Ferielejligheder Villa SenjoCavtat - Dubrovnik region

Detaljeret beskrivelse

Velkommen til Apartments Villa Senjo - Cavtat Stone hus, hvor Ferielejligheder Senjo beliggende i området Cavtat Mecajac, ligger omkring 700 meter fra stranden. Smukke visninger, uspoleret natur og krystalklart vand er en garanti for kvalitet hvile. Sommerferie i Apartments Villa Senjo er det rigtige valg for gæster, der ønsker en behagelig ferie i fred og ro uden for hverdagen, men alligevel tæt på alle kulturelle og underholdning begivenheder på der er kendt som Cavtat og nærliggende Dubrovnik. Gamle bydel i Dubrovnik, som du kan nå til lands og til søs, væk fra Cavtat er kun 18 km til lands og til søs 8 nm. Tilbring din ferie i Cavtat, en by berømt for sine smukke solnedgange, uspoleret natur, rig på Middelhavet smag og farver og krystalklart og blåt hav. VELKOMMEN!

Indkvarteringsenheder
Mere information
Betaling og betingelser
Betaling sker kun i kontanter, depositum er betalt i mængden af ​​30% af de samlede omkostninger, tidspunkt for ankomst og afrejse efter aftale med ejeren.
Turistskat er inkluderet i prisen.
Afstande
 • Hav: 500 m
 • Strand: 700 m
 • Bycentrum: 700 m
 • Dagligvarer: 100 m
 • Restaurant: 700 m
 • Læge: 200 m
 • Apotek: 700 m
 • Bank: 700 m
 • Posthus: 700 m
 • Tankstation: 5 km
 • Busstation: 200 m
 • Jernbanestation: 150 km
 • Lufthavn: 5 km
 • Lystbådehavn: 25 km
 • Sportsaktiviteter: 1 km
 • Diskotek: 18 km
 • Kasino: 18 km
 • Nationalpark: 50 km
Strandtype/Kysttype
Sandstrand, Småstenstrand, Betonstrand, Klippestrand,
Ekstra tilbud
Muligheden for at organisere turen.
Kortoversigt / Vis kort/ Kortvisning
Gæstevurderinger
Har du boet her?
Skriv en anmeldelse!
Agata zuraw Loniów,
Meget godt (4/5) Opholdt sig ind A2+3 Juli, 2017
anbefale

Ferielejligheder rene. Host åbenbaring ... ver nice og nyttige, ivrige Han giver Rakija. Minus er stranden, lidt langt væk, især der stadig behov for at gå ned ad bakke, men du kan komme til det omgivende sådan Kupari eller pasjaca varmt anbefale disse strande er stor og fantastisk varm vand visninger cudne vært vil guide hvordan man kommer dertil. Meget charmerende by Cavtat

Anbefalet for: Aktiv ferie, Natteliv, Sightseeing,
Anmeldelsen er oversat fra polsk - Vis original
Anna Łódź,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind A2+1 August, 2015
Anbefalet

Rummelig, meget ren lejlighed, balkon med udsigt over havet. Sympatisk ejer - han tilbudt os en velkommen Rakija, hjalp, da vi havde et lille problem med bilen, kan du få sammen med ham på både engelsk og polsk. Opholder finder det en fornøjelig og jeg vil anbefale lejlighederne Senjo, så godt, og han Cavtat, som er en dejlig by og klimatiske forhold.

Anbefalet for: Aktiv ferie, Natteliv, Familier med børn, Sightseeing,
Anmeldelsen er oversat fra polsk - Vis original
Luka D. Aranjuez,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind A2+3 August, 2015
Jeg vil anbefale!

Fremragende lejlighed og meget venlige og hjælpsomme ejer bragt os selv og tog hende til lufthavnen, da vi skulle. Lejligheden er rummelige, rene og med alt nødvendigt for en god tid. Jeg anbefaler til alle!

