Ferielejlighed RadmiloČiovo Okrug Gornji - Kroatiske øer

priser fra € 120 per nat
Detaljeret beskrivelse

Feriehuset Radmilo ligger 5 km fra den UNESCO-beskyttede by Trogir. Det ligger i Bušinca-bugten i Okrug Gornji. Afstanden fra stranden er kun 50 meter (betonstrand), men der er også en stenstrand i umiddelbar nærhed. Huset består af en lejlighed i stueplan, som består af køkken med spisestue og stue, 3 soveværelser, badeværelse og gårdhave. Desuden en lejlighed på første sal bestående af et køkken med spisestue, 3 soveværelser, 2 badeværelser og en terrasse med udsigt over havet. Gæster fra lejlighed A1 (stueetagen) råder over en skøn have med faciliteter, en grill, et sommerkøkken og en gårdhave med jacuzzi. Gæster i lejlighed B1 (etage) har til deres rådighed brugen af den bagerste del af gården (vist på billederne). Huset er fuldt udstyret med alle faciliteter: vaskemaskine, opvaskemaskine, pengeskab, vandvarmer, aircondition, mikroovn, satellit-tv... Ideel til familier med børn. Husdyr - på forespørgsel!!

Indkvarteringsenheder
Mere information
Betaling og betingelser
Check-in: 14:00 Check-out: 10:00 Reservationen anses for bekræftet efter bekræftelse af forudbetaling på 25 %
Turistskat er inkluderet i prisen.
Afstande
  • Hav: 50 m
  • Strand: 50 m
  • Bycentrum: 5 km
  • Dagligvarer: 200 m
  • Restaurant: 300 m
  • Læge: 1.5 km
  • Apotek: 1.5 km
  • Bank: 1.5 km
  • Posthus: 1.5 km
  • Tankstation: 5 km
  • Busstation: 5 km
  • Jernbanestation: 10 km
  • Lufthavn: 10 km
  • Lystbådehavn: 5 km
  • Sportsaktiviteter: 1 km
  • Diskotek: 5 km
  • Kasino: 5 km
  • Nationalpark: 15 km
Strandtype/Kysttype
Småstenstrand, Betonstrand, Klippestrand,
Ekstra tilbud
Velkomstdrink
Kortoversigt / Vis kort/ Kortvisning
Interessepunkter i nærheden Ferielejlighed Radmilo
Gæstevurderinger
Fantastisk! 5/5
Gæstevurdering Baseret på 5 anmeldelser
Har du boet her?
Skriv en anmeldelse!
Garwolin,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind A5, August 2020
Vi følte os hjemme!

Det er næsten et år siden vi kom tilbage fra dette smukke sted. Hver dag spørger børnene, hvornår vi kommer tilbage til Kroatien til dette dejlige hus. Roligt og fredeligt sted, ren lejlighed, dejlig have. Ejerne var meget rart. Vi vil helt sikkert være tilbage

Anbefalet for : Familier med børn, Sightseeing,
Anmeldelsen er oversat fra polsk - Vis original
Nußloch,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind A5, August 2019
Perfekt til familier

Vi var meget tilfredse med vores indkvartering, intet mangler. Lejligheden er rummelig og beliggenheden er perfekt. Vi kunne let nå alt til fods, hvad enten det er til stranden med en bar og liggestole, til købmanden og om aftenen til restauranten. Det, der var helt fantastisk, var, at vi kunne høste friske tomater og peber til konsum i haven. Og udlejere var meget gæstfri. Ved ankomsten blev du mødt som venner, der kom på besøg. Det var et af vores bedste ophold i Kroatien. Mange tak for alt. Anna B.

Anbefalet for : Aktiv ferie, Til dem der leder efter en fredelig ferie, Familier med børn, Turister uden bil, Romantikere, Sightseeing,
Anmeldelsen er oversat fra tysk - Vis original
Ejernes svar
tak skal du have

Tak for ordene, vi er glade for, at du nød det så meget. Spidsstørrelse

Kraków,
Meget godt (4/5) Opholdt sig ind A5, August 2014
Marcel Krakow

Jeg vil anbefale for en familie på 4-5 personer. Meget rart sted, tæt på havet, værelserne rene, fuldt udstyret køkken, meget venlige ejere - du kan nyde haven, herunder tomater og druer og grillet gratis. Stranden er 50m fra bakken (strand med flade sten, lige, med indgangen til havet stige eller som en, der kan lide at hoppe på hovedet eller en bombe :) - 3m væk. Vand krystal, stor forskydning (godt for den lille svømmer). . Grusstrand ca 200-250m (fint grus) - en masse mennesker, du har om morgenen til 9 senest at sætte et håndklæde, blid indgang til havet er på 5-10 m dyb (et godt sted for familier med børn på 10 år), på stranden lille spisested - drinks, is. Ingen on-site leje (undtagen scootere / motorcykler). Boats, ture til rådighed i nærheden Trogir - 5-6 km (bil tur). På stedet et par pubs, 200 m shoppe rundt mere. 1-1,5km (billigere). Området meget rart, rolige, med lidt trafik undtagen scootere. Jeg vil anbefale at tage en maske og finner (løbende stimer af fisk, se sindssyg). Som for barer, on-site Renata, i Trogir Leonardo. Samlet bedømmelse hus / placering - meget god.

Anbefalet for : Aktiv ferie, Natteliv, Til dem der leder efter en fredelig ferie, Familier med børn, Sightseeing,
Anmeldelsen er oversat fra polsk - Vis original
Vis alle anmeldelser
Daria Radmilo Annoncering idet 2014
Taler:
Kroatisk, Engelsk,
Mere om ejeren

Kære gæster, velkommen til vores hjemmeside! Hvis du har brug for mere information om boformen eller anden information er du velkommen til at sende din forespørgsel. Vi står til din rådighed. Vi glæder os til at se dig og hjerteligt velkommen!

Ferielejlighed Radmilo annonce er blevet set 25691 gange siden 15.04.2014.