Ferielejlighed AmoreSplit - Split og dens omgivelser

priser fra € 70 per nat
Ups, ser ud til at denne ejendom ikke længere er tilgængelig Bliv ikke panik, vi har fået dig dækket med et godt tilbud om lignende indkvartering i Split og Split og dens omgivelser!
Detaljeret beskrivelse

Pæn og rummelig 3-værelses lejlighed ligger nær stranden Žnjan (ca. 100m). Lejligheden er solrig og lys. Også i umiddelbar nærhed (ca. 50 m) er der en butik. Byens centrum kan let nås med bus. Busstoppesteder er meget tæt på lejligheden. Den nærmeste er ca. 50 m fra lejligheden.

Indkvarteringsenheder
Mere information
Betaling og betingelser
Turistskat er inkluderet i prisen.
Afbestillingspolitik
Hvis gæst afbestiller inden for to uger eller mere, refunderes hele forskuddet. Hvis gæst annullerer inden for 13 til 7 dage, refunderes 50% af forskuddet. Hvis gæst afbestiller inden for mindre end 7 dage, refunderes forskudsbeløbet ikke.
Afstande
  • Hav: 100 m
  • Strand: 100 m
  • Dagligvarer: 50 m
Strandtype/Kysttype
Småstenstrand, Klippestrand,
Kortoversigt / Vis kort/ Kortvisning
Interessepunkter i nærheden Ferielejlighed Amore
Marianne Morić Annoncering idet 2021
Taler:
Kroatisk, Engelsk, Tysk, Spansk, Fransk,
Mere om ejeren

Kære gæster, velkommen til vores familielejlighed. Som værter kan vi byde dig velkommen på kroatisk, tysk, engelsk, fransk og spansk. Vi vil med glæde lette alle dine problemer og løse alle dine dilemmaer. Vi står til din rådighed for alle spørgsmål relateret til lejligheden, byen, regionen og vores smukke land. Vi ser frem til din dun

Ferielejlighed Amore annonce er blevet set 5615 gange siden 26.06.2021.