Ferielejligheder StančićVis - Kroatiske øer

priser fra € 50 per nat
Detaljeret beskrivelse

Apartments Stančić ligger i landsbyen Rukavac på øen Vis, 5 minutters gang fra den første strand med en smuk udsigt over hele bugten. Samtlige ferieboliger har aircondition, spisestue og opholdsområde med fladskærms-tv med satellitkanaler. Køkkenet er udstyret med opvaskemaskine, elkedel, gaskomfur, køleskab med fryser. Hver lejlighed har en wifi-forbindelse. Vaskemaskinen er placeret i værtshuset og er tilgængelig for gæster.Der er gasgrill på terrasserne. Parkeringspladsen er placeret i husets gård. Gæsterne kan nyde forskellige aktiviteter i området, såsom dykning, fiskeri og kanosejlads. Apartments Stančić ligger 8 km fra Vis. Denne facilitet har også en af de bedst vurderede placeringer i byen Rukavac! Gæsterne er mere tilfredse med denne facilitet sammenlignet med andre faciliteter i området. Denne facilitet er også bedømt som den bedste værdi for pengene i byen Rukavac! Gæster får mere værdi for pengene.

Indkvarteringsenheder
Mere information
Betaling og betingelser
For reservationen opkræves 30% på forhånd, til ejerens bankkonto. Resten ved ankomst. Der er ingen mulighed for kortbetaling. Ankomsttid fra kl. 14.00 Afgangstid indtil kl. 10.00 En engangsrengøring af lejligheden opkræves 50 € For reservationer i 6. og 9. måned af 14 dage eller længere, 10 % rabat på prisen
Turistskat er inkluderet i prisen.
Dokumentation for reservationsbekræftelse ved reservation
Afbestillingspolitik
På grund af den aktuelle situation relateret til Corona-virussen, vil forskudsbetalingen blive refunderet fuldt ud, hvis det generelt ikke er muligt at krydse grænser eller rejse mellem amter.
Afstande
  • Hav: 70 m
  • Strand: 70 m
  • Bycentrum: 100 m
  • Dagligvarer: 1 km
  • Restaurant: 70 m
  • Læge: 8 km
  • Apotek: 8 km
  • Bank: 8 km
  • Posthus: 8 km
  • Tankstation: 8 km
  • Lystbådehavn: 100 m
Strandtype/Kysttype
Småstenstrand, Klippestrand,
Ekstra tilbud
Gæsterne tilbydes desuden en velkomstdrink. Kajakleje til gæster opkræves ikke ekstra, men er inkluderet i prisen.
Kortoversigt / Vis kort/ Kortvisning
Interessepunkter i nærheden Ferielejligheder Stančić
Gæstevurderinger
Fantastisk! 5/5
Gæstevurdering Baseret på 1 anmeldelser
Har du boet her?
Skriv en anmeldelse!
Gdańsk,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind A4+2, Juni 2023
Meget dejligt og hyggeligt sted

Det var absolut et fantastisk sted at bo på Vis ø. Selvom lejligheden var ret lille, manglede der intet. Aldrig før under vores ophold i Kroatien har vi haft så godt klimaanlæg, som det var derinde. Lejligheden har en dejlig terrasse, hvor vi plejede at have vores måltider med en vidunderlig udsigt over havet. En af de ting, vi elskede mest ved stedet, var nærhed til en af de smukkeste strande på øen Vis - Srebrna, omkring 10 minutters gang. Lejligheden ligger også tæt på Vis by, omkring 15 minutter i bil. Ejeren har været meget hjælpsom og flink. På grund af ham lærte vi mange kuriositeter at kende om øen. Han lærte os også, hvordan man laver nogle af de typiske kroatiske måltider. Vi anbefaler virkelig dette sted at bo for alle, der ønsker at besøge Vis!

Anbefalet for : Aktiv ferie, Til dem der leder efter en fredelig ferie, Familier med børn, Romantikere, Sightseeing,
Anmeldelsen er oversat fra engelsk - Vis original
Ejernes svar
Odgovor på anmeldelse

Poštovani gospodine Brzozka Vrlo vi elsker det, da ste vi og dine borgere var tilfredse med vores lejlighed. Suprug og jeg vam se zahvaljujemo na vrlo lijepim riječima. Mi se pokušavamo potruditi, da naši gosti dožive Vis u njegovoj punoj ljepoti. Det er kært for os, at de vil give os lidt mere doprinijeli volumen, lad os give dig resten af dit liv. Želim sve najbolje vama i vašoj obitelji Srdačan pozdrav Ingrid i Željko

Ingrid Stančić Annoncering idet 2014
Taler:
Kroatisk, Engelsk, Tysk,
Mere om ejeren

Min familie og jeg har ejet lejligheden i 10 år. Vi forsøger konstant at forbedre servicen for vores gæster. Vi tilbyder dem råd om, hvor de skal tage hen, hvad de skal se, hvilke restauranter på øen der har ry for at være bedre, og vi står altid til deres rådighed. Vi taler alle engelsk, og jeg taler også tysk. Vi henvender os til hver gæst individuelt, og vi forsøger at svare alle.

Ferielejligheder Stančić annonce er blevet set 26043 gange siden 08.04.2019.