Ferielejligheder NikaCrikvenica - Kvarner

priser fra € 40 per nat
Detaljeret beskrivelse

Den nyrenoverede lejlighed ligger i centrum af byen og har en parkeringsplads. Der er 3 minutters gang til stranden og i umiddelbar nærhed er der et indkøbscenter, et marked, en ambulance, cafeer.

Indkvarteringsenheder
Mere information
Betaling og betingelser
Aircondition er opkrævet 5,00 euro / dag. Ankomsttidspunktet er fra kl. 13.00 og afgangstid er kl. 10.00. I perioden fra 29. juni til 31. august 2019 er ankomst og afrejse kun mulig på lørdage. For at bekræfte reservationen er det nødvendigt at betale 30% af det samlede beløb for lejen, resten for overnatning i lejligheden. Afbestillings- og tilbagebetalingsbetingelser: - 100% refusion for bookinger annulleret 30 og flere dage før ankomst - 50% refusion for aflysning inden for 20 - 30 dage
Turistskat er inkluderet i prisen.
Afstande
  • Hav: 200 m
  • Strand: 200 m
  • Bycentrum: 100 m
  • Dagligvarer: 20 m
  • Restaurant: 100 m
  • Læge: 100 m
  • Apotek: 100 m
  • Bank: 100 m
  • Posthus: 200 m
  • Tankstation: 100 m
  • Busstation: 200 m
  • Jernbanestation: 30 km
  • Lufthavn: 13 km
  • Sportsaktiviteter: 100 m
  • Diskotek: 200 m
  • Kasino: 200 m
Strandtype/Kysttype
Sandstrand, Småstenstrand, Betonstrand, Klippestrand,
Kortoversigt / Vis kort/ Kortvisning
Interessepunkter i nærheden Ferielejligheder Nika
Gæstevurderinger
Fantastisk! 5/5
Gæstevurdering Baseret på 5 anmeldelser
Har du boet her?
Skriv en anmeldelse!
Zagreb,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind A2+2, Juni 2022
Tak for den vidunderlige bolig!

Jeg boede med mine børn i 2+2 lejligheden i juni 2022. Jeg kan kun sige rosende ord for den varme velkomst fra fru Jasmine og den vidunderlige lejlighed indrettet til mindste detalje. Alt er rent, og det var især rart for os at bo på den rummelige terrasse. Tæt på strand, butikker, center, sundhedscenter, marked... Vi kommer helt sikkert igen. Hilsen fru Jasmina! Anita fra Zagreb

Anbefalet for : Ældre personer, Familier med børn, Turister uden bil, Romantikere,
Anmeldelsen er oversat fra kroatisk - Vis original
Trencin,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind A2+1, April 2022
Påskerejsen 2022 var bare fantastisk her!

Vi tilbragte vores påskeferie i denne lejlighed i april 2022, da vi ankom, ventede Jasmina på os, da vi var i kontakt med telefonen, efter lang rejse var der forberedt en pæn, ren og veludstyret lejlighed, med lille gave, traditionel påske. Sirnica" (rigtig lækker btw) på bordet, chokoladeæg med kanin :) og også frisk afkølede drinks i køleskabet - det var virkelig høfligt. Vi tilbragte 5 nætter her, men vi gik aldrig glip af noget, butikker og markeder var lige foran huset, og byens centrum og strandene var omkring 3 minutter væk. Hilsen dejlige og høflige Jasmina! Jan.

Anbefalet for : Aktiv ferie, Til dem der leder efter en fredelig ferie, Ældre personer, Familier med børn, Turister uden bil, Romantikere, Sightseeing,
Anmeldelsen er oversat fra engelsk - Vis original
Nard,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind A2+2, Juni 2020
Anmeldelse af indkvartering

Vi rejser med frygt for første gang med et barn, der lige er blevet et år gammel. Vi ankommer foran boligen, hvor vi bliver mødt af fru Jasmina, munter og smilende, venlige nok. Han viser os boligen, og vi er mere end behageligt overrasket over udsmykningen og renligheden. Og et lille tegn på opmærksomhed og velkomst i køleskabet banker os fra vores fødder. Vi tilbragte en vidunderlig 7 dage i smukke Crikvenica, i en lejlighed, der erstattede vores hjem til det maksimale. Hver del af indsatsen. Vi håber at gentage oplevelsen i et år. Hilsen fra Slavonia fra vores lille familie.

Anbefalet for : Til dem der leder efter en fredelig ferie, Familier med børn,
Anmeldelsen er oversat fra kroatisk - Vis original
Ejernes svar
Tak

Jeg ved ikke, hvordan jeg skal takke dig for sådanne venlige ord. Jeg er meget glad for, at du kunne lide alt. Jeg må også rose dig som ekstremt kære mennesker, for ikke at nævne lejligheden. Jeg håber inderligt at se dig igen!

Vis alle anmeldelser
Jasmina Dokoza Butković Annoncering idet 2016
Taler:
Kroatisk, Engelsk, Tysk,
Mere om ejeren

Kære gæster, det vil være vores glæde, hvis du vælger vores lejlighed at bo i smukke Crikvenica. Vi tror på, at du vil tilbringe en dejlig og behagelig ferie hos os. Vi glæder os til din ankomst. Vi ønsker dig et behageligt ophold. Dine værter.

Ferielejligheder Nika annonce er blevet set 111283 gange siden 28.05.2016.