Ferielejligheder Rona505Krk Malinska - Kroatiske øer

priser fra € 48 per nat
Detaljeret beskrivelse

Apartments Rona505 ligger i Sveti Anton, 2 km fra Malinska. Grillfaciliteter og Wi-Fi er gratis tilgængelige. Lejlighederne er udstyret med allergi-puder, myggenet og insekter og omfatter fladskærms-tv og et fuldt udstyret køkken med opvaskemaskine. Hver lejlighed har to balkoner. Der tilbydes gratis privat parkering på stedet. Bygningen og miljøet sikres eksternt ved videoovervågning. Den nærmeste restaurant ligger 500 m væk. Der er flere strande i nærheden af ejendommen, herunder stranden kaldet Rova, som ligger 1, 7 km væk og har en beachvolleybane. Det lokale busstoppested ligger 200 m væk. Den vigtigste busstation er i Malinska. Færgehavnen ligger 8 km fra Valbiska. Kæledyr er tilladt efter anmodning og ekstra omkostninger er mulige.

Indkvarteringsenheder
Mere information
Betaling og betingelser
Fritidsskat er inkluderet i prisen. Indkvartering er tilgængelig fra 14:00 på ankomstdagen og indtil 10:00 på afrejsedagen, medmindre andet er aftalt. Ekstra tjenester: Aircondition er aktiveret med et programmeret kort (1 euro / time). Kæledyr er tilladt for EUR 7 pr. Dag. Ved ophold på mindre end 4 nætter hæves prisen med 30%. Reservation af lejligheden (forskud) bekræftes ved betaling på bankkontoen med 30% af den samlede pris, resten af beløbet ved ankomsten.
Turistskat er inkluderet i prisen.
Afbestillingspolitik
Kære gæster du er velkommen til vores husstand og under disse usædvanlige omstændigheder. Rejs venligst samvittighedsfuldt. Vi har justeret vores afbestillingspolitik til din situation, så du kan annullere 7 dage før din reserverede ankomstdato med et 100% forskud. Hvis du afbestiller inden for 7 dage før ankomst, beholder vi depositumet fuldt ud. Denne annulleringspolitik er gyldig, indtil afslutningen af pandemien er erklæret. Tak for din forståelse.
Afstande
 • Hav: 1 km
 • Strand: 1.5 km
 • Bycentrum: 2 km
 • Dagligvarer: 1.1 km
 • Restaurant: 500 m
 • Læge: 2 km
 • Apotek: 2 km
 • Bank: 2 km
 • Posthus: 2 km
 • Tankstation: 1.8 km
 • Busstation: 1.7 km
 • Jernbanestation: 40 km
 • Lufthavn: 15 km
 • Lystbådehavn: 2 km
 • Sportsaktiviteter: 700 m
 • Diskotek: 1.5 km
 • Nationalpark: 30 km
Strandtype/Kysttype
Sandstrand, Småstenstrand, Betonstrand,
Ekstra tilbud
Der er vandre- og cykelstier i umiddelbar nærhed. Ud over at strække sig langs kysten med stierne kaldet # Lungomare #, passerer cykelstier også gennem det indre af øen.
Kortoversigt / Vis kort/ Kortvisning
Interessepunkter i nærheden Ferielejligheder Rona505
Gæstevurderinger
Fantastisk! 5/5
Gæstevurdering Baseret på 19 anmeldelser
Har du boet her?
Skriv en anmeldelse!
Schwäbisch Gmünd,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind A3, Juli 2019
Smuk lejlighed!

Et stort kompliment til vores meget venlige og hjælpsomme værtinde! Blev meget velkomne. En meget ren og smuk lejlighed ventede på os. Nyt køkken, pænt badeværelse, delvis antikke møbler og masser af plads i lejligheden. 2 tilgængelige altaner. Aircondition til rådighed. Hvis vi manglede noget, tog vores værtinde det straks. Fra hende fik vi mange tip til billig shopping og festligheder, der finder sted i Krk. Vi har været med vores hund i årevis og er altid begejstrede for den igen og igen. Vores Luna føler sig hjemme her og er lige så velkommen. Vi ser frem til det næste år og kan kun anbefale Ms. Bogovic 'gæstfrihed!

Anbefalet for : Aktiv ferie, Til dem der leder efter en fredelig ferie, Ældre personer, Familier med børn, Personer med kæledyr, Sightseeing,
Anmeldelsen er oversat fra tysk - Vis original
Bern,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind Ferielejligheder Rona505, April 2018
Vi kommer tilbage

Luksus lejlighed med alle nødvendige faciliteter. Vi holdt i sidste sommer tre uger, stedet er smukt og roligt. Vi har foretaget reservation for dette år.

Anbefalet for : Til dem der leder efter en fredelig ferie, Familier med børn, Romantikere, Personer med kæledyr, Sightseeing,
Anmeldelsen er oversat fra engelsk - Vis original
Schwäbisch Gmünd,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind Ferielejligheder Rona505, Juli 2017
Smukke ophold!

Er du nogensinde gået her og kommer tilbage meget. Smuk og meget ren lejlighed i en rolig beliggenhed. Meget flot og nyt indrettet. Lejligheden har to altaner. Vores hund Luna vi brugte mindeværdige og vidunderlige dage. Hunden Stranden er ikke langt væk. Vores udlejere er meget rart og venlige, meget imødekommende og hjælpsomme. Har taget hende til mit hjerte, Vi er glade for at anbefale Rona lejligheder til alle vores venner, bekendte og alle dem, der læser denne anmeldelse! Vi ser frem til næste år

Anbefalet for : Aktiv ferie, Natteliv, Til dem der leder efter en fredelig ferie, Ældre personer, Familier med børn, Romantikere, Personer med kæledyr, Sightseeing,
Anmeldelsen er oversat fra tysk - Vis original
Vis alle anmeldelser
Angela Bogovic Annoncering idet 2016
Taler:
Kroatisk, Engelsk, Tysk,