Ferielejligheder KnezNin - Zadar og dens omgivelser

priser fra € 40 per nat
Detaljeret beskrivelse

Helt udrustede nye lejligheder på stranden i Vrsi Mulo, nær gamlebyen Nin. Lejlighederne har et fuldt udstyret køkken med masser af madlavning og køkkenredskaber, ovn, kaffemaskine, stort køleskab med fryser, opvaskemaskine. Der er også en vaskemaskine i lejligheden, hvilket gør stuen mere komfortabel. Lejlighederne er også udstyret med satellit-tv, internet, aircondition og forberedt til din behagelige ferie. Smuk strandpromenade, restauranter og hyggelige caféer, tæt på fyrreskoven til vandre og rekreation. I udvej er der et apotek, læge, posthus, pengeautomat, veldragne butikker, et lille frugt- og grøntsagsmarked.

Indkvarteringsenheder
Mere information
Betaling og betingelser
For at reservere termen er det nødvendigt at betale 30% af den aftalte pris. Resten betales ved ankomsten til lejligheden. Ankomsttidspunkt er 13 timer i lejligheden, afgang er mindst 10 timer. Opholdsrumlejligheder i 14 og flere dage bringer trøst med 5% rabat på prisen i det ønskede tidsrum.
Turistskat er inkluderet i prisen.
Dokumentation for reservationsbekræftelse ved reservation
Afstande
 • Hav: 40 m
 • Strand: 40 m
 • Bycentrum: 600 m
 • Dagligvarer: 200 m
 • Restaurant: 10 m
 • Læge: 2 km
 • Apotek: 600 m
 • Posthus: 600 m
 • Tankstation: 6 km
 • Busstation: 200 m
 • Lufthavn: 22 km
 • Sportsaktiviteter: 40 m
 • Diskotek: 3 km
 • Nationalpark: 10 km
Strandtype/Kysttype
Sandstrand, Småstenstrand,
Ekstra tilbud
Vores kære gæster er beæret med velkomstdrink, hjemmelavede kiks, med orlov med lejlighedsvis gave. Kornati udflugter er organiseret fra udvej, uafhængige ture til Paklenica, Lun på Pag med årtusind oliven er muligt.
Kortoversigt / Vis kort/ Kortvisning
Interessepunkter i nærheden Ferielejligheder Knez
Gæstevurderinger
Fantastisk! 5/5
Gæstevurdering Baseret på 2 anmeldelser
Har du boet her?
Skriv en anmeldelse!
Eschwege,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind A2+2, Juli 2019
Lejligheder Jelka Knez

På Knez-familiens hus tilbragte vi to vidunderlige uger på vores ferie. Værterne er meget venlige og imødekommende mennesker, der mødte os i en familie, varm og hjerteligt. Og hele vores ferie modtog vi fra dem råd om, hvordan og hvor du kan have det godt. Lejligheden er ny og meget moderne, ren og velholdt. Fuldt udstyret køkken med opvaskemaskine og komfur med ovn, kaffemaskine, køleskab. En meget behagelig seng, en god sofa og et stort moderne tv med kanaler på tysk, kroatisk og russisk. Aircondition Badeværelset har et brusebad, komfortable skabe til toiletartikler, håndklæder, en vaskemaskine. Praktisk balkon / loggia, der i solskinstimerne ved hjælp af persienner kan lukkes helt privat Privat parkering i gården. I nærheden findes to restauranter. I en afstand af ca. 200 m. Der er: et lille marked, hvor du også kan købe frisk fisk, en butik og et bageri. Stenstrand, beliggende på 40 m. - meget velholdt og rent. Vrsi-Mulo er meget velegnet til familier med børn og mennesker, der ønsker at tilbringe deres ferie i en afslappet atmosfære. Og afslutningsvis vil vi endnu en gang takke de vidunderlige værter for deres varme velkomst!

Anbefalet for : Til dem der leder efter en fredelig ferie, Familier med børn, Sightseeing,
Anmeldelsen er oversat fra russisk - Vis original
Dalj,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind A4+2, August 2019
Anbefalinger for indkvartering, fordi det har alt !!

Vidunderlige værter, der tog imod os. Rummelig lejlighed, ren og ryddig med terrasse og havudsigt nøjagtigt som vist på billederne. En stenstrand ligger 40 meter fra lejligheden med mange aktiviteter. Stedet er ideelt til familier med børn, men også til folk, der leder efter fred.

Anbefalet for :
Anmeldelsen er oversat fra kroatisk - Vis original
Ejernes svar
Knez lejligheder

Tak, kære fru Zorica. Velkommen til fremtiden.

Jelka Knez
Taler:
Kroatisk, Engelsk, Slovensk, Russisk,