Ferielejligheder MadjerSelce - Kvarner

priser fra € 45 per nat
Detaljeret beskrivelse

Ferielejligheder Madjer, familieejet Madjer, ligger i Selce (Primorje-Gorski Kotar County). Overnatning er langt fra den første strand 200m og 200m fra byens centrum. Mindste antal mennesker begunstiget én enhed er 2 og maksimum 4 Gæsterne kan bruge altanen / terrasse, bestik og madlavning, tv, internetadgang, sengelinned, håndklæder. Adresse: Marsala Tita 59b, 51266 Selce, Kroatien, telefon: 385 98 871.885 (kroatisk, engelsk). Selce - en kystby beliggende i en malerisk bugt, nær Crikvenica, 35 km syd for Rijeka på en af ​​de smukkeste dele af Adriaterhavskysten. Havnefronten, diverse kulturelle, underholdnings- og sportsbegivenheder (folklore, koncerter, kunstudstillinger, viser programmer, fiskeri festivaler, sportsfiskeri, osv). , Ren luft og klare hav og moderne strande i flere år den europæiske Blå Flag, vil give dig en behagelig og fornøjelig ferie.

Indkvarteringsenheder
Mere information
Betaling og betingelser
Reservation sker på en måde, der betaler 20% af de aftalte nætter på bankkonto ejeren. Mængden af ​​det aftalte antal overnatninger, der skal betales ved ankomsten. På afrejsedagen skal du forlade overnatning ved 10:00 for at blive renset og forberedt til andre gæster, der kommer efter dig og har ret til indrejse på 14 00 timer. . Prisen inkluderer brug af air condition, internet, parkering. Boravišnja skat er inkluderet i prisen.
Turistskat er inkluderet i prisen.
Dokumentation for reservationsbekræftelse ved reservation
Afstande
  • Hav: 200 m
  • Strand: 200 m
  • Bycentrum: 200 m
  • Dagligvarer: 200 m
  • Restaurant: 200 m
  • Læge: 400 m
  • Apotek: 200 m
  • Bank: 200 m
  • Posthus: 300 m
  • Tankstation: 25 km
  • Busstation: 300 m
  • Jernbanestation: 375 km
  • Lufthavn: 15 km
  • Lystbådehavn: 300 m
  • Sportsaktiviteter: 400 m
  • Diskotek: 400 m
Strandtype/Kysttype
Sandstrand, Småstenstrand, Betonstrand, Klippestrand,
Kortoversigt / Vis kort/ Kortvisning
Interessepunkter i nærheden Ferielejligheder Madjer
Gæstevurderinger
Fantastisk! 5/5
Gæstevurdering Baseret på 5 anmeldelser
Har du boet her?
Skriv en anmeldelse!
Marcali,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind Studiolejlighed+1, September 2023
Imponerende

Vi fik den bedst mulige bolig til os. Fantastisk udsigt, veludstyret studie, meget søde værter. Jeg ønsker andre sådan en velkomst og oplevelser. Selvfølgelig vil vi være tilbage.

Anbefalet for : Til dem der leder efter en fredelig ferie, Turister uden bil,
Anmeldelsen er oversat fra ungarsk - Vis original
Pozega,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind A4, September 2023
Alle anbefalinger!

Et smukt sted og en endnu smukkere lejlighed med en smuk udsigt over havet! Ejeren er meget venlig og tager sig af alt, han bragte os endda ekstra tæpper, hvis vi var kolde om natten, hvilket selvfølgelig glædede os! Lejligheden er fuldt udstyret, pæn og ren. Med en smuk balkon og havudsigt. Afstanden fra centrum og stranden er kun 5 minutters gang. Al ros og alle anbefalinger!

Anbefalet for : Til dem der leder efter en fredelig ferie,
Anmeldelsen er oversat fra kroatisk - Vis original
DRAMLJE,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind A4, Juni 2023
Bare prisværdigt

Samtidig lejede vi lejlighed A4 og A2+1 (ID:45253) i huset i et par dage. Begge lejligheder er flot møblerede. Begge byder på en vidunderlig udsigt over havet. Ejerne af Ana-Marija, Damir og også Livio er meget venlige og hjælpsomme, ved hvert møde spurgte de os, om vi havde brug for noget. Parkering er til rådighed. Byens strand ligger 5 minutters gang væk, ligesom butikker, bagerier, buffeter... Centrum af Crikvenica, hvor du kan få frisk fisk, er en behagelig halv times gåtur væk. Omgivelserne var fredelige. Hvis der er en mulighed, vil vi helt sikkert vende tilbage.

Anbefalet for : Aktiv ferie, Til dem der leder efter en fredelig ferie, Familier med børn, Turister uden bil, Personer med kæledyr, Sightseeing,
Anmeldelsen er oversat fra slovensk - Vis original
Vis alle anmeldelser
Ana-Maria Mađer Annoncering idet 2016
Taler:
Kroatisk, Engelsk,
Ferielejligheder Madjer annonce er blevet set 102459 gange siden 12.02.2016.