Ferielejligheder BarbaraLjubač - Zadar og dens omgivelser

priser fra € 50 per nat
Detaljeret beskrivelse

Fuldt udstyret og moderne lejlighed i Ljubac, ideel til familieferie. Foran er en rummelig have, hvor børnene kan lege frit. I nærheden ligger en sandstrand, som er ideel til børn og for folk der kan lide et varmt hav. Lejligheden har to soveværelser, stue, køkken, badeværelse og terrasse med udsigt over havet. Udstyret med vaskemaskiner og opvaskemaskiner. Krybber til babyer og klapvogne

Indkvarteringsenheder
Mere information
Betaling og betingelser
Skat er inkluderet. Depositum er 30% af den bankkonto og resten ved ankomsten i kontanter. Tidspunktet for indtræden i lejligheden efter 12:00 og solopgang til 09:30. Air condition-system inkluderet i prisen.
Turistskat er inkluderet i prisen.
Afstande
  • Hav: 100 m
  • Strand: 100 m
  • Bycentrum: 500 m
  • Dagligvarer: 200 m
  • Læge: 4 km
  • Apotek: 4 km
  • Posthus: 4 km
Strandtype/Kysttype
Sandstrand,
Ekstra tilbud
Velkomstdrink inkluderet i prisen. Muligheden for at anvende den kaj til mindre både også inkluderet i prisen.
Kortoversigt / Vis kort/ Kortvisning
Interessepunkter i nærheden Ferielejligheder Barbara
Gæstevurderinger
Fantastisk! 5/5
Gæstevurdering Baseret på 5 anmeldelser
Har du boet her?
Skriv en anmeldelse!
Veselí nad Moravou,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind A4, Juli 2023
Fantastisk ferie

Stor tilfredshed. Lejligheden til en familie på fire er perfekt, fuldt udstyret, terrassen er fantastisk, en smuk udsigt over havet og Velebit. Hjemlig atmosfære. De to hunde Grom og Balto er vidunderlige, de ser og gider ikke, de lader børnene fodre dem. Ljubač er en lille landsby med afslappede beboere, to butikker, mulighed for at købe frugt og grønt fra lokalbefolkningen, større indkøb i Zadar og Ražanac. Sandstrande med en meget gradvis adgang til havet, velegnet til børn. Vi vil huske meget kærligt, vi blev forelsket i dette sted.

Anbefalet for : Til dem der leder efter en fredelig ferie, Familier med børn,
Anmeldelsen er oversat fra tjekkisk - Vis original
Praha 21,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind Ferielejligheder Barbara, Juli 2022
Et dejligt og roligt sted

Det er anden gang, vi boede her, det er en dejlig beliggenhed – gåafstand fra stranden med en lille bar med kaffe og is og en lille butik med frisk brød eller søde kager om morgenen. Der er også to restauranter og flere strande lidt længere væk, som er tilgængelige med bil, hvis du ikke vil gå. Huset er rummeligt med en rigtig dejlig gårdhave, ejerne er hjælpsomme og venlige. Ljubac er et dejligt sted, hvis du vil være et lidt mere stille sted uden for mange turister, men hvis du vil, er der mange andre byer, der er værd at besøge for souvenirs, sightseeing osv., der er omkring 30 minutter i bil (Zadar, Nin, Pag) . Hvis du ikke besøger den varme sommer, er der også masser af muligheder for at vandre rundt i de nærliggende bjerge Velebit eller kløften ved Zrmanja-floden For en stor butik fandt vi Plodine i Posedarje den bedste mulighed med frisk kød, bageri og generelt flere muligheder at vælge imellem. Jeg vil bestemt anbefale det til mine venner

Anbefalet for :
Anmeldelsen er oversat fra engelsk - Vis original
Veselí nad Moravou,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind Ferielejligheder Barbara, Juli 2019
En vidunderlig ferie

Vi har været i denne lejlighed to gange, vi har altid været meget tilfredse. Landsbyen Ljubač er et smukt sted for en ferie væk fra turisme, men ikke uden for civilisation, butikker og restauranter til rådighed. Den store fordel er sandstrande med en meget gradvis indgang i havet, velegnet til små børn. Lejligheden er meget veludstyret, ren og rummelig. Ejerne er meget flot, hjælpsom og hjælpsom. Deres hund Grom er en fremragende vagthund, han gider ikke, han kunne lide at lege med børn. Jeg anbefaler lejligheden til alle, der kan lide fred, sol og hav. Mange tak for en smuk ferie, Lidija, måske næste år kommer vi igen !!!

Anbefalet for : Til dem der leder efter en fredelig ferie, Familier med børn,
Anmeldelsen er oversat fra tjekkisk - Vis original
Vis alle anmeldelser
Lidija Perković Annoncering idet 2016
Taler:
Kroatisk, Engelsk,
Ferielejligheder Barbara annonce er blevet set 39502 gange siden 14.06.2016.