Ferielejlighed MarijaPoreč - Istrien

priser fra € 60 per nat
Ups, ser ud til at denne ejendom ikke længere er tilgængelig Bliv ikke panik, vi har fået dig dækket med et godt tilbud om lignende indkvartering i Poreč og Istrien!
Detaljeret beskrivelse

På den smukke kyst af Istrien, er et charmerende sted i Middelhavet - Byen Porec. Lejlighed Marija ligger i en rolig landsby Finida, som er kun 20 minutters gang til den smukke centrum af byen. Den nærmeste strand er 10 minutters gang fra lejligheden, ved siden af ​​hotellet Pical og hotel Zagreb. Lejlighed Marija tilbyder to store soveværelser, rummelig stue med satellit-tv og et fuldt udstyret køkken. Lejligheden har en terrasse, som er perfekt til en aften med socialt samvær med din favorit drink. Blandt andre sædvanlige sortiment, er udstyret med aircondition, WIFI, vaskemaskine, opvaskemaskine, mikroovn, privat parkering og en grillplads i haven.

Indkvarteringsenheder
Mere information
Betaling og betingelser
For reservationer ikke påkrævet forudbetaling. Ideel ankomsttid er 13, 00 timer, mens jepredviđeno afgangstidspunktet indtil 10:00.
Turistskat er inkluderet i prisen.
Afstande
  • Hav: 400 m
  • Strand: 400 m
  • Bycentrum: 1 km
  • Dagligvarer: 200 m
  • Tankstation: 200 m
  • Busstation: 1.5 km
Strandtype/Kysttype
Sandstrand, Småstenstrand, Betonstrand,
Ekstra tilbud
Porec er blevet kåret som en af ​​de bedste destinationer i Kroatien. Uanset hvad du ønsker, i Porec har. Sejl sejlbåd og nyde en af ​​de smukkeste solnedgange, leje en cykel og opdage den brugerdefinerede rute på den tidligere jernbane Parenzana. Porec er en by, hvis Basilica findes blandt de værdier, der er beskyttet på UNESCOs liste, byen fra hvor det er vanskeligt at gå, og hvor stadig er gyldig afkast, den by, der griber din sjæl og tage hjertet, hvor du vil falde i kærlighed og altid komme tilbage.
Kortoversigt / Vis kort/ Kortvisning
Interessepunkter i nærheden Ferielejlighed Marija
Marija Kurelić Annoncering idet 2017
Taler:
Kroatisk, Engelsk, Italiensk, Slovensk,
Ferielejlighed Marija annonce er blevet set 11702 gange siden 26.01.2017.