Ferielejligheder IrenaPirovac - Šibenik og dens omgivelser

priser fra € 80 per nat
Detaljeret beskrivelse

Luksuriøst indrettede lejligheder på hovedstranden i Lolić, i rolige omgivelser, har alle certifikatet Like home. Hver lejlighed optager en etage i huset og har sin egen indgang. Lejligheden består af entré til kufferter, stor stue med køkken, soveværelse, lille entre og badeværelse. Stuen fører til en stor loggia med udsigt over havet og romantiske solnedgange. Der er et teak bord og stole på loggiaen. I stuen er der en hjørnesofa, der kan laves om til to senge efter behov. Der er et stort LCD/IPTV. Køkkenet har tallerkener til 6 personer, opvaskemaskine, ovn, 3/1 gas, stort køleskab med fryser, kaffemaskine, spisebord til 6 personer. Rummet har aircondition og varme. Den indbyggede garderobe i gangen har et pengeskab. Badeværelset har brusekabine, radiator, hårtørrer. Soveværelset har en seng 160x200 og 90x200 med anatomiske madrasser og udgang til en lille loggia E. Sengetøj og håndklæder til badeværelset medfølger. Der er brætspil, nål og tråd, beskyttelse mod myg, strandstole, grill, bruser i gården

Indkvarteringsenheder
Mere information
Betaling og betingelser
Betaling sker i euro til kontoen eller kontant. Reservationer foretages med en betaling på 30% af den samlede pris for natten. Indtjekning er efter kl. 14.00 og check ud inden kl. 9.00. Efterlad venligst lejligheden ryddet og håndter tingene forsigtigt. Et ekstra gebyr på € 50,00 gælder for slutrengøring og skal betales ved ankomst. Depositum for mulige skader beløber sig til € 200,00 og returneres efter inspektion af lejligheden.
Turistskat er inkluderet i prisen.
Afbestillingspolitik
Tilbagebetaling af forudbetalingen er kun mulig i tilfælde af "force majeure": - i tilfælde af en pandemi eller lignende uforudsigelige omstændigheder kan forudbetalingen overføres til en anden aftalt periode
Afstande
  • Hav: 10 m
  • Strand: 10 m
  • Bycentrum: 200 m
  • Dagligvarer: 200 m
  • Restaurant: 50 m
  • Læge: 200 m
  • Apotek: 200 m
  • Bank: 200 m
  • Posthus: 200 m
  • Tankstation: 1 km
  • Busstation: 200 m
  • Jernbanestation: 20 km
  • Lufthavn: 50 km
  • Lystbådehavn: 200 m
  • Sportsaktiviteter: 100 m
  • Kasino: 10 km
  • Nationalpark: 20 km
Strandtype/Kysttype
Småstenstrand,
Ekstra tilbud
I gården kan du bruge et brusebad med varmt vand, strandstole, grill, kvalitetscykler. Parkering til 1 køretøj pr. lejlighed. Vi har et sted for cykler, som du kan besøge det bredere område, der er talrige cykelstier. I nærheden er der mulighed for at leje en båd, vandcykler osv., organiserede ture til Kornati, Du kan besøge større byer, gå til Krka National Park eller Vrana Lake Nature Park (fuglereservat, du kan også fiske) ). Du kan bruge medicinsk mudder (peloider) i bunden af Pirovačka-bugten. Vi har ketchere til tennis, bolde, badminton, . Du vil føle dig hjemme, komfortabel, afslappet. Lejlighederne er mærket med Sikkert ophold i Kroatien
Kortoversigt / Vis kort/ Kortvisning
Interessepunkter i nærheden Ferielejligheder Irena
Gæstevurderinger
Fantastisk! 5/5
Gæstevurdering Baseret på 12 anmeldelser
Har du boet her?
Skriv en anmeldelse!
Nazarje,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind A2+2, Juni 2020
Vidunderlig lejlighed og beliggenhed

Min familie og jeg har allerede tilbragt vores ferie to gange i denne facilitet. Lejligheden er meget flot, ren, behagelig og vedligeholdt. Køkkenet har alt det nødvendige udstyr til tilberedning af måltider. Fra balkonen er der en smuk udsigt over havet. Omgivelserne er stille, så vi anbefaler det til familier og enhver, der ønsker en fredelig ferie. Fru Andreja, hun var altid til vores service, hun vidste, hvordan man skulle rådgive os, hvis vi havde brug for noget. Hun glædede også børnene med pandekager. Mest af alt kunne vi godt lide den indhegnede gårdhave, hvorfra det kun er et par skridt til en meget velholdt strand. I gården nød børnene skyggen og spillede bekymringsløse, mens forældrene lå ubekymret på liggestolene, som gæsterne også kan tage til stranden. Vi anbefaler!

