Ferielejligheder LidijaPag - Kroatiske øer

priser fra € 35 per nat
Ups, ser ud til at denne ejendom ikke længere er tilgængelig Bliv ikke panik, vi har fået dig dækket med et godt tilbud om lignende indkvartering i Pag og Kroatiske øer!
Detaljeret beskrivelse

Lejlighederne er beliggende i byen Pag i en landsby på 30 met. fra stranden. Der er en købmand i nærheden. bageri, restaurant, hotel. Stranden er lige over de faldende trapper. Sand og ryddig ren og smuk strand. Strandene er alle fra hinanden, så storbystranden med bekvemmeligheder er i nærheden. Lejlighederne er udstyret med opvaskemaskine, linned. Hver lejlighed har sin egen indgang og sin egen terrasse. Wifi, TV, aircondition, grill, parkering. Vask i vaskemaskinen er gratis, og du kan bruge den i vaskeriet efter anmodning. Kæledyr er tilladt uden beregning. Bruser gel toilet pap. sæbe. , hårtørrer, strygejern, håndklæder. Gården er indhegnet med smedejern. et hegn til børns sikkerhed. Rygning foretrækkes på gårdhaven. VELKOMMEN

Indkvarteringsenheder
Mere information
Betaling og betingelser
Betalinger 30% af beløbet på min konto og resten ved ankomsten. Afgang fra lejligheden er kl. 10 og ankomst kl. 13. Rapporter skade i lejligheden, og lad den helst være i ren stand.
Turistskat er inkluderet i prisen.
Afstande
  • Hav: 30 m
  • Bycentrum: 1 km
  • Restaurant: 50 m
  • Apotek: 1 km
  • Posthus: 1 km
  • Busstation: 1 km
  • Sportsaktiviteter: 600 m
Strandtype/Kysttype
Sandstrand, Småstenstrand,
Ekstra tilbud
Velkomstdrikken afkøles og venter på dig i køleskabet, når du ankommer.
Kortoversigt / Vis kort/ Kortvisning
Interessepunkter i nærheden Ferielejligheder Lidija
Lidija Karavanić Annoncering idet 2019
Taler:
Kroatisk, Engelsk, Italiensk,
Ferielejligheder Lidija annonce er blevet set 9253 gange siden 19.12.2019.