Villa SeasideMarušići - Split og dens omgivelser

priser fra € 60 per nat
Detaljeret beskrivelse

Kære fremtidige gæster! Sæsonen 2024 er åben for reservationer!! Villa Seaside består af to lejligheder: Lejlighed A, 46m2, til højst 6 personer (et værelse med dobbeltseng, det andet med to senge og en rummelig sovesofa). Lejligheden er udstyret med alle mulige husholdningsapparater, køkken med masser af pladser til opbevaring af ting, vaskemaskine/opvaskemaskine osv. Begge vores lejligheder er fuldt udstyret til et længere ophold. Lejlighed B, areal 35m2 med terrasse på 18m2, til højst to voksne og to børn Lejligheden er udstyret med alle mulige husholdningsapparater, og lejligheden byder på udsigt fra St. Jura til Biokovo hele vejen til Pučišće på Brač. Udflugter til Skywalk på Bikova, Brela, Baška vode, Makarska, Omiš og Fortica er mulige, alle inden for en 20-30 minutters let køretur.

Indkvarteringsenheder
Mere information
Betaling og betingelser
Forudbetaling er 30% af det samlede beløb, det betales ved ankomst, derefter resten af pengene. Ankomst/afrejse, hvis det er muligt, er i weekenden, udtjekning er kl. 10.00, og indtjekning er kl. 14.00-17.00.
Turistskat er inkluderet i prisen.
Dokumentation for reservationsbekræftelse ved reservation
Afbestillingspolitik
For det meste en måned før ankomst, men det afhænger selvfølgelig af reservationsdatoen.
Afstande
  • Hav: 50 m
  • Strand: 100 m
  • Dagligvarer: 700 m
  • Restaurant: 700 m
  • Læge: 12 km
  • Apotek: 12 km
  • Bank: 12 km
  • Posthus: 12 km
  • Tankstation: 12 km
  • Busstation: 35 km
  • Lufthavn: 50 km
  • Sportsaktiviteter: 12 km
  • Kasino: 12 km
Strandtype/Kysttype
Sandstrand, Småstenstrand,
Ekstra tilbud
Strandene er smukke som du kan se på billederne, havet er krystalklart, kysten er semi-vild hvilket betyder masser af små grotter og klipper velegnet til fiskeri eller havglæder. Hovedstranden ligger 5 minutters gang ad trapper og en lille grusvej. Det er også muligt at have en kajak (2+1) til din rådighed under din ferie, hvilket giver dig en helt anden dimension af Omiš/Makar Riviera. Der er noget for enhver smag, de, der ønsker en aktiv ferie, kan nyde alle fordelene ved denne region (mountainbike, vandreture, rafting på Cetina, vandpolo...). Hvis du er typen, der suger solens stråler og duften af havet til dig, bliver du slet ikke skuffet i "Marušićka"-stemningen. Hvis du er interesseret, så kontakt os på Whatsapp eller her på nettet, og du kan se vores Facebook-side (facebook.com/villaseaside).
Kortoversigt / Vis kort/ Kortvisning
Interessepunkter i nærheden Villa Seaside
Gæstevurderinger
Fantastisk! 5/5
Gæstevurdering Baseret på 5 anmeldelser
Har du boet her?
Skriv en anmeldelse!
Pardubice,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind A4+2, August 2022
Ros

Al ros til lejligheden og værterne. Alt er tæt på til fods eller i bil til butikker, havet er krystalklart, værten gav os endda sin kajak gratis til brug under vores ferie. Vi anbefaler og kommer tilbage igen!

Anbefalet for : Aktiv ferie, Til dem der leder efter en fredelig ferie, Familier med børn, Romantikere,
Anmeldelsen er oversat fra kroatisk - Vis original
Košice,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind A2+2, Juli 2023
For 5

Opholdet på Villa Seaside var fantastisk! Lejligheden var fantastisk, med en fantastisk udsigt over havet. Det var dejligt at vågne op til lyden af bølgerne. Stranden var tæt, perfekt til en morgensvømning. Værterne var meget venlige, vi følte os hjemme. Marušići er et fredeligt sted, perfekt til afslapning. Alt i alt var det en fremragende oplevelse, og jeg vil anbefale det til nogen.

Anbefalet for : Aktiv ferie, Til dem der leder efter en fredelig ferie, Familier med børn, Turister uden bil, Romantikere,
Anmeldelsen er oversat fra sovakisk - Vis original
Brezovice,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind A2+2, August 2023
Strande og vandeventyr: Belønning fra drømme i Marušići

Lejligheden i Marušići er et paradis for elskere af havet og solen. Beliggende kun få skridt fra smukke strande, det perfekte sted at slappe af. Strandene er rene og velholdte, hvilket giver et ideelt område til solbadning og forfriskende svømning. Vi var især tilfredse med udvalget af kajakker til rådighed. At udforske de omkringliggende farvande gav os mulighed for at opdage skjulte bugter og rolige steder, hvor vi følte, at vi opdagede vores eget paradis.

Anbefalet for : Aktiv ferie, Familier med børn,
Anmeldelsen er oversat fra tjekkisk - Vis original
Ejernes svar
Tak Jakub!

Tak for den vidunderlige kommentar! Vi er glade for, at du nød strandene og vandeventyrene i Marušići. Vi håber, du nød kajaksejlads og opdager skjulte skønheder. Vi ser frem til din tilbagevenden!

Vis alle anmeldelser
Ivan Garmaz Annoncering idet 2022
Taler:
Kroatisk, Engelsk, Tysk,
Mere om ejeren

Min familie har været involveret i turisme i mere end 10 år, og jeg driver bookingdelen af virksomheden og koordinerer med turister. Jeg er i øvrigt basketballspiller og programmør, og i min fritid kan jeg godt lide at ro og køre på mountainbike lige på pisterne over huset i Marušići. Jeg er her altid for tips til en aktiv ferie eller valg af den bedste strand! :)

Villa Seaside annonce er blevet set 14123 gange siden 05.01.2022.