Ferielejlighed NenaNin - Zadar og dens omgivelser

priser fra € 60 per nat
Detaljeret beskrivelse

Lejlighed Nena er beliggende i den rolige ferieby Zukve, der ligger i nærheden af ​​vores mellem den historiske by Nin og landsbyen Vrsi. Den dækker hele gulvet af 56m2, har internet og aircondition. Det er meget behageligt. Den består af en stor stue med spiseplads og køkken, værelser har skabe, et med en dobbeltseng og de to andre med 2 enkeltsenge. Køkkenet indeholder komplet tilbehør til at forberede og spise måltider, mikroovn, køleskab med fryser, kaffemaskine, komfur med 2 gas og 2 el-bil og en elektrisk ovn. Badeværelse med toilet og bruser. Indgangen til lejligheden er en terrasse på 12m2, der er udstyret med bord og stole og beskyttet mod solen markise. Gæsterne har sikret to pladser til parkering. Brolagt strand er 80 m, småsten 300m og sandet 600 m. I nærheden af ​​lageret. Zukve ligger 2 km fra Nina, 5 km fra campingpladsen Zaton, 19 km fra Zadar, og 1 times kørsel fra nationalparkerne (Krka, Kornati, Paklenica.

Indkvarteringsenheder
Mere information
Betaling og betingelser
Aircondition og internet er inkluderet. Reservation er bekræftet ved at betale 25% af det beløb, til den bankkonto i banken. Ankomsttid er efter 14 timer. Afgang tid er op til 10 timer.
Turistskat er inkluderet i prisen.
Afstande
  • Hav: 70 m
  • Strand: 70 m
  • Bycentrum: 3 km
  • Dagligvarer: 40 m
  • Restaurant: 2 km
  • Læge: 2 km
  • Apotek: 1.5 km
  • Bank: 2 km
  • Posthus: 1.5 km
  • Tankstation: 2 km
  • Busstation: 27 km
  • Jernbanestation: 27 km
  • Lufthavn: 55 km
  • Nationalpark: 50 km
Strandtype/Kysttype
Sandstrand, Småstenstrand, Betonstrand, Klippestrand,
Kortoversigt / Vis kort/ Kortvisning
Interessepunkter i nærheden Ferielejlighed Nena
Gæstevurderinger
Fantastisk! 5/5
Gæstevurdering Baseret på 5 anmeldelser
Har du boet her?
Skriv en anmeldelse!
Nordrhein-Westfalen - Gelsenkirchen,
Meget godt (4/5) Opholdt sig ind A4+2, August 2021
Nena

Fantastisk lejlighed i klasse, alt hvad du har brug for, tre strande (beton, kys, sand) inden for gåafstand! Bageri + købmand + frugt og grøntsager står ca. 70 m, meget flot ejer, smukt roligt miljø, Nin centrum 3 km -25 min. Til fods, pizza, fiskeretter, restaurant parallelgade 100 m. Fantastisk feriested, 28 km Zadar alle indkøbsmuligheder, restaurant, diskotek, havorgel, smuk gammel by. Glad igen !!!

Anbefalet for : Til dem der leder efter en fredelig ferie, Ældre personer, Familier med børn, Turister uden bil, Romantikere, Personer med kæledyr, Sightseeing,
Anmeldelsen er oversat fra tysk - Vis original
Bayern - Alzenau,
Meget godt (4/5) Opholdt sig ind A4+2, August 2021
Fantastisk ferie

Værten var meget venlig og hjælpsom. Ofte blev der givet hjemmebagte lækkerier og frugter! Selve huset var tilstrækkeligt, nok opbevaringsplads / skabe. Små kritikpunkter ville være plastbordet på terrassen, ikke særlig stabilt og ikke egnet til mere end 3 personer, ingen opvaskemaskine og vaskemaskine til rådighed. Ellers et behageligt sted for en kort ferie.

Anbefalet for : Familier med børn,
Anmeldelsen er oversat fra tysk - Vis original
Wilkowice,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind Ferielejlighed Nena, August 2017
Stor lejlighed.

łaśnie vendt hjem fra en ferie vi tilbragte i lejligheden Nena. Vi er meget tilfredse. Lejligheden ligner præcis billederne. Det er stort. Det består af tre soveværelser, en stue med køkken og badeværelse. Lejlighed tilstødende terrasse, hvor markisen kan spredes (baldakin). På terrassen bord og stole. Myggenet i vinduerne, og ingen insekt ikke komme ind. I et stort rum, som effektivt og vigtigt ren klimaanlægget. Internettet fungerer problemfrit. Lejligheden er udstyret med alt det nødvendige for komfortabel opholdsstue. I det første soveværelse er en stor dobbeltseng, de to andre med to enkeltsenge. Det er derfor, 6 senge og en stor sofa i stuen. Hver funktionel garderobe med bøjler og hylder og skuffer. Du kan begrave alle importerede ting, fordi en masse plads. Køkkenet er udstyret med alt det nødvendige til madlavning. Gas & el-komfur, stort køleskab, mikroovn og kaffemaskine (med et papirfiltre - filtre er i skabet). Til dette fade, gryder, pander, si, bestik, oplukkere mv Køkkenet derhjemme. Nu om placeringen. Tæt på havet. Udgangen er den konkrete deptaczek (trolley let vil komme til stranden), hvor de ned til havet. Bogstaveligt talt ti meter længere til højre er en smuk strand med fint grus og sandbund. Strand isbar og udstyr til leje. Dette var vores foretrukne strand på grund af den brede rum helt uden sten, som om nogen havde renset den del af havet. Du kan ikke dvæle ved stranden lige til at gå videre. Der vil du finde restauranter, iskiosker og barer. Den anden sandstrand er lidt længere, på venstre side af udgang til havet. Venstre skal også blive guidet ønsker at komme til deptaczku placeret ved havet restaurant. Det er tæt på. Der kan du spise god pizza og andre retter. Priserne meget overkommelige. Til den gamle bydel (smuk) ca. 2 km. Lige i tide til en aftentur. Jeg tror, ​​at lejligheden er bogstaveligt talt et par skridt til bageren og opbevare. Der er også en bod med frugt og grøntsager. Ved siden af ​​bageren sælger lækker is knop. Den billigste i hele Nin og efter min mening den mest lækre. Ejeren meget rart og venlige. Hilsner.

Anbefalet for : Til dem der leder efter en fredelig ferie, Familier med børn, Sightseeing,
Anmeldelsen er oversat fra polsk - Vis original
Vis alle anmeldelser
Bojan,Nena Dautović Annoncering idet 2015
Taler:
Kroatisk, Engelsk, Russisk,
Ferielejlighed Nena annonce er blevet set 49018 gange siden 15.06.2015.