Ferielejligheder LizatovićMarušići - Split og dens omgivelser

priser fra € 50 per nat
Ups, ser ud til at denne ejendom ikke længere er tilgængelig Bliv ikke panik, vi har fået dig dækket med et godt tilbud om lignende indkvartering i Marušići og Split og dens omgivelser!
Detaljeret beskrivelse

I landsbyen Marusici - Omis Riviera - hvorigennem passerer hovedvejen SPLIT - Omiš - SPLIT - Dubrovnik tæt på havet ligger i et sommerhus. Nedenfor huset er stranden. Huset har 5 lejligheder: - 2 lejligheder (4 + 1) ca. 45m2, - 1 lejlighed til 5 + 1 personer, - 1 lejlighed til 6 personer, - 1 lejlighed (stueetagen) til 8 personer. Fra 01.06.-20.06. ferie for en familie på fire 30 EUR / nat.

Indkvarteringsenheder
Mere information
Betaling og betingelser
Betaling: - 30% forudbetaling - 70% ved ankomsten til lejligheden Ankomst er på 13.00, og forlade lejligheden på 10,00.
Turistskat er inkluderet i prisen.
Dokumentation for reservationsbekræftelse ved reservation
Afstande
 • Hav: 80 m
 • Strand: 100 m
 • Bycentrum: 2 km
 • Dagligvarer: 200 m
 • Restaurant: 200 m
 • Læge: 100 km
 • Apotek: 10 km
 • Bank: 10 km
 • Posthus: 2 km
 • Tankstation: 10 km
 • Busstation: 35 km
 • Jernbanestation: 35 km
 • Lufthavn: 50 km
 • Lystbådehavn: 10 km
 • Sportsaktiviteter: 10 km
 • Diskotek: 10 km
 • Kasino: 10 km
 • Nationalpark: 10 km
Strandtype/Kysttype
Småstenstrand, Betonstrand, Klippestrand,
Ekstra tilbud
- Lej en båd, - Organisering af dalmatiske middag (fisk, bagning) - Hjemmelavet brandy, vin
Kortoversigt / Vis kort/ Kortvisning
Interessepunkter i nærheden Ferielejligheder Lizatović
Gæstevurderinger
Fantastisk! 5/5
Gæstevurdering Baseret på 4 anmeldelser
Har du boet her?
Skriv en anmeldelse!
Lörrach,
Meget godt (4/5) Opholdt sig ind A4+1, August 2018
Vandet er en drøm

Apartment var stor. Vi var der fra 14.8 til 21.8.2018. Der var ikke noget galt. Værterne havde et åbent øre for alt. Havet var det smukkeste, jeg nogensinde har været til. Og jeg har været meget i Kroatien. Vandet var så klart og rent. Bare en drøm. Børnene kan hoppe fra forskellige højder af klipper. Men du skal være opmærksom på at du har 150 trapper til stranden. Vejen til lejligheden er derfor udmattende. Den eneste gode ting er, at klatringen er i skyggen. For familier med små børn er stedet intet. På stranden havde udlejer et kammer, hvor du kunne deponere sine ting. Det var meget praktisk. Der var ingen cafe eller toilet på stranden. Lejlighederne ligger på en meget stejl og smal gade. Intet problem for gode chauffører og stærke biler. Parkeringen foran huset er meget god. Der er en butik på hovedgaden ovenfor. Vi havde begge lejligheder ovenpå. Begge havde store balkoner. Hvad jeg personligt beklagede at du ikke kunne fjerne adskillelsen på balkonen. Ellers ville vi have haft en fælles stor balkon. Vi kunne stadig spise sammen. Udenfor er der også siddepladser. En ovenpå lejlighed har en vaskemaskine. På nogle vinduer er der myggenet. Desværre havde vores soveværelse ingen blackout muligheder. Udsigten af ​​lejlighederne var fantastisk.

Anbefalet for : Til dem der leder efter en fredelig ferie, Familier med børn,
Anmeldelsen er oversat fra tysk - Vis original
Praha,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind A4+1, August 2017
Marusici 2017

Vi vil gerne takke dig for en smuk ferie, den tredje i dette sted. Indkvartering er i en rolig landsby på skråningerne af Biokovo-dækket pinjeskove, der falder til havet. Stenet strand byder på masser af privatlivets fred og smuk udsigt over havet og øen Brac. Den samme opfattelse har sin egen bolig. Lejlighederne er smagfuldt indrettet med et separat rum til børn og forældre. Værterne, Jure og Sandra er usædvanlige mennesker. Kind, gæstfri, med en sans for humor. De blev stukket i hjertet. Delikatesse er hjemmelavet vin og ristede blæksprutter og fisk. Jindřich Havránek familie.

Anbefalet for : Aktiv ferie, Til dem der leder efter en fredelig ferie, Familier med børn, Romantikere,
Anmeldelsen er oversat fra tjekkisk - Vis original
Banska Bystrica,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind A4+2, August 2015
Marusici2015

Som hvert år (efter et par gange) på denne adresse. Behageligt miljø, familiær atmosfære, venlige mennesker. Aftenmøder, foredrag og mange andre vin, duften af ​​hav og fyrretræer. Sandrina have og Jure humor. For dem, der bare denne sultne. Tak Jure Martin

Anbefalet for : Aktiv ferie, Til dem der leder efter en fredelig ferie, Familier med børn, Romantikere, Personer med kæledyr,
Anmeldelsen er oversat fra sovakisk - Vis original
Vis alle anmeldelser
Jurica Lizatović Annoncering idet 2012
Taler:
Kroatisk, Engelsk, Tjekkisk, Sovakisk,