Ferielejligheder IvaDramalj - Kvarner

priser fra € 45 per nat
Ups, ser ud til at denne ejendom ikke længere er tilgængelig Bliv ikke panik, vi har fået dig dækket med et godt tilbud om lignende indkvartering i Dramalj og Kvarner!
Detaljeret beskrivelse

Store lejligheder med smuk havudsigt. Lejlighed Iva 1 ligger i stueetagen. Lejligheden har to soveværelser (et med en dobbeltseng, et med to sammenhængende senge), en stue og et fuldt udstyret køkken og et badeværelse. I stuen er der en ekstra sovesofa. Lejligheden har en stor terrasse med udsigt over havet. Lejlighed Iva 2 ligger på 1. sal. Lejligheden har to soveværelser (et med en dobbeltseng, et med to sammenhængende senge), en stue og et fuldt udstyret køkken og et badeværelse. I stuen er der en ekstra sovesofa. Lejligheden har en stor overdækket terrasse med udsigt over havet. Parkering, aircondition, wi-fi, slutrengøring, sengelinned, håndklæder, køkkenhåndklæder og opholdsskat er inkluderet i prisen Bemærk - indkvartering til den femte person suppleres af: - 38 kn (cca 5 EUR) i perioden 01.01.-06. 07. og i perioden 24.8.-31. 12, -44 kn (cca 6 EUR) i perioden 06. 07. -13. 7. og 17. 08. -24. 08. te - 50,00 kn (cca 7 EUR) 13. 07. -17. 08

Indkvarteringsenheder
Mere information
Betaling og betingelser
- Særtilbud for ophold op til 1. juli og efter 24. august: få 7 overnatninger, løn 6 - På ankomstdagen til appen efter 14 timer, på afrejsedagen op til 10 timer - Børn op til 3 år i forældrenes værelse - inkluderet i prisen For ophold op til 3 nætter (inklusive 3) prisen stiger med 30% I henhold til Republikken Kroatiens regler og på grund af registreringsforpligtelsen i "e-besøgende" er vi forpligtet til at indsamle dine personlige oplysninger på ankomsttidspunktet: navn, mellemnavn og efternavn, type og nummer af identitetsdokument, køn, bopæl, fødsel (land, sted, dato) . Bemærk: Disse priser er informative. Afhængigt af hvilken valuta du har valgt, kan du afvige lidt fra den faktiske prisfastsættelse på grund af konverteringen. For nøjagtige officielle priser i kuna bedes du kontakte værten.
Turistskat er inkluderet i prisen.
Afstande
  • Hav: 400 m
  • Strand: 400 m
  • Bycentrum: 300 m
  • Dagligvarer: 300 m
  • Restaurant: 400 m
Strandtype/Kysttype
Småstenstrand, Betonstrand, Klippestrand,
Kortoversigt / Vis kort/ Kortvisning
Interessepunkter i nærheden Ferielejligheder Iva
Gæstevurderinger
Fantastisk! 5/5
Gæstevurdering Baseret på 1 anmeldelser
Kraków,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind Ferielejligheder Iva, August 2017
Super sted

Lejligheden er beliggende i et fredeligt og roligt område. Køkkenet er meget veludstyret, komfortable senge, og hele lejligheden meget ren. Der er masser af skabe og hylder til nem placering af deres ejendele. Udsigt fra vinduet i havet er vidunderligt. Stranden er til at bevæge sig omkring. 600 m, men dette var ikke et problem. Shop, pengeveksling og restauranter ligger også i nærheden. Ejeren besvarer e-mails hurtigt og konkret Stedet er fantastisk, hvis en dag i andre områder af Kroatien, vi var på øen Krk, Plitvice-søerne, Rijeka og top Vojak (smuk udsigt). Samlede vi elskede ophold på dette sted.

Anbefalet for : Aktiv ferie, Til dem der leder efter en fredelig ferie, Ældre personer, Familier med børn, Romantikere, Sightseeing,
Anmeldelsen er oversat fra polsk - Vis original
Iva Čatipović Annoncering idet 2017
Taler:
Kroatisk, Engelsk,
Ferielejligheder Iva annonce er blevet set 47271 gange siden 19.02.2017.