Ferielejligheder FuntanaKrk Baška - Kroatiske øer

priser fra € 45 per nat
Detaljeret beskrivelse

Kun få skridt fra havet, et lille beskedent hjørne til to personer, hvor du kan finde læ og hygge efter en dag med gåture og svømning i det klare hav. Lejlighederne har alt det nødvendige for, at to personer kan føle sig godt tilpas: opvaskemaskine, vaskemaskine, aircondition og Wi-Fi. Det har en meget gunstig beliggenhed i centrum af byen, det er beliggende i den ældste historiske del af Baška. Overfor studiet ligger det første stenhus i Baška, bygget helt tilbage i 1525 (MDXXV). Det ligger ved siden af et gammelt springvand. Der er butikker, restauranter, barer og et fiskemarked i nærheden. For at bevare den gamle bydel og havnen er motorkøretøjskørsel ikke tilladt. Studiet har en sikret parkeringsplads nær centrum. Det er et ideelt sted for to personer, der ønsker at dyrke sport, gå en tur ved solopgang eller solnedgang, nyde de gastronomiske specialiteter i Baška i de karakteristiske barer i den gamle del af Baška. Gåtur langs den lange promenade ved havet indånder duften af havet eller bader under måneskin og stjerner

Indkvarteringsenheder
Mere information
Betaling og betingelser
Registreringsomkostninger på 3 euro skal lægges til prisen. Miljøafgift 0,3 euro per person per dag og slutrengøring 40 / 50 euro. Efter forudbetalingen sender jeg dig alle detaljer om, hvordan du kommer til bureauet og andre oplysninger. For at bekræfte reservationen kræves en forudbetaling på 30 %. Afbestilles reservationen inden 60 dage, tilbagebetales forudbetalingen, og fra den 60. dag og indtil opholdets begyndelse tilbagebetales forudbetalingen ikke. Lejlighederne kan tiltrædes fra kl.
Turistskat er inkluderet i prisen.
Afstande
  • Hav: 20 m
  • Strand: 80 m
  • Bycentrum: 10 m
  • Dagligvarer: 20 m
  • Restaurant: 10 m
  • Læge: 400 m
  • Apotek: 500 m
  • Bank: 500 m
  • Posthus: 400 m
  • Tankstation: 1.5 km
  • Busstation: 500 m
  • Jernbanestation: 70 km
  • Lufthavn: 45 km
Strandtype/Kysttype
Småstenstrand,
Kortoversigt / Vis kort/ Kortvisning
Interessepunkter i nærheden Ferielejligheder Funtana
Gæstevurderinger
Fantastisk! 5/5
Gæstevurdering Baseret på 4 anmeldelser
Har du boet her?
Skriv en anmeldelse!
Matulji,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind Studiolejlighed, August 2021
Hvil for krop og sjæl

Lejligheden er den samme som på billederne. Fra indholdet har den alt, hvad du har brug for til en ferie og en følelse af at være hjemme for to. Vi kunne især godt lide placeringen, den for det meste rolige gade i centrum, vi havde ikke behov for at bruge bilen. Vi ser frem til vores næste ophold!

Anbefalet for : Aktiv ferie, Turister uden bil, Romantikere, Sightseeing,
Anmeldelsen er oversat fra kroatisk - Vis original
Matulji,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind Studiolejlighed, August 2021
Hvil for krop og sjæl

Meget fin lille lejlighed til to. Vi havde alt, hvad vi havde brug for til ferien. Lejligheden har en god beliggenhed, så alle faciliteter var tilgængelige for os uden bil. Vi ser frem til at blive igen!

Anbefalet for : Aktiv ferie, Natteliv, Turister uden bil, Romantikere, Sightseeing,
Anmeldelsen er oversat fra kroatisk - Vis original
Oberloisdorf,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind Studiolejlighed, Juli 2021
Afslappende ophold

Studiet er lille, men "oho" Det er rent, og alt er tilgængeligt til daglig brug for 2 personer. Du har det godt i studiet fra første øjeblik, og du er fascineret af den unikke placering. Studiet er kun få meter væk fra havnen, beliggende i en gyde kærligt dekoreret med blomster og træer. Petar udlejer er meget venlig og gav os en masse gode tip. Vi booker studiet igen til det næste ophold.

Anbefalet for : Romantikere,
Anmeldelsen er oversat fra tysk - Vis original
Ejernes svar
Mange tak.

Jeg er meget glad for, at jeg var i stand til at få dig til at føle dig godt tilpas i mit studie.

Vis alle anmeldelser
Petar Bonefacic Annoncering idet 2019
Taler:
Kroatisk, Engelsk, Tysk, Italiensk,
Mere om ejeren

Jeg elsker at rejse for at møde nye mennesker og se forskellige steder. Jeg er også glad for, at andre mennesker kan bruge mine lejligheder til at se skønheden i Baska og øen Krk. Jeg har dekoreret lejlighederne med alt hvad jeg ser efter i en lejlighed, når jeg rejser.

Ferielejligheder Funtana annonce er blevet set 33684 gange siden 22.07.2020.