Anbefalet for: Aktiv ferie, Natteliv, Til dem der leder efter en fredelig ferie, Familier med børn, Sightseeing,
Anmeldelsen er oversat fra kroatisk - Vis original
andrzej wrocław,
Meget godt (4/5) Opholdt sig ind A2+1 August, 2015
Wroclaw

14-dages ophold - lejlighed opfylder alle de kriterier, der er nødvendige for en ferie - ren, tør, pæn, med en arbejder air-condition og en stor balkon med en smuk udsigt over havet - værter leverer håndklæder, og en shuttle service fra / til lufthavnen, hvis nødvendigt. (Vi fløj med fly) I samme bygning, turistinformation og biludlejning, en butik og en restaurant meget tæt. Denne lejlighed er beliggende på en bakke, og derfor til stranden og til byen, du nødt til at gå omkring 15 minutter, hvad der kan være trættende for små børn. Villaen er ideelt under en flyvning sti af fly lander i lufthavnen, men til vores overraskelse er det ikke en særlig trættende og er snarere en ekstra attraktion. Værter var så venlige - du kan komme sammen med dem på polsk, tilbyde hjælp og rådgive om, hvad at besøge og se. De vil også blive behandlet for at byde velkommen til den lokale Rakija.

Anbefalet for: Aktiv ferie, Natteliv, Familier med børn, Turister uden bil, Sightseeing,
Anmeldelsen er oversat fra polsk - Vis original
Beata Jasionów,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind A2+3 Juli, 2015
Den trofaste goście- Brzozow, Polen

Fra en lang tid tilbage til Cavtat og familie Senjo. Vi har været mange steder i Kroatien, men det er ligesom en magnet. Vi er tiltrukket charme Cavtat, sin enestående klima og skønhed. Endnu mere arbejde for os venlighed, varme og oprigtige medfølelse Senjo familien. Værterne har skabt en meget komfortable forhold for hvile. Med varm strand med glæde kommer tilbage til de komfortable lejligheder. I aften er det rart at sidde på balkonen, som tilbyder en smuk udsigt over havet. Værterne forstå hende. Polske og kan nemt kommunikere med dem. De gør alt for at gøre gæster føler sig dem så godt, vidunderligt udhvilet og var omgivet oprigtig venlighed. Tak Senjo Familie for mange store ferier og øjeblikke! Alle dem, der beslutter at hvile her, vi forsikre dig vil ikke blive skuffet, og deres ferie vil være en til at blive en succes!

Anbefalet for: Aktiv ferie, Natteliv, Til dem der leder efter en fredelig ferie, Ældre personer, Familier med børn, Turister uden bil, Romantikere, Personer med kæledyr, Sightseeing,
Anmeldelsen er oversat fra polsk - Vis original
Beata Jasionów,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind A2+3 Juli, 2015
De trofaste gæster

Fra en lang tid tilbage til Cavtat og familie Senjo. Vi har været mange steder i Kroatien, men det er ligesom en magnet. Vi er tiltrukket charme Cavtat, sin enestående klima og skønhed. Endnu mere arbejde for os venlighed, varme og oprigtige medfølelse Senjo familien. Værterne har skabt en meget komfortable forhold for hvile. Med varm strand med glæde kommer tilbage til de komfortable lejligheder. I aften er det rart at sidde på balkonen, som tilbyder en smuk udsigt over havet. Værterne forstå hende. Polske og kan nemt kommunikere med dem. De gør alt for at gøre deres gæster føler sig dem så godt, vidunderligt udhvilet og var omgivet oprigtig venlighed. Tak Senjo Familie for mange mindeværdige ferie og øjeblikke! Alle dem, der beslutter at hvile her, vi forsikre dig vil ikke blive skuffet, og deres ferie vil være en til at blive en succes.

Anbefalet for: Aktiv ferie, Natteliv, Til dem der leder efter en fredelig ferie, Ældre personer, Familier med børn, Turister uden bil, Romantikere, Personer med kæledyr, Sightseeing,
Anmeldelsen er oversat fra polsk - Vis original
jola Pszczółki,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind A2+3 August, 2014
Super

Kind værter. Lejlighed meget ren og godt vedligeholdt. Jeg vil anbefale og tak for den dejlig tid :)))

Anbefalet for: Familier med børn, Turister uden bil, Romantikere,
Anmeldelsen er oversat fra polsk - Vis original
boni Brzozów,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind A2+1 August, 2014
en stor ferie

Lejlighed fantastisk, tæt ved havet, smuk udsigt fra balkonen, gæstfrie værter, nice atmosfære. Med værterne taler polsk. Det er ren og meget komfortabel. Mange attraktioner. Vi er her for fjerde gang. Når du kigger efter noget andet, når her en stor resten.

Anbefalet for: Aktiv ferie, Natteliv, Til dem der leder efter en fredelig ferie, Familier med børn, Romantikere, Sightseeing,
Anmeldelsen er oversat fra polsk - Vis original
Pavo Senjo Annoncering idet 2010
Taler:
Kroatisk, Engelsk,