Ferielejligheder MarijaKorčula Brna - Kroatiske øer

priser fra € 35 per nat
Ups, ser ud til at denne ejendom ikke længere er tilgængelig Bliv ikke panik, vi har fået dig dækket med et godt tilbud om lignende indkvartering i Korčula Brna og Kroatiske øer!
Detaljeret beskrivelse

Lejlighederne Marija ligger i en stille del af øen Korcula i Brna. De er placeret i første række til havet. Anlægget ligger 5 minutters gang fra centrum. I nærheden er der et supermarked, en pizzeria og et turistkontor. Den konkrete strand ligger 10 m væk fra ejendommen og sandstranden ligger 1000 m væk fra ejendommen. Alle boligenheder har aircondition, herunder kabel- og satellit-tv. Gæsterne tilbydes gratis trådløst internet og en fælles grill. Tæt på objektet er der en privat parkeringsplads mindre, men 50 m fra ejendommen er der en offentlig parkeringsplads. Hver enhed har et udstyret køkken, et badeværelse med bruser og andre toiletartikler, herunder en hårtørrer. Hver enhed har en lille gård og en balkon med en fantastisk udsigt over centrum af Brno, som det smukkeste og fredeligste sted på øen Korcula.

Indkvarteringsenheder
Mere information
Betaling og betingelser
For hver reservation, du har bekræftet, er 30% af forskuddet inkluderet. Opholdsafgift er inkluderet i prisen sammen med brug af aircondition. Mulighed for bådforbindelse efter aftale. Ankomster efter kl. 13 og afrejse til kl. 10.00.
Turistskat er inkluderet i prisen.
Afstande
  • Hav: 10 m
  • Strand: 20 m
  • Bycentrum: 50 m
  • Dagligvarer: 20 m
  • Restaurant: 100 m
  • Læge: 4 km
  • Apotek: 4 km
  • Bank: 4 km
  • Posthus: 4 km
  • Tankstation: 3 km
Strandtype/Kysttype
Sandstrand, Småstenstrand, Betonstrand, Klippestrand,
Ekstra tilbud
Som et velkomstskilt får gæsterne små tegn på overraskelse, som vi håber vil være behageligt for dem. Under dit ophold vil du smage de berømte gastronomiske specialiteter i Brno krydret med hjemmelavet olivenolie sammen med traditionelle lokale vinvarianter og gæsternes gæstfrihed. På vores sted arrangerer Brni ture til den nærliggende ø Lastovo. Turistkontoret er til stede for alle de yderligere oplysninger og vil med glæde informere dig om de andre udflugter organiseret fra øen. Der er mulighed for at besøge lokale vingårde og vinsmagning traditionelle vin sorter. Hver uge er der i sommersæsonen talrige festivaler med grill og drikkevarer, sang og dans. Velkommen!
Kortoversigt / Vis kort/ Kortvisning
Interessepunkter i nærheden Ferielejligheder Marija
Marija Pecotić Annoncering idet 2017
Taler:
Kroatisk, Engelsk, Italiensk,
Mere om ejeren

error_translate

Ferielejligheder Marija annonce er blevet set 19621 gange siden 13.09.2017.