Ferielejlighed KatjaČiovo Bušinci - Kroatiske øer

priser fra € 65 per nat
Ups, ser ud til at denne ejendom ikke længere er tilgængelig Bliv ikke panik, vi har fået dig dækket med et godt tilbud om lignende indkvartering i Čiovo Bušinci og Kroatiske øer!
Detaljeret beskrivelse

Komfortabel og solrig apatman i et roligt familie område af øen Ciovo, den sydlige del af visningen af ​​Solta. Beliggende på første sal af huset. Lejligheden er en to værelses, med to store soveværelser, badeværelse, køkken og stue og balkon med udsigt over havet. Gæsterne kan bruge parkering, en stor terrasse og en stor pejs. Prisen inkluderer også brug af trådløst internet og aircondition. Kysten er kun 100 m, og der er fuld af små strande, med krystalklart vand og et meget stort antal solskinsdage om året. Sted for en ferie, uden støj og stress!

Indkvarteringsenheder
Mere information
Betaling og betingelser
Betaling sker med obligatorisk forskud på 30%, ankomsttidspunkt er mellem 14 pm og er påkrævet tjek tid før 10:00. Selvfølgelig kan alt dette ændres med den aftale, afhængigt af tidspunktet for afgang / ankomst tidligere gæster.
Turistskat er inkluderet i prisen.
Afstande
  • Hav: 100 m
  • Strand: 100 m
  • Bycentrum: 1.5 km
  • Dagligvarer: 500 m
  • Restaurant: 300 m
  • Læge: 1.5 km
  • Apotek: 1.5 km
  • Bank: 5 km
  • Posthus: 1.5 km
  • Tankstation: 6 km
  • Busstation: 5 km
  • Lufthavn: 10 km
  • Sportsaktiviteter: 1.5 km
  • Kasino: 5 km
Strandtype/Kysttype
Småstenstrand, Betonstrand, Klippestrand,
Kortoversigt / Vis kort/ Kortvisning
Interessepunkter i nærheden Ferielejlighed Katja
Gæstevurderinger
Fantastisk! 5/5
Gæstevurdering Baseret på 5 anmeldelser
Schladen,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind A5, September 2019
Endnu en gang er alt vidunderligt ......... igen og igen .....

Nu var vi her for anden gang, og det var som sidste år, igen smuk. Vi blev kærligt modtaget, selvom af naboen, da udlejeren desværre blev forhindret .... men bare så når du arbejder, Men ødelagde ikke hele ferieens begyndelse, da vi allerede vidste der. Bedstefaren (86 år), der bor på underetagen, var også meget glad for genforeningen med os og hilste os oprigtigt. Vi fik også vitaminer igen, Grøntsager fra vores egen have, juice og hjemmelavet rødvin, opbevares i køleskabet. For at svømme er det kun ca. 100 m (via en trappe i havet eller ca. 200 m langs stranden til den lille stenstrand .... Solbadning er meget godt muligt). I nærheden er der også nogle meget gode (Service) - omkostningsforhold mellem passende restauranter. For at se seværdigheder, opleve attraktioner og have store fotomuligheder skal du tage en lejebil (ikke for dyrt, muligvis gennem ADAC eller lignende bilklubber). Vi har bestemt brugt igen en meget solrig og afslappende ferie der, og afslappet ankom hjem. I alle tilfælde overvejer vi i de næste par år at gå tilbage på ferie, når fru Katja er enig igen. Vi takker også mor Mary for den dejlige afskedsgave, som hun bragte os personligt efter forslag om afgang med et dejligt og dejligt kram. Vi ønsker familien alt godt og ser frem til at tilbringe noget tid der igen snart. Mange hilsner til Kroatien = Ciovo Businci 18 sender Wilfried og Ramona fra den smukke Harz i Tyskland (Schladen og Wernigerode)

Anbefalet for : Til dem der leder efter en fredelig ferie, Familier med børn, Sightseeing,
Anmeldelsen er oversat fra tysk - Vis original
Cesky Brod,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind A5, Juli 2019
Meget flot, hyggelig indkvartering tæt på havet

Min familie tilbragte smukke ti dage i lejlighed Katja. Ved ankomsten fandt vi kolde drikkevarer i køleskabet, som virkelig var forfriskende. Lejligheden var virkelig godt udstyret, perfekt ren og hyggelig. Jeg kunne virkelig godt lide sengen - meget behagelig. Fra balkonen er der en dejlig udsigt over havet. Stedet er bekvemt beliggende kun få minutters gang fra stranden, og vandet er krystalklart der. Udlejere er meget venlige og hjælpsomme, der er perfekt kommunikation med dem. Katjas mor - Maria, bragte os nogle grøntsager og hjemmelavet wienerbrød under vores ophold. Også - min mand glemte sit ID i lejligheden (det faldt bag natbordet) og vi forlod hjem igen. Før han endda kunne bemærke, at han manglede det, skrev Katja mig en e-mail, og senere sendte fru Maria sit ID tilbage til os, hvilket virkelig var rigtig godt af hende. Vi kan virkelig anbefale dette sted, og jeg håber, vi kommer tilbage næste år!

Anbefalet for : Til dem der leder efter en fredelig ferie, Familier med børn, Romantikere,
Anmeldelsen er oversat fra engelsk - Vis original
Ejernes svar
tak skal du have

Tak for sådanne dejlige ord. Min familie nyder virkelig at have dig som gæster. Vi ses næste år!

Warszawa,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind Ferielejlighed Katja, August 2018
anbefale

Vi tilbragte en vidunderlig to uger her! Lejlighed godt forberedt og meget komfortabel - alt som beskrevet. Terrasse og balkon med havudsigt sørgede for en fantastisk hvile og afslapning efter solbadning og svømning i havet. For dem, der er mere aktive og som kan lide at udforske det, er det også en god base - i nærheden Trogir (et mirakel!), Split, lidt mere fjerntliggende Sibenik og Krka vandfald eller en sejltur omkring de omkringliggende øer. Alle vil finde noget for sig selv. Katja og hendes familie er store, hjælpsomme mennesker. Vi blev meget sympatisk hilst og udrustet med en dejlig gave. Vi hilser hele familien, især den fantastiske bedstefar Katja, velkommen, som kunne være en aktivitetsmodel for mange yngre mennesker - vi ønsker dig en masse helbred.

Anbefalet for : Aktiv ferie, Til dem der leder efter en fredelig ferie, Familier med børn, Romantikere, Sightseeing,
Anmeldelsen er oversat fra polsk - Vis original
Vis alle anmeldelser
Katja Marušić Annoncering idet 2014
Taler:
Kroatisk, Engelsk,
Ferielejlighed Katja annonce er blevet set 28708 gange siden 28.03.2017.