Ferielejligheder Vila LuciaBiograd na moru - Zadar og dens omgivelser

Detaljeret beskrivelse

Lejlighed hus Lucija ligger i en fremragende beliggenhed i en rolig gade kun 5 minutter. gå væk fra den største strand Dražica, som gives anerkendelse som den bedst udstyrede offentlige strand i Kroatien, samt til alle andre nødvendige faciliteter til en behagelig ferie, hvor Biograd bugner. Huset har 4 lejligheder, som alle 40m2, bestående af et soveværelse med en dobbeltseng, en stue med sovesofa til 2 personer, fuldt udstyret køkken, badeværelse med brusebad og toilet, og entré. Lejligheder på første sal har en stor terrasse på 30 m2, som er det ideelle sted at nyde din morgen kaffe eller aften afslapning, og dem på anden sal har altaner fra 12m2 og jeftinji i 5, 00 Euro / dag. Prisen inkluderer alle leje lejligheder med aircondition, satellit-tv, WIF Internet, en overdækket parkeringsplads og brug af grill i gården, rengøring, lokale og alle andre gebyrer og afgifter, og ingen ekstra gebyrer.

Indkvarteringsenheder
Mere information
Betaling og betingelser
Ankomst fra 14h afrejse før 10:00. Forbehold og alle oplysninger ma e-mail: bskomina @ gmail. com eller telefon: 385912404046 For at bekræfte en reservation er forpligtet til at betale 25% af det samlede beløb,: Boris Skomina, M. Marulica 3a, 23210 Biograd n / M Société Générale BANK SPLIT IBAN: HR7723300033202332164, BIC: SOGEHR22
Turistskat er inkluderet i prisen.
Afstande
 • Hav: 200 m
 • Strand: 200 m
 • Bycentrum: 300 m
 • Dagligvarer: 100 m
 • Restaurant: 100 m
 • Læge: 300 m
 • Apotek: 300 m
 • Bank: 300 m
 • Posthus: 300 m
 • Tankstation: 500 m
 • Busstation: 300 m
 • Jernbanestation: 30 km
 • Lufthavn: 30 km
 • Lystbådehavn: 400 m
 • Sportsaktiviteter: 300 m
 • Diskotek: 400 m
 • Kasino: 300 m
 • Nationalpark: 15 km
Strandtype/Kysttype
Sandstrand, Småstenstrand, Betonstrand,
Ekstra tilbud
Giv dine gæster med udlejning af både, cykler, scootere, give rabat på udflugter til Kornati, Krka, Zrmanja, og overførsler til lufthavnen i Zadar og Split. Vi arrangerer sport fiskerilicenser, og organisere big game fiskeri, organisere daglige familie ture (max 6 personer) egen 10 meter sejlbåd Dufour 32 du absolut anbefales som en, der gik på at sejle ønsker det og gentag. Som ejer af lejligheden skipper med international erfaring GBox vilje og grundlæggende sejlerskole, charter, og avancerede sejlere og regatta organisation. Biograd er en af ​​de største sejler centre i Adriaterhavet med mere end 50 regatata år, og Pasman kanalen og Kornati er de ideelle farvande for sejlads.
Kortoversigt / Vis kort/ Kortvisning
Interessepunkter i nærheden Ferielejligheder Vila Lucia
Gæstevurderinger
Fantastisk! 5/5
Gæstevurdering Baseret på 4 anmeldelser
Har du boet her?
Skriv en anmeldelse!
Borcek Biograd na Moru,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind A2+2 Juli, 2017
Ideel beliggenhed

Lejlighederne er ideelt beliggende i et roligt sted kun et par minutters gang fra stranden og stranden. De er veludstyrede, pæne og rene og værterne er meget imødekommende og behagelige.

Anbefalet for : Aktiv ferie, Familier med børn, Turister uden bil,
Anmeldelsen er oversat fra kroatisk - Vis original
Tanja&Nikola Zagreb,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind A2+2 August, 2017
Fremragende!

Overnatning fremragende, og stranden samme gode værter suiter vidunderlige mennesker, hjemlig atmosfære alt i alt en A. Hvis du går der du vil ikke gå galt.

Anbefalet for : Aktiv ferie, Til dem der leder efter en fredelig ferie, Familier med børn, Turister uden bil, Sightseeing,
Anmeldelsen er oversat fra kroatisk - Vis original
Ejernes svar
tak

Tak familie Trzun Krivošić var ​​kære gæster uden nogen specielle krav, stille og meget ryddelige. Efter at have forladt lejlighed næsten ikke blive renset. Gæsterne kun hvad du ønsker.

Eldan Biograd na moru,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind A2+2 Juli, 2017
perfekt

Lejligheden er præcis som beskrevet i annoncen, pæne og rene. Udlejer og værtinden meget venlige og korrekte. Beliggenhed tæt på stranden og i nærheden af ​​byen. Opholder for hver henvisning!

Anbefalet for :
Anmeldelsen er oversat fra kroatisk - Vis original
Ejernes svar
tak

Tak for din kommentar. Det er nemt at være en god vært, når gæsterne er så rart og opmærksomme, og lejligheden behandles som deres egen. Disse vil alle være glade for at imødekomme.

Vis alle anmeldelser
Boris Skomina
Taler:
Kroatisk, Engelsk, Tysk, Italiensk, Slovensk,
Mere om ejeren

Master i økonomiske videnskaber og jeg ejer en lille virksomhed, der fremstiller mode håndtasker og souvenirs fra huden. Zaljublenik'm ikke så godt til mig og hobbyer Dale orienteret mod havet. Skipper'm licens til C 50BRT, dykke og svømme. Jeg ejer 10 meter yacht Dufour 32 Classic, som går til kapsejladser og krydstogter. Jeg omgængelig.