Ferielejlighed LemaićČiovo Arbanija - Kroatiske øer

priser fra € 60 per nat
Ups, ser ud til at denne ejendom ikke længere er tilgængelig Bliv ikke panik, vi har fået dig dækket med et godt tilbud om lignende indkvartering i Čiovo Arbanija og Kroatiske øer!
Detaljeret beskrivelse

Lejlighed Lemaic ligger i Arbanija, på øen Ciovo, som er forbundet med byen Trogir med en bro. Det ligger på første sal i et familiehus, har en separat indgang og et stort areal på 72 m2. Det består af to dobbeltværelser og et værelse med to senge, spisestue, køkken, badeværelse og balkon. Lejligheden har også en østterrasse med en smuk udsigt over havet, bugten Kastela og byen Split og en vestlig, mindre terrasse med udendørs bruser. Lejligheden er fuldt udstyret til et behageligt ophold på 6 personer. Det har aircondition, har tv og parabol og muligheden for at bruge en internetforbindelse (Wi-Fi). Huset ligger ca. 150 m fra havet og 400 m fra supermarkedet. Det har sin egen parkeringsplads med to parkeringspladser til rådighed for gæsterne. Den sydlige side af huset grænser op til olivenlunde og fyrretræer, så det er velegnet til hvile og nydelse for dem, der ønsker fred og ro i skyggen af terrassen.

Indkvarteringsenheder
Mere information
Betaling og betingelser
- Sengelinned skiftes hver 7. dag under længere ophold og oftere om nødvendigt. - Daglig leje, opholdsafgift, linned, håndklæder, fuldt udstyret køkken med redskaber og redskaber, vand, elektricitet og gas, aircondition, trådløst internet og parkering er inkluderet i prisen. - Forskud er 30% af den samlede pris på arrangementet. Forskuddet foretages ved at deponere penge på en bankkonto. Resten op til arrangementets fulde pris betales ved ankomsten.
Turistskat er inkluderet i prisen.
Afstande
  • Hav: 80 m
  • Strand: 80 m
  • Dagligvarer: 400 m
  • Restaurant: 100 m
  • Læge: 3 km
  • Apotek: 3 km
  • Posthus: 3 km
  • Lufthavn: 11 km
Strandtype/Kysttype
Sandstrand, Småstenstrand,
Ekstra tilbud
I en afstand af ca. 3 km i bil eller båd er der byen Trogir, hvis UNESCOs verdensarvsliste skyldes dens UNESCO-skønhed og værdi. Trogir glæder sig over besøgende med kulturelle og historiske monumenter og små gader samt kunstsamlinger med adskillige mesterværker.
Kortoversigt / Vis kort/ Kortvisning
Interessepunkter i nærheden Ferielejlighed Lemaić
Dijana Petković Annoncering idet 2016
Taler:
Kroatisk, Engelsk, Tysk, Italiensk, Tjekkisk, Sovakisk, Polsk,
Ferielejlighed Lemaić annonce er blevet set 26113 gange siden 15.02.2016.