Ferielejligheder Santo Zverinac Zverinac - Kroatiske øer

priser fra € 60 per nat
Detaljeret beskrivelse

Lad dit hjem for et stykke tid at være en ø Zverinac-sted for afslapning og at nyde traditionelle retter. 3 lejligheder ligger på anden sal i et privat hus, hvor der er en familie restaurant med 25 års tradition med at forberede autentiske retter. Restauranten byder på frisk fisk og kød Fortalere for aktiv ferie vil finde glæde i at udforske øen ved trekking, klatring bakken Klis, svømme i det klare vand eller besøge de attraktive steder i nærheden.

Indkvarteringsenheder
Mere information
Betaling og betingelser
Du kan besøge os rejser fra Zadar flyvebåd og / eller færge - du kan parkere din bil med os, selvom din bil på Zverinac ikke være, fordi øen er beregnet til fodgængere. Mere om båd linjer og billetpriser kan findes på www. Jadrolinija. t Gæsterne betale direkte til ejeren, depositum er 20% af den samlede pris. Tidspunkt for ankomst og afrejse, afhænger af rederierne.
Turistskat er inkluderet i prisen.
Afstande
  • Hav: 10 m
  • Strand: 10 m
  • Bycentrum: 10 m
  • Dagligvarer: 20 m
  • Restaurant: 10 m
  • Lystbådehavn: 10 m
Strandtype/Kysttype
Småstenstrand, Betonstrand, Klippestrand,
Ekstra tilbud
Vi tilbyder bådudlejning. Attraktive steder i nærheden af ​​kan du besøge på én dag og vende tilbage til deres hjem til Zverinac: Long Island er 5 minutter væk med båd. Byen Zadar blev erklæret de bedste europæiske destinationer i 2016 og er en time væk med flyvebåd. Molat, IST øer er tæt på Zverinac og ligger en times færgesejlads.
Kortoversigt / Vis kort/ Kortvisning
Interessepunkter i nærheden Ferielejligheder Santo Zverinac
Gæstevurderinger
Fantastisk! 5/5
Gæstevurdering Baseret på 3 anmeldelser
Har du boet her?
Skriv en anmeldelse!
Moskva,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind Ferielejligheder Santo Zverinac , August 2016
Den perfekte ferie

Jeg tilbragte med min kone og børn fantastisk uge på Zverinac. Vi ledte efter et sted væk fra sommer skarer og overfyldte strande til at være så tæt på naturen. Vi nød hvert øjeblik! Lejligheden er helt ren, komfortabel, med en smuk udsigt over havet. Ofte vi spiste på restaurant af ejerne af lejlighederne, kvalitet og friskhed af disse fisk er utroligt! Jeg anbefaler af hele mit hjerte! Vanessa, Maya, tak!

Anbefalet for : Til dem der leder efter en fredelig ferie, Familier med børn, Turister uden bil, Romantikere,
Anmeldelsen er oversat fra kroatisk - Vis original
Basel,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind Ferielejligheder Santo Zverinac , August 2016
Sted at nyde øjeblikket

Det er rart sted, meget forskellig fra overfyldt Zadar. Du kan nemt finde roen kysten, hvor at nyde øjeblikket. Desværre er der ingen sand, men vandet og naturen kompensere det fuldt ud. Ejerne (Ante, Vanessa, Maja og hendes mand) er dejlige mennesker, klar til at hjælpe med alle spørgsmål (fx giver dig en båd, nogle brød eller med andre råd). Stedet, selv er ren, hyggelig med alle ting som u måske har brug for ferie. I butikken i nærheden, kan du finde alle grundlæggende til madlavning, foruden bredt udvalg af mødes. Købsprocessen selv er en oplevelse takket være karismatiske stærke dame. Ru udenfor, blød indvendig. PS. Ejerne har også en restaurant, som er ganske god kvalitet / prisforhold, 2 minutter fra lejligheden. Men bestille bord en dag i forvejen.

Anbefalet for : Til dem der leder efter en fredelig ferie, Familier med børn, Romantikere,
Anmeldelsen er oversat fra engelsk - Vis original
Zagreb,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind Ferielejligheder Santo Zverinac , Juni 2015
skam, at ikke flere sådanne tilbud

Lejlighed ved havet. Smukt dekoreret. Ekstremt pæn og ren. Venlige værter. Forholdet mellem pris og service meget gunstige til gavn for kunden. Vi vil helt sikkert vende tilbage igen.

Anbefalet for : Til dem der leder efter en fredelig ferie, Ældre personer, Familier med børn, Turister uden bil, Romantikere,
Anmeldelsen er oversat fra kroatisk - Vis original
Vanessa Škifić Annoncering idet 2015
Taler:
Kroatisk, Engelsk, Tysk, Italiensk,
Mere om ejeren

Hej, jeg er Vanessa. I de sidste par år, søster i lov og jeg leverer indkvartering i Santo. Vi ønsker vores gæster en stykke af himlen, at vi lokale nyde hele året, en pause fra de daglige pligter, med fremragende fiskeretter.

Ferielejligheder Santo Zverinac annonce er blevet set 46372 gange siden 06.02.2015.