Ferielejligheder AngirBrodarica - Šibenik og dens omgivelser

priser fra € 50 per nat
Ups, ser ud til at denne ejendom ikke længere er tilgængelig Bliv ikke panik, vi har fået dig dækket med et godt tilbud om lignende indkvartering i Brodarica og Šibenik og dens omgivelser!
Detaljeret beskrivelse

I Brodarica nær Sibenik 88 km fra byen Split og Zadar, lejede hus med tre lejligheder, 5 minutters gang til stranden. Romantisk studio lejlighed til 2 personer, med stor terrasse og udgang til græsplænen, separat indgang. Lejligheden på 80 m2 med to soveværelser, to badeværelser, komfortable køkken, spisestue og stue som en helhed med en stor overdækket terrasse. To-værelses lejlighed på 80m2 til 4 personer, beliggende på første sal består af et stort køkken og spisestue som helhed med en stor terrasse. Køkkenet er udstyret med køleskab og fryser, ovn, mikroovn, kedel, kaffemaskine, opvaskemaskine og alle nødvendige redskaber til madlavning og spisning. To soveværelser med hver en dobbeltseng størrelse 160x200 hvert soveværelse er der udgang til en terrasse eller balkon med bord og stole. Der er to toiletter og et badeværelse med bruser.

Indkvarteringsenheder
Mere information
Betaling og betingelser
Turistskat er inkluderet i prisen.
Afstande
  • Hav: 400 m
  • Strand: 400 m
  • Bycentrum: 800 m
  • Dagligvarer: 500 m
  • Restaurant: 800 m
  • Apotek: 1 km
  • Bank: 1 km
  • Posthus: 1 km
  • Tankstation: 1 km
Strandtype/Kysttype
Småstenstrand, Betonstrand,
Ekstra tilbud
Huset har parkeringsplads til hver lejlighed, grill og plads til opbevaring af cykler, klapvogne eller strand gear, aircondition, varme, internet, satellit-tv. Prisen inkluderer turistskat, håndklæder, sengetøj og en velkomstdrink. Brodarica har en smuk udsigt over de mange øer, der gør Laguna. Afstand fra byen Sibenik 5 km, Solaris Resort 2 km, hovedvej 4 km, indkøbscenter (supermarked, apotek, bank ...) 2 km. I Sibenik og dens omgivelser er der et rigt udvalg af kulturelle og historiske arv og naturlige skønhed såsom katedralen. James, den gamle bydel i Sibenik, smukke befæstninger, Nationalpark Krka og ....
Kortoversigt / Vis kort/ Kortvisning
Interessepunkter i nærheden Ferielejligheder Angir
Nataša Maleš Annoncering idet 2014
Taler:
Kroatisk, Engelsk, Tysk,
Ferielejligheder Angir annonce er blevet set 32641 gange siden 28.05.2014.