Ferielejligheder ZupanovicSveti Filip i Jakov - Zadar og dens omgivelser

priser fra € 70 per nat
Detaljeret beskrivelse

Fuldt møblerede lejligheder i et roligt område af S. Fiilip og Jacob, som ligger ud til havet; Anlægget er beliggende 10 minutters gang til centrum og 80 m gang til stranden.

Indkvarteringsenheder
Mere information
Betaling og betingelser
Ankomst tid 12h, og afgangstidspunkt 09:00. Men hvis det kommer tidligere, vil vi sikre parkering og forfriskninger. Plaza er i nærheden, der kan slappe af, mens lejligheden ikke er klar til at komme ind.
Turistskat er inkluderet i prisen.
Afstande
  • Hav: 80 m
  • Strand: 80 m
  • Bycentrum: 900 m
  • Dagligvarer: 900 m
  • Restaurant: 200 m
  • Læge: 900 m
  • Apotek: 900 m
  • Bank: 1.5 km
  • Posthus: 900 m
  • Tankstation: 900 m
  • Busstation: 1.5 km
  • Lufthavn: 35 km
  • Sportsaktiviteter: 22 km
  • Diskotek: 1.6 km
  • Kasino: 2 km
  • Nationalpark: 10 km
Strandtype/Kysttype
Sandstrand, Småstenstrand, Betonstrand, Klippestrand,
Ekstra tilbud
I nærheden af ​​kun 200 meter fra lejlighederne er der tennisbaner, fodbold og park for børn.
Kortoversigt / Vis kort/ Kortvisning
Interessepunkter i nærheden Ferielejligheder Zupanovic
Gæstevurderinger
Meget godt 4/5
Gæstevurdering Baseret på 3 anmeldelser
Har du boet her?
Skriv en anmeldelse!
Velký Borek,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind A4, Juni 2022
Helt fantastisk

Lejligheden ligger i en ældre velholdt bygning, den er meget rummelig og praktisk indrettet, der er et kæmpe køleskab, masser af service og tørretumbler på altanen samt funktionelt klimaanlæg. Altanen har havudsigt og det er meget tæt på sandstranden, maks. 100 meter. Damen i huset er meget hjælpsom, hun indkvarterede os lige klokken 5 om morgenen! Lejligheden er omgivet af en velholdt have og fuldstændig ro. Det eneste jeg vil tilføje er en parasol eller en markise til de sydlige altaner, så de kan bruges bedre, ellers er alt helt perfekt.

Anbefalet for : Aktiv ferie, Til dem der leder efter en fredelig ferie, Familier med børn, Turister uden bil,
Anmeldelsen er oversat fra tjekkisk - Vis original
Eger,
Meget godt (4/5) Opholdt sig ind A4, August 2019
Lejlighed med havudsigt

Lejligheden ligger tæt på havet, ren, komfortabel. Balkonen tilbyder et storslået panorama. Køkkenet er udstyret med gennemsnitligt udstyr. Husejere er venlige, venlige, hjælpsomme og giver et afslappet, sikkert miljø. Vi har været på ferie her i årevis.

Anbefalet for : Aktiv ferie, Til dem der leder efter en fredelig ferie, Sightseeing,
Anmeldelsen er oversat fra ungarsk - Vis original
Zagreb,
Så som så (2/5) Opholdt sig ind A4, Juni 2019
Beskeden lejlighed tæt på stranden

Lejligheden ligger lige over den sandstrand, der har mest skygge i hele byen. Det har aircondition. Køkkenet er temmelig dårligt udstyret, køleskabet er for lille og passer ikke til meget mad, en lille fryser, og hylden på døren til køleskabet blev skrotet, så det ikke kunne bruges. Lejligheden blev dårligt renset, især badeværelset, som vi rengørede os inden brug, et skab i et rum fuldt af støv. Gården er stor, men uden indhold, så det kan ikke bruges.

Anbefalet for : Familier med børn,
Anmeldelsen er oversat fra kroatisk - Vis original
Ejernes svar
Tak for den til dels konstruktive kritik

Fra din kommentar ser jeg, at du er indkvarteret, men generelt er Sv. Philip og Jacob kunne ikke lide stedet særlig godt. Hvilket er okay, men lad mig svare på dine kommentarer. Lejligheden har 3 stjerner og er udstyret til denne kategori. Køkkenet er af en lejlighedstype, hvilket betyder, at det ikke er udstyret med en stor fryser eller et stort antal apparater. Men vi siger det altid og viser de billeder, vi har, såvel som informationerne på hjemmesiden. En brudt hylde i køleskabet er uagtsomhed fra tidligere gæster, der ikke kan repareres på kort tid, og som ikke engang har rapporteret om en funktionsfejl. Gården er altid meget pæn, slået, fuld af blomster, vi har også små skildpadder, der er fri til at plante. I gården er der en grill, en lille gynge til børn. Men hvad vi ikke kan være enige om, er, at lejligheden ikke blev rengjort godt. Som for alle har vi ikke alle de samme kriterier. Men vi har været i denne forretning i cirka 15 år, og jeg har aldrig haft en klage over renlighed. Jeg ser ikke problemet i kommentaren beskedent, men det skiller sig ikke ud. Vi er bestemt meget ked af, at du ikke var meget tilfreds, og tak for kommentaren. Kommentaren til dels giver konstruktiv kritik, der kan arbejdes på.

Šime Županović Annoncering idet 2017
Taler:
Kroatisk, Engelsk, Tysk,
Ferielejligheder Zupanovic annonce er blevet set 38375 gange siden 21.05.2017.