Mobilhome SeashellMurter Jezera - Kroatiske øer

priser fra € 60 per nat
Detaljeret beskrivelse

Luksuriøst udstyret mobilhome (8x4m) med en kapacitet på 4 plus 1 person, er beliggende i den smukke lejr Jezera Village Lovišća på øen Murter. Huset ligger i en rolig del af lejren, kun 3 minutters gang fra stranden. Det har to soveværelser, to badeværelser med brusekabine (hårtørrer tilgængelig), plus en udendørs bruser og en stue med et fuldt udstyret køkken (ovn, kogeplader, mikroovn, køleskab med fryser, elkedel, kaffemaskine, brødrister ). Huset har aircondition (køling/varme), kabel-tv, wifi. En stor overdækket terrasse på 7x3 m udstyret med grill, sidde- og spisemøbler, liggestole og havudsigt vil gøre dit ophold specielt. Sengelinned og håndklæder er til rådighed (skift på den ottende dag af opholdet). Der er gratis parkeringsplads ved siden af selve huset.

Indkvarteringsenheder
Mere information
Betaling og betingelser
Reservationen bekræftes efter forudbetaling på 20% af det samlede beløb. Prisen inkluderer: 4 plus 1 person, parkeringsplads til 1 bil, internetadgang, aircondition, sengelinned og håndklæder (skift på den ottende dag af ferien), el, gas, vand. Prisen inkluderer ikke: slutrengøring 50 euro, turistskat og engangsregistrering, der skal betales i lejrens reception. Udskiftning af gæster hver dag: check-in fra kl. 14/udtjekning kl. 10.00. Minimum ophold i sæsonen er 7 nætter. Minimum ophold i lavsæsonen er 3 nætter.
Turistskat er ikke inkluderet i prisen.
Afbestillingspolitik
Gæsten skal betale det samlede beløb for reservationen senest 7 dage før ankomst til overnatningsstedet. Gæsten skal betale det samlede beløb for reservationen i tilfælde af udeblivelse, afkortning af ophold eller annullering af reservationen senest 7 dage før ankomst til overnatningsstedet.
Afstande
  • Hav: 100 m
  • Strand: 100 m
  • Dagligvarer: 100 m
  • Restaurant: 100 m
  • Lufthavn: 55 km
  • Lystbådehavn: 100 m
Strandtype/Kysttype
Småstenstrand, Betonstrand,
Ekstra tilbud
Alle yderligere faciliteter er fremhævet i lejrens reception.
Kortoversigt / Vis kort/ Kortvisning
Interessepunkter i nærheden Mobilhome Seashell
Har du boet her?
Skriv en anmeldelse!
Dario Šuntić Annoncering idet 2018
Taler:
Kroatisk, Engelsk, Italiensk,
Mobilhome Seashell annonce er blevet set 36573 gange siden 10.06.2018.