Ferielejligheder AntonioKožino - Zadar og dens omgivelser

priser fra € 30 per nat
Ups, ser ud til at denne ejendom ikke længere er tilgængelig Bliv ikke panik, vi har fået dig dækket med et godt tilbud om lignende indkvartering i Kožino og Zadar og dens omgivelser!
Detaljeret beskrivelse

Et hus med tre lejligheder tæt på fyrretræer 80 m fra stranden. Lejlighederne er placeret på anden sal og hver lejlighed har en stor terrasse med udsigt over havet Ideel til en afslappende familieferie turisme, børn, unge roantične par og ældre. Shop og restaurant er placeret 500m fra huset. I nærheden i en afstand af et par kilometer er der sport og underholdning faciliteter, sandstrand og supermarkeder. Alle lejligheder er fuldt udstyret. Centrum af Zadar ligger 8 km. Vi anbefaler at du besøger nationalparker: Kornati, Plitvice, Krka og Paklenica Velebit.

Indkvarteringsenheder
Mere information
Betaling og betingelser
Turist skat, aircondition, internetadgang og rengøring inkluderet For at bekræfte en reservation er forpligtet til at betale et depositum på 30% af det samlede beløb. Resten betales kontant ved ankomsten. Indgangen til lejligheden: efter 14, 00h Output fra lejligheden: 10, 00h Gyldige rejsedokumenter, som skal præsenteres straks ved ankomsten.
Turistskat er inkluderet i prisen.
Afstande
  • Hav: 80 m
  • Strand: 80 m
  • Bycentrum: 1.5 km
  • Dagligvarer: 400 m
  • Restaurant: 500 m
  • Læge: 4 km
  • Apotek: 1.5 km
  • Bank: 6 km
  • Posthus: 4 km
  • Tankstation: 3 km
  • Busstation: 8 km
  • Jernbanestation: 8 km
  • Lufthavn: 18 km
  • Lystbådehavn: 6 km
  • Sportsaktiviteter: 4 km
  • Diskotek: 4 km
  • Kasino: 6 km
Strandtype/Kysttype
Småstenstrand, Betonstrand, Klippestrand,
Ekstra tilbud
Hver lejlighed har elektrisk grill, kaffemaskine, elkedel, brødrister og hår. Gæsterne kan bruge støvsuger, strygejern og strygebræt, og midler til oprydning. Mulighed for transport for et gebyr.
Kortoversigt / Vis kort/ Kortvisning
Interessepunkter i nærheden Ferielejligheder Antonio
Gæstevurderinger
Fantastisk! 5/5
Gæstevurdering Baseret på 13 anmeldelser
Graz ,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind Studiolejlighed, Juli 2021
Fantastisk lejlighed med fantastisk havudsigt

Fantastisk lejlighed med fantastisk havudsigt. Meget hjertelig, venlig og yderst hjælpsom vært Ante og hans dejlige mor. Værelset har alt hvad du behøver; beliggende tæt på stranden med fyrretræer og en masse skygge - ikke overfyldt. Kvarteret var meget stille. Minimarked 6 min .. gå væk.

Anbefalet for : Til dem der leder efter en fredelig ferie,
Anmeldelsen er oversat fra engelsk - Vis original
novo mesto,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind Studiolejlighed, Juli 2019
Lejlighed Antonio Kozino

Objektbeskrivelsen og detaljer, placering, billeder, udstyr er nøjagtigt som det står på annoncen. Faciliteten er meget ren og godt vedligeholdt. Værten, Mr. Ante er meget hjælpsom, og hvis du har brug for noget, er altid klar til service. Vi var første gang og meget tilfredse med, at hele familien i år 2020 går på tre forskellige vilkår. Jeg anbefaler alle, der elsker fred, rent hav, pæn og ren lejlighed og en stor vært.

Anbefalet for : Aktiv ferie, Til dem der leder efter en fredelig ferie,
Anmeldelsen er oversat fra kroatisk - Vis original
Zagreb,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind Ferielejligheder Antonio, Juli 2019
Den smukkeste ferie

Når nogen siger at han har brugt den smukkeste ferie et sted, så må det virkelig tænke. Vi har været i lang tid for forskellige lejligheder, men det første møde med Mr. Ant har fået os til at føle sig her hjemme. Det var og var lige hvad der var vigtigt for os at føle sig velkommen. Spektakulær udsigt over havet, fantastisk udstyr i lejlighederne, renlighed, parkering, fred og ro ... for det meste indkvartering for enhver ros! Mr. Ante har mange års erfaring, og han tænkte virkelig på hver lille ting, han måtte have brug for under sit ophold i sin lejlighed. Absolut anbefaling til alle! Mange har allerede skrevet meget ros, så jeg afslutter en anmeldelse med en sætning. Kožino er en oase af fred for en rigtig ferie af sjæle og kroppe, og hr. Ante er vært at ønske!

Anbefalet for : Aktiv ferie, Til dem der leder efter en fredelig ferie, Romantikere,
Anmeldelsen er oversat fra kroatisk - Vis original
Vis alle anmeldelser
Ante Dujić Annoncering idet 2016
Taler:
Kroatisk, Engelsk, Italiensk,
Mere om ejeren

Enkel, kommunikative, åben

Ferielejligheder Antonio annonce er blevet set 44592 gange siden 12.01.2016.