Mobilhome BarbaraRažanac - Zadar og dens omgivelser

priser fra € 40 per nat
Detaljeret beskrivelse

Mobilhomet -Barbara 629- ligger i den lille fiskerby Razanc i Camp Planik, 700 m fra den smukke strand med udsigt over Velebit. I nærheden ligger byerne Zadar (17 km), Pag (30 km) og nationalparken Paklenica (35 km), udstyret og klar til gæster, har to værelser (1 soveværelse og 1 værelse med tre senge), en stue med et køkken og en sovesofa (2 personer), et separat badeværelse med en brusekabine og en toilet Huset har aircondition, 2 LED satellit-tv, is- og koldtvandsmaskine, kaffemaskine, gaskomfur, køleskab, mikroovn, brødrister, strygejern, hårtørrer, service til 6 personer, rent sengelinned og håndklæder. Huset har en stor terrasse i hele husets længde (24m2) På terrassen er der: et bord med 6 stole, en gynge, en liggestol, en stor og moderne gasgrill, der kan bruges på terrassen eller ved siden af. Der er en parkeringsplads for enden af terrassen Der er et supermarked Tommy (100m) nær lejren (100m), centrum af byen 400m, apotek, posthus, cateringfaciliteter, fiskebutik mv. .. Kort sagt en smuk lejr i en fyrreskov, der emmer af naturens skønhed.

Indkvarteringsenheder
Mere information
Betaling og betingelser
Betalingsmodellen er 30% forud og 70% ved ankomst til lejren Slutrengøring er inkluderet i prisen Vi sender en skriftlig bekræftelse på betaling af reservationen. Ankomsttiden er fra klokken 14 og afrejsetiden er indtil klokken 10. Ved ankomst skal du tilmelde dig i receptionen og oplyse dine oplysninger. Turistskatten er IKKE INKLUDERET I PRISEN og betales ved ankomst til receptionen på 1,33 euro pr. dag og pr. person, for børn op til 12 år betales den ikke (gratis). .
Turistskat er ikke inkluderet i prisen.
Afbestillingspolitik
100% tilbagebetaling af forudbetaling ved afbestilling 30 dage før eller 50% tilbagebetaling af forudbetaling ved afbestilling 15 dage før ankomst.
Afstande
  • Hav: 700 m
  • Strand: 700 m
  • Bycentrum: 400 m
  • Dagligvarer: 50 m
  • Restaurant: 200 m
  • Læge: 400 m
  • Apotek: 400 m
  • Bank: 200 m
  • Posthus: 400 m
  • Lystbådehavn: 700 m
  • Nationalpark: 35 km
Strandtype/Kysttype
Småstenstrand, Klippestrand,
Ekstra tilbud
Kære gæster, i år har vi gjort en særlig indsats for, at I skal have et behageligt ophold i vores hus Barbara. Derfor har vi forberedt jer: tre cykler til en hyggelig tur og sightseeing, en lille børne-romobil, et SUP-surfbræt, to liggestole, som du ikke behøver at leje på stranden, en lille oppustelig børnepool (se billede), sikker til dine værdigenstande, som er placeret i huset og har kode, stor og moderne grill Vi har lejrpersonale, som tager sørger for vedligeholdelse af huset, så hvis du har fejl eller noget du mangler, fx forsvinden af gas i flasken eller er det ligegyldigt, så skriv bare en sms eller ring til mig, så er problemet løst i kortest mulig tid Trådløst internet er også gratis på hele lejrområdet Vi har også en velkomstdrink til alle gæster, som er inkluderet i prisen Kære gæster, GODT KOM DET TIL OS.
Kortoversigt / Vis kort/ Kortvisning
Interessepunkter i nærheden Mobilhome Barbara
Gæstevurderinger
Fantastisk! 5/5
Gæstevurdering Baseret på 1 anmeldelser
Har du boet her?
Skriv en anmeldelse!
Ptuj,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind A2+4, April 2023
Fremragende

Meget venlig ejer og varm velkomst. Mobilhomet er meget rent og fuldt udstyret. Placeringen er tæt på alle infrastrukturfaciliteter. Jeg anbefaler det stærkt.

Anbefalet for : Aktiv ferie, Natteliv, Ældre personer, Familier med børn, Turister uden bil, Sightseeing,
Anmeldelsen er oversat fra slovensk - Vis original
Arjan Kurtović Annoncering idet 2022
Taler:
Kroatisk, Engelsk, Tysk,
Mere om ejeren

Kære gæster, vi ønsker jer hjertelig velkommen til vores mobilhome og Camp Park Planik i Ražanac. Som ejer vil jeg besvare alle dine spørgsmål og venligt forklare alt, hvad du er interesseret i om lejren og byen Ražanac. Jeg taler kroatisk og også tysk og engelsk meget godt.Jeg ser frem til din henvendelse, og jeg tror, at du vil være tilfreds med vores service.

Mobilhome Barbara annonce er blevet set 12925 gange siden 26.06.2022.