Ferielejlighed House MichelRijeka - Kvarner

priser fra € 65 per nat
Ups, ser ud til at denne ejendom ikke længere er tilgængelig Bliv ikke panik, vi har fået dig dækket med et godt tilbud om lignende indkvartering i Rijeka og Kvarner!
Detaljeret beskrivelse

Lejligheden er udstyret med alt hvad du muligvis har brug for til din behagelige ferie. Der er en stue med fladskærms kabel-tv, PS2 med spil, en spisestue og et køkken udstyret med nye og moderne apparater, gryder, tallerkener og bestik, hvis du ønsker at tilberede dine egne måltider. Der er også et badeværelse med en rummelig brusekabine og et spisekammer med vaskemaskine. Hvis du ønsker at nyde den friske luft i skoven i nærheden, er alt hvad du skal gøre at træde ud på balkonen og slappe af dit sind og krop på havemøblerne eller i haven med grilludstyr. På første sal er der et soveværelse med en queensize seng, et skab og en privat balkon med havemøbler. Der er også et soveværelse med en fuld seng og et andet badeværelse med en bruseniche. Lejligheden Wi-Fi internetbrug, aircondition på begge etager, gulvvarme og privat parkering er alle inkluderet i prisen for dit ophold.

Indkvarteringsenheder
Mere information
Betaling og betingelser
Tjek efter kl Tjek ud inden kl. Forudbetaling på 30-50% ved reservation, resten ved ankomsten til lejligheden kontant. Rengøringsgebyr 20 € på den samlede pris
Turistskat er inkluderet i prisen.
Afstande
Strandtype/Kysttype
Sandstrand, Småstenstrand, Betonstrand, Klippestrand,
Ekstra tilbud
INKLUDERET I PRIS: WI-FI INTERNET, LUFTBETINGING, RESTAURANT TAXA, VELKOMMENDE DRIVER
Kortoversigt / Vis kort/ Kortvisning
Interessepunkter i nærheden Ferielejlighed House Michel
Michel S. Annoncering idet 2014
Taler:
Engelsk, Italiensk,
Mere om ejeren

Mit navn er Michel, og det ville være en stor ære at have jer som gæster i min lejlighed. Jeg vil med glæde svare på eventuelle yderligere spørgsmål og vil gøre alt, hvad jeg kan for at hjælpe dig. Alt hvad du skal gøre er at kontakte mig, gøre dig komfortabel i min lejlighed og begynde at udforske.

Ferielejlighed House Michel annonce er blevet set 5790 gange siden 29.01.2020.