Kroatiendirekte.dk Generelle vilkår for brug

Internetsiden www.kroatiendirekte.dk og alle dens sub-domæner (herefter Pages) er ejet af selskabet Do-bra d.o.o., Štefanićeva 5, 10000 Zagreb, Kroatien (i det følgende benævnt: ejeren af ​​webstedet). Som bruger af de sider, du acceptere bestemmelserne i de generelle vilkår for brug og offentliggjorte meddelelser på siderne. Hvis du ikke er enig i de generelle vilkår for brug af de sider, vi beder dig om ikke at bruge dem.

Kroatiendirekte.dk Generelle bestemmelser Dette site er ikke et rejsebureau, der lejer botilbud på vegne af eller for deres regning indkvartering ejere. Det er snarere at blive brugt som en on-line katalog af boformer i indlandet Republikken Kroatien. Det betyder, at formålet med de Kroatiendirekte.dk sider er at fremme og reklamere for lejligheder, studios, værelser, hoteller, vandrerhjem, villaer og lejre, såvel som andre typer af faciliteter med indkvartering for gæster eller som tilbyder tjenester i forbindelse med turisme , sport, rekreation og afslapning.

Personlig og ikke-kommerciel brug Begrænsning Disse sider er beregnet til personlig og ikke-kommerciel brug af brugerne. Du må ikke ændre, kopiere, distribuere, offentliggøre eller på anden måde overføre eller sælge oplysninger, tjenester eller produkter, der er offentliggjort på sider uden forudgående samtykke fra ejerne eller annoncører. Det materiale, der offentliggøres på siderne er beskyttet af ophavsret og enhver uautoriseret brug kan udgøre en overtrædelse af bestemmelserne om ophavsret og beslægtede rettigheder (Statstidende, nej. 167/03 og 79/07) og andre bestemmelser i Republikken Kroatien .

I tilfælde af overtrædelse af nogen af ​​de ovennævnte vilkår, vil din tilladelse til at bruge Pages automatisk blive trukket tilbage, og alt overført eller udskrevet materiale skal destrueres på en gang.

Ejerskab, rettigheder og ansvar Indholdet af siderne er ejet af virksomheden Do-bra d.o.o. (ejeren af ​​webstedet). Indhold, der ikke tilhører ejeren af ​​webstedet bliver brugt med samtykke fra dets forfatter / ejer og skal fjernes fra siderne på forfatterens / ejerens anmodning.

Ansvarsbegrænsning Offentliggjorte oplysninger om de Kroatiendirekte.dk sider er leveret af annoncører og ejeren af ​​webstedet kan ikke drages i væsentlig eller strafferetligt ansvarlig i tilfælde af, at oplysninger om privat indkvartering, lejligheder og / eller værelser ikke virkelig skildrer den virkelige situation. Webstedet kun annoncerer tilbud fra private annoncører inden for det område af Republikken Kroatien. Ejeren af ​​webstedet fraskriver sig ethvert ansvar på nogen måde er forbundet med brugen af internet-sider inden for det Kroatiendirekte.dk domæne, ansvar for eventuelle aktiviteter for brugerne i forbindelse med brug eller misbrug af indhold på sider, såvel som for enhver skade på brugere eller tredjeparter, der er forbundet med brug eller misbrug af Kroatiendirekte.dk indhold site.

Ændringer i disse vilkår og andre forretningsbetingelser Ejeren forbeholder sig ret til at ændre de ovennævnte betingelser for brug af sider og andre forretningsbetingelser uden forudgående varsel.

Do-bra d.o.o.
Štefanićeva 5
10 000 Zagreb
Kroatien