Ferielejlighed EnyBaška Voda - Split og dens omgivelser

priser fra € 55 per nat
Ups, ser ud til at denne ejendom ikke længere er tilgængelig Bliv ikke panik, vi har fået dig dækket med et godt tilbud om lignende indkvartering i Baška Voda og Split og dens omgivelser!
Detaljeret beskrivelse

Velkommen til lejligheden Eny, Hvor bjergluften blander sig med havluften, er der vores moderne og tidssvarende møblerede lejlighed på ca. 50m.² Det er udstyret med et soveværelse, badeværelse, stue med integreret køkken og balkon. Det er ideelt for par eller små familier. Lejligheden har aircondition, der kan bruges som varme. I stuen er der en ekstra sovesofa. Parkering er mulig foran bygningen eller overfor bygningen. Busstoppestedet ligger i umiddelbar nærhed samt to store dagligvarebutikker, et bageri og en bank. Split Lufthavn ligger omkring en times kørsel derfra. Makarska ligger 10 minutters kørsel derfra. Til højre for bygningen er en gade, der fører dig direkte til stranden og byens centrum. Lange sandstrande, krystalklart hav, gode restauranter, sjov for børn, unge og gamle ... er en garanti for et uforglemmeligt ophold i Baska Voda.

Indkvarteringsenheder
Mere information
Betaling og betingelser
Reservation af overnatning med forudbetaling på op til 20 % af det samlede beløb (Westen Union eller til bankgirokonto). Resten af betalingen senest 14 dage før ankomst til lejligheden. Vi sender en skriftlig reservationsbekræftelse (voucher) Priserne i prislisten er baseret på 7 overnatninger og to gæster. Ekstra seng, gæst 12 €, børn op til 12 år 10 € per nat. Priserne for 3 og færre nætter stiger med 30% rabat for 7 eller flere nætter efter aftale. (Vi giver ikke rabat i juli og august) Ved ankomst beder vi om et depositum på 150 €, som vi refunderer ved afrejse, hvis der ikke er nogen skade. Check ind 14h - 20h Check ud 10h
Turistskat er inkluderet i prisen.
Afbestillingspolitik
Depositummet refunderes til gæsten, hvis de afbestiller boligen 30 dage før ankomst. Kort annullering af reservationen opkræves med beløbet for forudbetalingen.
Afstande
  • Hav: 700 m
  • Strand: 700 m
  • Bycentrum: 700 m
  • Dagligvarer: 200 m
  • Restaurant: 700 m
  • Læge: 800 m
  • Apotek: 800 m
  • Bank: 700 m
  • Posthus: 700 m
  • Busstation: 10 m
Strandtype/Kysttype
Småstenstrand,
Ekstra tilbud
Udover den gratis parkeringsplads har vi givet vores ærede gæster gratis wi-fi samt mulighed for at bruge grillen (grillen). Lejligheden er udstyret med standard hvidevarer og forsyninger (aircondition, TV, køleskab, opvaskemaskine, vaskemaskine, mikroovn, ovn, kedel, kaffemaskine, brødrister, strygejern, støvsuger, damprenser, diverse krydderier og olier mv., . .) alt hvad du behøver for et behageligt ophold hos os. Hvis du kommer til Split lufthavn tilbyder vi transport til vores lejlighed med et minimumsgebyr, kontakt os om det.
Kortoversigt / Vis kort/ Kortvisning
Interessepunkter i nærheden Ferielejlighed Eny
Gæstevurderinger
Fantastisk! 5/5
Gæstevurdering Baseret på 1 anmeldelser
Virovitica,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind A2+2, Januar 2022
Kommentar

Hun opholdt sig i lejligheden i jule- og nytårsferien. Yderst tilfreds. Jeg sætter renlighed og udstyr først. Det har alt til et behageligt ophold om vinteren og sommeren. Vi havde det varmt og godt, og om dagen kunne vi nyde altanen og grillen. Jeg er også tilbage til sommer!

Anbefalet for : Aktiv ferie, Natteliv, Til dem der leder efter en fredelig ferie, Ældre personer, Familier med børn, Turister uden bil, Romantikere, Bevægelseshæmmedde personer, Personer med kæledyr, Sightseeing,
Anmeldelsen er oversat fra kroatisk - Vis original
Enisa Pennartz Annoncering idet 2022
Taler:
Kroatisk, Engelsk, Tysk,
Mere om ejeren

Hej kære potentielle gæster, Mit navn er Enisa, jeg er en kosmopolit, når det kommer til mennesker, tro og lækker mad! Jeg elsker dyr, gåture i naturen, jeg spiller basketball og tennis, og jeg elsker at lave mad. Mit motto er: Jeg vil have mine gæster til at føle sig hjemme, med det i tankerne, velkommen :-)

Ferielejlighed Eny annonce er blevet set 7583 gange siden 01.01.2022.