • Lufthavn: 15 km
  • Lystbådehavn: 1.6 km
  • Sportsaktiviteter: 700 m
  • Diskotek: 400 m
  • Kasino: 400 m
  • Nationalpark: 60 km
Strandtype/Kysttype
Sandstrand, Småstenstrand, Betonstrand, Klippestrand,
Ekstra tilbud
Uafhængig adgang til værelserne er mulig ved hjælp af smarte låse. Offentlig parkering er tilgængelig 200 meter fra værelserne. Få minutters gang fra færgehavnen, toget, hovedbusstationen og 10-12 minutters let gåtur til ULTRA EUROPE MUSIC FESTIVAL stadion.
Kortoversigt / Vis kort/ Kortvisning
Interessepunkter i nærheden Værelser Luxury Marioty
Gæstevurderinger
Fantastisk! 5/5
Gæstevurdering Baseret på 17 anmeldelser
Har du boet her?
Skriv en anmeldelse!
New york city,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind Værelse, Maj 2023
Fantastisk ophold, præcis hvad jeg ønskede/brugte

Lucas var fantastisk og hjælpsom, vandet var varmt og værelset var stilfuldt og rent. Dejlig beliggenhed også! Air conditionere var stor

Anbefalet for : Natteliv, Til dem der leder efter en fredelig ferie, Turister uden bil, Romantikere,
Anmeldelsen er oversat fra engelsk - Vis original
Maribor ,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind Værelse, Maj 2023
Godt besøg i Split

Værelset er fremragende designet, har alt hvad du behøver, en kæmpe dobbeltseng, der er meget, meget komfortabel, smart-tv, espressomaskine, hurtig Wi-Fi, lækkert badeværelse med toiletartikler, hårtørrer. Værelset ligger i en stille og sikker gade uden støj, kun få minutters gang fra centrum af den gamle bydel, Diocletians Palads, den største kystpromenade, restauranter og anden underholdning. Når jeg kommer til Split igen, vil jeg bo her.

Anbefalet for : Aktiv ferie, Natteliv, Til dem der leder efter en fredelig ferie, Ældre personer, Turister uden bil, Romantikere, Sightseeing,
Anmeldelsen er oversat fra slovensk - Vis original
Sarajevo,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind Værelse, April 2023
Dele

Fantastisk 1. maj-ferie i Split. Kun 3-4 minutters gang til centrum af den gamle bydel, restauranter og underholdningscenter. Indkvarteringen er fremragende, ligesom et hotelværelse, rummelig, stor seng, TV, hurtig Wi-fi, pengeskab til dokumenter, stort badeværelse. Nye møbler, alt skinnende rent.

Anbefalet for :
Anmeldelsen er oversat fra kroatisk - Vis original
Vis alle anmeldelser
Mladen Giljanović Annoncering idet 2021
Taler:
Kroatisk, Engelsk,
Mere om ejeren

Jeg er en person, der elsker mennesker. Velkommen!

Værelser Luxury Marioty annonce er blevet set 21146 gange siden 15.06.2021.