Ferielejligheder NoahCrikvenica - Kvarner

priser fra € 40 per nat
Ups, ser ud til at denne ejendom ikke længere er tilgængelig Bliv ikke panik, vi har fået dig dækket med et godt tilbud om lignende indkvartering i Crikvenica og Kvarner!
Detaljeret beskrivelse

I en rolig del af Crikvenica, kun 5 minutters let gang gennem fyrreskoven til stranden, vil du finde komfortabel indkvartering og gæstfrie værter. Vi har 3 moderne lejligheder med alle køkkenmaskiner. Der er også en opvaskemaskine i hver lejlighed. Oplev fornøjelsen ved at drikke din første morgenkaffe eller te på terrassen med udsigt over havet og duften af lavendel, rosmarin, laurbær, oleander eller en aften oplyst af stjernerne ... Dagens friskhed vil blive leveret af aircondition. I gården kan du bruge kulgrillen og nyde varme delikatesser fra grillen, isoleret fra byens larm. Apartments Strahija er et ideelt valg for familier med børn, som efter havaktiviteter kan lege i den grønneste gård på gaden, fuld af palmer og middelhavsplanter. Du behøver ikke bekymre dig om din bil, vi stiller den på parkeringspladsen i vores baghave. På grund af blandingen af bjerg- og middelhavsklima og luft fuld af medicinsk salt, er området Crikvenica gavnligt for bronkitis og astmatikere.

Indkvarteringsenheder
Mere information
Betaling og betingelser
Den daglige leje af lejligheden inkluderer forbrug af el, vand, sengelinned, håndklæder, bestik og køkkenredskaber. På afrejsedagen bedes du forlade lejligheden kl. 10.00. På ankomstdagen kommer lejligheden ind efter kl. Turistskat er inkluderet i prisen for leje af lejlighed. Aircondition opkræves 5 euro per dag for APP CVRČAK, for APP GALEB 7 € per dag og for APP MORE 10 € per dag. Aircondition leje er valgfrit. Børn op til 3 år uden seng og overnatningstjenester overnatter gratis, og børn op til 5 år, der sover hos deres forældre, betaler 5 euro pr. dag. Ekstra opredning koster 8 euro pr. dag. En hund eller kat opkræves 6 euro pr. dag. For ophold op til 3 nætter betaler du 30 % mere. Der kræves forudbetaling og betaling ved ankomst.
Turistskat er inkluderet i prisen.
Afstande
  • Hav: 300 m
  • Strand: 300 m
  • Bycentrum: 1.2 km
  • Dagligvarer: 50 m
  • Restaurant: 100 m
  • Læge: 300 m
  • Apotek: 50 m
  • Bank: 1.5 km
  • Posthus: 1.5 km
  • Tankstation: 200 m
  • Busstation: 1.5 km
  • Jernbanestation: 25 km
  • Lufthavn: 15 km
  • Lystbådehavn: 300 m
  • Sportsaktiviteter: 200 m
  • Diskotek: 300 m
  • Kasino: 1.5 km
Strandtype/Kysttype
Sandstrand, Småstenstrand, Betonstrand, Klippestrand,
Ekstra tilbud
Værter lejligheder Strahija er Stephen og Gordana som venligt vil hjælpe med at gøre din ferie om året blot ved dine præferencer. Diskret men venlige, vil tage råd og engagement løsninger omkring dine behov og ønsker. Bortset fra kroatisk, taler tysk, engelsk og slovensk. Den højeste anerkendelse for deres erhvervserfaring returnere gæster fra forskellige europæiske lande og deres anbefalinger til deres venner. For din velfortjente ferie, skal du vælge et sted, hvor du vil blive lempet, væk fra de belastninger og tæt på naturen, i et behageligt miljø Strahija Lejligheder i Crikvenica.
Kortoversigt / Vis kort/ Kortvisning
Interessepunkter i nærheden Ferielejligheder Noah
Gæstevurderinger
Fantastisk! 5/5
Gæstevurdering Baseret på 5 anmeldelser
Nowy SĄcz,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind A6+2, August 2020
Apartmani Strahija

Værterne er meget flot, venlig, hjælpsom, meget venlig og generøs Vi vil huske denne ferie meget flot.

Anbefalet for : Aktiv ferie, Til dem der leder efter en fredelig ferie, Familier med børn, Sightseeing,
Anmeldelsen er oversat fra polsk - Vis original
Przysucha,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind Ferielejligheder Noah, August 2018
Vidunderlige værter

Mine herrer, Strahija er vidunderlige mennesker, hver dag plejer de os for at have frisk frugt eller andre delikatesser. Afstand fra havet ganske meget, men alle vil give råd til byens centrum er omkring 3,5 km kan du gå langs kysten med fantastisk udsigt. Indkvartering meget flot, rent, køligt, høj standard boligindretning. Der er to butikker lige bag huset. Hilsner til ejerne.

Anbefalet for : Aktiv ferie, Natteliv, Til dem der leder efter en fredelig ferie, Familier med børn, Romantikere, Personer med kæledyr, Sightseeing,
Anmeldelsen er oversat fra polsk - Vis original
Toruń,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind Ferielejligheder Noah, August 2017
anbefale

Ejere meget rart, venlige. Lejlighed anbefalelsesværdig. Vi holdt i 6 + 2. 5 voksne og 3 børn. Men stille og roligt 2 flere mennesker kunne passe. Udsigt fra terrassen, hvor havet (lidt begrænset af træ), men så vidunderligt. Stranden tæt på nogen 7-10 minutters gang. Den nærmeste strand ligger på stenede men det gjorde ikke give problemer, ud over et par træer gav nogle skygge. Nedstigningen til vandet very nice-børn kunne bade efter behag. På den anden side af huset indkøbscenter og Lidl. Sommerhus i udkanten af ​​byen, som jeg synes er et stort plus, fordi der var sådanne skarer. I modsætning hertil de vigtigste promenade aftentur var en fornøjelse. Hvis du kommer i dem omkring du er sikker på at drage fordel. ANBEFALER

Anbefalet for : Natteliv, Til dem der leder efter en fredelig ferie, Familier med børn, Sightseeing,
Anmeldelsen er oversat fra polsk - Vis original
Vis alle anmeldelser
Azra Heremic Annoncering idet 2016
Taler:
Kroatisk, Engelsk, Tysk, Slovensk,
Mere om ejeren

Vores kære fremtidige gæster, selvom jeg ikke er ejer af lejligheden, hvor du skal tilbringe din sommer, er jeg den person, der vil byde dig velkommen og stå til rådighed under dit ophold i Noah-lejlighederne i Crikvenica for spørgsmål eller problemer. Jeg håber, vi snart mødes, og for alle henvendelser kan du kontakte mig direkte via WhatsApp eller Viber. Azra

Ferielejligheder Noah annonce er blevet set 126592 gange siden 22.01.2016.