Anbefalet for : Til dem der leder efter en fredelig ferie, Ældre personer, Familier med børn, Turister uden bil, Romantikere,
Anmeldelsen er oversat fra slovensk - Vis original
Ejernes svar
Mange tak for de gode kommentarer

Vi er glade for, at du havde en dejlig ferie, du er altid vores kære og gode gæster, og vi håber at se dig igen næste år. Mange tak for de gode kommentarer og henstillinger.

Lug Poznanovečki,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind A2+2, Juni 2019
ros

Vi holdt i slutningen af 6th of this year i en smuk lejlighed med balkon. Lejligheden var udstyret med alt, hvad vi havde brug for, og meget mere. Vores strand var lige foran lejligheden, hvilket naturligvis var fantastisk i betragtning af at vi havde en baby i 14 måneder. Flere rene og fremragende temperaturer. Fru Irena var meget venlig og venlig. Alt i alt er vi glade for tjenesten og selve beliggenheden.

Anbefalet for : Til dem der leder efter en fredelig ferie, Familier med børn, Turister uden bil, Romantikere, Personer med kæledyr,
Anmeldelsen er oversat fra kroatisk - Vis original
Ejernes svar
Kære og gode gæster

Jeg er glad for at du var flink og at du følte dig godt. Det er godt for babyer. Du har været vores kære og gode gæster, så jeg håber at begivenhederne kommer igen igen. Tak.

SEVNICA,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind A2+2, Juli 2018
Ferie 2018

Lejlighed i en super beliggenhed - lige ved havet, stranden er ca 50 m væk, i lejligheden har du brug for alt (vi har tidligere bedt om eller har visse ting, og vi har givet dem)

Anbefalet for : Aktiv ferie, Til dem der leder efter en fredelig ferie, Familier med børn,
Anmeldelsen er oversat fra slovensk - Vis original
Ejernes svar
Gode ​​gæster

Jeg er glad for at du kunne lide det, vores strand er virkelig fantastisk, fra gården du havde ret på stranden, kan alle finde en del, som han kan lide og nyder. Jeg håber vi ses igen.

Vis alle anmeldelser
Irena Meić-Sidić Annoncering idet 2014
Taler:
Kroatisk, Engelsk, Tysk,
Mere om ejeren

Jeg er allerede pensioneret og jeg kan lide at beskæftige sig med gæster. Jeg er åben, ærlig, elsker mennesker, jeg er meget aktiv og værdifuld. Jeg elsker især børn. Gerne gå med sin mand i fiskeri, inden for læsning urter, læsning og tørrere figner og tomater, gør konserves, gå til olivenhøsten. Jeg elsker at padle en kajak, så jeg besøger Pirovac Bay. Jeg elsker at lave mad, og engagerer vilde planter, skaller og alt andet kan tilbyde. Jeg kører en bil, en god svømmetur. Turisme deal to år siden vores nye hus. Håndtering dem meget godt, fordi jeg ønskede, at vores gæster føler sig bedre end hjemme, så jeg betalt opmærksomhed til hver sitnicu.Volim op fotografering mens i computeren jeg har omkring 50.000 fotografija.Svoju hjemmeside jeg selv har skabt og tilføjet en masse af mine billeder .Jeg har en facebook profil, og som selv regelmæssigt uređujem.Sa gæsterne kan blive enige i kroatisk, tysk, slovensk, lidt engelsk, ungarsk. Jeg nyder sommeren, og beskæftiger sig med gæster er en fornøjelse og en udfordring. Hver gæst dedikere mig selv til fulde, og jeg ønsker, at alle føler sig trygge og tilfredse. De bliver en del af min familie.

Ferielejligheder Irena annonce er blevet set 78462 gange siden 07.04.2014.