Ferielejligheder RosieRogoznica - Šibenik og dens omgivelser

priser fra € 35 per nat
Ups, ser ud til at denne ejendom ikke længere er tilgængelig Bliv ikke panik, vi har fået dig dækket med et godt tilbud om lignende indkvartering i Rogoznica og Šibenik og dens omgivelser!
Detaljeret beskrivelse

Lejlighederne er moderne og er placeret 200 meter fra den mest ønskelige strand kaldet Lozica som er beliggende på det åbne hav. Stranden har et brusebad, toilet og en bar og masser af plads til håndklæder og strandstole. Hver lejlighed har aircondition, køkken, badeværelse og terrasse. De store lejligheder har tv, en opvaskemaskine, en af ​​dem har en vaskemaskine og gæster til at smage varerne kan vaskes og i værtens hjem. foran huset er parkering til 3 biler i tilfælde af flere køretøjer, familien har en masse jord, som ligger 50 meter fra huset, hvor du kan parkere. Centret ligger omkring 1000, og før aftenen er meget behageligt at gå. Butikker er også i centrum. Lufthavnen er kun 25 km og er beliggende i Trogir, Split ligger 45 km væk og Sibenik 36 km. Familie Bilic ønsker dig en behagelig og fredelig ferie!

Indkvarteringsenheder
Mere information
Betaling og betingelser
Ankomsttid er fortrinsvis i eftermiddag for gæster forlader den dag, men ikke noget krav, Depositum er 25% af det samlede beløb for den aftalte opholdet og beregnes i euro.
Turistskat er inkluderet i prisen.
Afstande
  • Hav: 200 m
  • Strand: 200 m
  • Bycentrum: 1 km
  • Dagligvarer: 1 km
  • Restaurant: 800 m
  • Læge: 1.5 km
  • Apotek: 800 m
  • Bank: 1 km
  • Posthus: 1.3 km
  • Tankstation: 5 km
  • Lufthavn: 25 km
  • Lystbådehavn: 1 km
  • Sportsaktiviteter: 1 km
  • Diskotek: 1 km
  • Kasino: 1 km
  • Nationalpark: 45 km
Strandtype/Kysttype
Klippestrand,
Ekstra tilbud
Vi tilbyder pæne og ulasteligt rene lejligheder og venlige værter.
Kortoversigt / Vis kort/ Kortvisning
Interessepunkter i nærheden Ferielejligheder Rosie
Gæstevurderinger
Fantastisk! 5/5
Gæstevurdering Baseret på 6 anmeldelser
Kraków ,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind Ferielejligheder Rosie, September 2018
Jeg anbefaler stærkt,

En meget flot og rummelig lejlighed. Køkkenet er udstyret meget godt, der er alt hvad du behøver (opvaskemaskine, ovn, komfur, mikroovn, brødrister og et stort køleskab), i lejligheden aircondition og WiFi. Terrasse og grill til rådighed. Lejlighed meget ren, som virkelig er et stort plus. Til stranden 7 minutter og stranden åbenbaring, især for børn, er der en legeplads og næsten nul, pindsvin. Værter meget nice og hjælpsomme og tak for et godt ophold Jeg anbefaler denne lejlighed til alle.

Anbefalet for : Aktiv ferie, Til dem der leder efter en fredelig ferie, Ældre personer, Familier med børn, Romantikere, Sightseeing,
Anmeldelsen er oversat fra polsk - Vis original
Gdańsk,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind Ferielejligheder Rosie, August 2017
Sensationel lejlighed!

I lejligheden brugte vi ca 2 ugers ferie med børn i August. Meget komfortable, moderne og ren lejlighed, udstyret med alt det nødvendige for en behagelig ferie (fuldt udstyret køkken, ovn, opvaskemaskine, grill på altanen). Vi var i stand til at lave mad i lejligheden, eller hvordan kommer lysten, til at spise i byen. Rigelig opbevaringsplads, komfortable senge, dejligt badeværelse. Lejlighed skraveret om eftermiddagen, så det var behageligt at sidde på terrassen. Den nærmeste strand er et par minutter, og den anden større by ca. 10-15 minutter strandpromenade, byens centrum 20 minutter til fods. Stor base at Sibenik, Primosten, Split, Trogir og videre. Sam Rogoznica også begejstret os, en stille by med en smuk marina, saltsøen og den gamle by på øen, masser af vandrestier. Hidsig og imødekommende værter! Meget pleje af os :-) Tak for en vidunderlig familie Bilic ferie i Rogoznica!

Anbefalet for : Aktiv ferie, Til dem der leder efter en fredelig ferie, Familier med børn, Romantikere, Sightseeing,
Anmeldelsen er oversat fra polsk - Vis original
Knurów,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind Ferielejligheder Rosie, Juli 2017
juli 2017

Hold dig fra den 22. juli 2017. Meget nice pubber. Meget god placering. Tæt på alt og alligevel lidt væk fra alfarvej så stille garanteret. Selve lejligheden Boliger ren og rummelige. En masse af fødevarer var madlavning på stedet, fordi køkkenet var godt udstyret og er i ordentlig udstyr. Desuden ganske nær Split, Trogir og Krka, at det er nødvendigt at besøge, fordi det er et smukt sted. Jeg anbefaler stærkt, fordi i forhold til andre steder til denne pris er virkelig det værd. Hilsen fra polsk Grażyna i Grzegorz

Anbefalet for : Til dem der leder efter en fredelig ferie, Familier med børn, Turister uden bil, Romantikere, Sightseeing,
Anmeldelsen er oversat fra polsk - Vis original
Vis alle anmeldelser
Bojana Bilic Annoncering idet 2016
Taler:
Kroatisk, Engelsk, Tysk,
Ferielejligheder Rosie annonce er blevet set 42628 gange siden 15.01.2016.