Mobilhome LukaSveti Filip i Jakov - Zadar og dens omgivelser

priser fra € 50 per nat
Ups, ser ud til at denne ejendom ikke længere er tilgængelig Bliv ikke panik, vi har fået dig dækket med et godt tilbud om lignende indkvartering i Sveti Filip i Jakov og Zadar og dens omgivelser!
Detaljeret beskrivelse

Mobile home Luka ligger i en mindre lejr omgivet af middelhavsvegetation, beliggende på sten- og sandstranden i Iza Banja, velegnet til familier med små børn til en gradvis adgang til havet. Mobilhomet Luka består af 3 soveværelser: 1 værelse med dobbeltseng og 2 værelser med to senge, badeværelse med bruser og toilet, stue med fuldt udstyret køkken med spisebord og stole og hjørnesæt, et køleskab med fryser, mikroovn, elkedel, service og bestik, kaffemaskine, TV, parabol og aircondition. Terrassen er udstyret med et bord og 6 stole, et hjørnerattansæt med et sofabord og en grill. Sengelinned, håndklæder, slutrengøring, wi-fi og parkering er inkluderet i prisen for opholdet. Kæledyr er ikke tilladt i lejren. Prisen inkluderer sengelinned, håndklæder (to gange om ugen), slutrengøring og parkering for op til to køretøjer.

Indkvarteringsenheder
Mere information
Betaling og betingelser
Ved reservation af overnatning er det nødvendigt at betale et forskud på 30 %. Resten af beløbet betales 30 dage før ankomst. Ankomsttid er fra kl. 14.00 eller efter aftale, og afgangstid er indtil kl. 10.00. Ved ankomst efterlades et depositum på 100 EUR, i tilfælde af mulige skader, som returneres ved afrejse. Fra 17.06.23 til 26.08.23 er ankomster og afgange kun mulige på lørdage og søndage.
Turistskat er ikke inkluderet i prisen.
Afbestillingspolitik
ANNULLERINGSBETINGELSER: Op til 30 dage før afrejse 30% tilbageholdelse Op til 20 dage før afrejse 70% tilbageholdelse Op til 10 dage før afrejse 90% tilbageholdelse Op til 5 dage før afrejse 100% tilbageholdelse
Afstande
  • Hav: 100 m
  • Strand: 100 m
  • Bycentrum: 300 m
  • Dagligvarer: 300 m
  • Restaurant: 100 m
  • Læge: 2 km
  • Apotek: 300 m
  • Bank: 500 m
  • Posthus: 500 m
  • Tankstation: 3 km
  • Busstation: 500 m
  • Lystbådehavn: 3 km
  • Nationalpark: 10 km
Strandtype/Kysttype
Sandstrand, Småstenstrand, Betonstrand,
Ekstra tilbud
På stranden er der en børnepark med gynger og rutsjebaner, et vandland, en beachvolleybane, en fodboldbane, kaffebarer, restauranter, bagerier, brusere og omklædningshytter samt vandcykler og kajakker til leje. Stranden er indehaver af Det Blå Flag og starter i centrum og går ned mod sydøst. Lejren ligger 250 m fra centrum af byen, som er forbundet med den af en nybygget promenade ved havet. Sveti Filip i Jakov er et attraktivt turiststed på Zadar Riviera, omkring 3 km nord for Biograd na Moru og omkring 20 km syd for Zadar. Overfor Sv. Filip i Jakov er øen Pašman. Derudover er der flere små øer i denne smalle kanal, som har en flot udsigt fra fastlandet og kan bruges som destination for charterbåde. Den gamle og autentiske dalmatiske havnefront med taverner strækker sig gennem stedet, såvel som alle andre turisttjenester - butikker, restauranter, caféer, bagerier, pengeautomater, apotek, posthus, bådudlejning.
Kortoversigt / Vis kort/ Kortvisning
Interessepunkter i nærheden Mobilhome Luka
Mobile home Luka Annoncering idet 2021
Taler:
Kroatisk, Engelsk, Tysk,
Mobilhome Luka annonce er blevet set 25991 gange siden 13.03.2021.