Ferielejligheder Vila LuciaBiograd na moru - Zadar og dens omgivelser

priser fra € 35 per nat
Detaljeret beskrivelse

Lejlighed hus Lucija ligger i en fremragende beliggenhed i en rolig gade kun 5 minutter. gå væk fra den største strand Dražica, som gives anerkendelse som den bedst udstyrede offentlige strand i Kroatien, samt til alle andre nødvendige faciliteter til en behagelig ferie, hvor Biograd bugner. Huset har 4 lejligheder, som alle 40m2, bestående af et soveværelse med en dobbeltseng, en stue med sovesofa til 2 personer, fuldt udstyret køkken, badeværelse med brusebad og toilet, og entré. Lejligheder på første sal har en stor terrasse på 30 m2, som er det ideelle sted at nyde din morgen kaffe eller aften afslapning, og dem på anden sal har altaner fra 12m2 og jeftinji i 5, 00 Euro / dag. Prisen inkluderer alle leje lejligheder med aircondition, satellit-tv, WIF Internet, en overdækket parkeringsplads og brug af grill i gården, rengøring, lokale og alle andre gebyrer og afgifter, og ingen ekstra gebyrer.

Indkvarteringsenheder
Mere information
Betaling og betingelser
Ankomst fra 14h afrejse før 10:00. Forbehold og alle oplysninger ma e-mail: bskomina @ gmail. com eller telefon: 385912404046 For at bekræfte en reservation er forpligtet til at betale 25% af det samlede beløb,: Boris Skomina, M. Marulica 3a, 23210 Biograd n / M Société Générale BANK SPLIT IBAN: HR7723300033202332164, BIC: SOGEHR22
Turistskat er inkluderet i prisen.
Afstande
 • Hav: 200 m
 • Strand: 200 m
 • Bycentrum: 300 m
 • Dagligvarer: 100 m
 • Restaurant: 100 m
 • Læge: 300 m
 • Apotek: 300 m
 • Bank: 300 m
 • Posthus: 300 m
 • Tankstation: 500 m
 • Busstation: 300 m
 • Jernbanestation: 30 km
 • Lufthavn: 30 km
 • Lystbådehavn: 400 m
 • Sportsaktiviteter: 300 m
 • Diskotek: 400 m
 • Kasino: 300 m
 • Nationalpark: 15 km
Strandtype/Kysttype
Sandstrand, Småstenstrand, Betonstrand,
Ekstra tilbud
Giv dine gæster med udlejning af både, cykler, scootere, give rabat på udflugter til Kornati, Krka, Zrmanja, og overførsler til lufthavnen i Zadar og Split. Vi arrangerer sport fiskerilicenser, og organisere big game fiskeri, organisere daglige familie ture (max 6 personer) egen 10 meter sejlbåd Dufour 32 du absolut anbefales som en, der gik på at sejle ønsker det og gentag. Som ejer af lejligheden skipper med international erfaring GBox vilje og grundlæggende sejlerskole, charter, og avancerede sejlere og regatta organisation. Biograd er en af ​​de største sejler centre i Adriaterhavet med mere end 50 regatata år, og Pasman kanalen og Kornati er de ideelle farvande for sejlads.
Kortoversigt / Vis kort/ Kortvisning
Interessepunkter i nærheden Ferielejligheder Vila Lucia
Gæstevurderinger
Fantastisk! 5/5
Gæstevurdering Baseret på 5 anmeldelser
Har du boet her?
Skriv en anmeldelse!
Novo mesto,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind A2+2, August 2019
Jeg anbefaler at besøge!

En af de hidtil bedste ferier, dog har jeg allerede besøgt flere steder og forskellige lejligheder. Pænt dekoreret app og i en meget flot beliggenhed. Tæt på stranden og velegnet til familier med små børn. Hr. Boris meget venlig og hjælpsom. Der foregår meget på stedet, ringespil og masser af båse. Forsynet med sultne maver. Parkeringspladsen er mindre (2x2 biler i to typer), men bare på ferie kommer vi til at hvile og hygge os, ikke i bil. Drazice Beach er en meget flot strand, og den har en rutsjebane. JEG ANBEFALER HJÆLP

Anbefalet for : Aktiv ferie, Familier med børn, Sightseeing,
Anmeldelsen er oversat fra slovensk - Vis original
Ejernes svar
Lejligheder Lucia Biograd n / M

Tak for anbefalingen, og jeg håber at se dig igen i Biograd

Biograd na Moru,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind A2+2, Juli 2017
Ideel beliggenhed

Lejlighederne er ideelt beliggende i et roligt sted kun et par minutters gang fra stranden og stranden. De er veludstyrede, pæne og rene og værterne er meget imødekommende og behagelige.

Anbefalet for : Aktiv ferie, Familier med børn, Turister uden bil,
Anmeldelsen er oversat fra kroatisk - Vis original
Zagreb,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind A2+2, August 2017
Fremragende!

Overnatning fremragende, og stranden samme gode værter suiter vidunderlige mennesker, hjemlig atmosfære alt i alt en A. Hvis du går der du vil ikke gå galt.

Anbefalet for : Aktiv ferie, Til dem der leder efter en fredelig ferie, Familier med børn, Turister uden bil, Sightseeing,
Anmeldelsen er oversat fra kroatisk - Vis original
Ejernes svar
tak

Tak familie Trzun Krivošić var ​​kære gæster uden nogen specielle krav, stille og meget ryddelige. Efter at have forladt lejlighed næsten ikke blive renset. Gæsterne kun hvad du ønsker.

Vis alle anmeldelser
Boris Skomina
Taler:
Kroatisk, Engelsk, Tysk, Italiensk, Slovensk,
Mere om ejeren

Jeg har en kandidatgrad i økonomi, som giver mig mulighed for at give mere opmærksomhed til mine gæster, som altid vil være glade for at pege på alle de hemmelige destinationer, hjælpe tip og fortælle gæster, hvor de skal spise, hvad de skal se, hvor og hvornår de skal hen og hvad de skal vælge fra det rigt og varierede tilbud fra Biograd og okularer. Jeg taler engelsk, tysk, slovensk og italiensk.